Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Tanya - 30 maj 2013 17:51

Hej! Mycket har hänt sen sist jag bloggade... Kan börja med det roliga och det ytliga typ, haha... I shoppingsväg så har jag köpt ett nytt nagellack från Isadora, en schampoo från frisören, då jag inte kan använda vanligt schampoo eftersom jag har känsligt hårbotten. Använder jag schampoo från vanliga affärer så börjar det klia hysteriskt i mitt hårbotten, vilket inte är en höjdare! Sen så köpte jag ett par örhängen (jag vet, väldigt onödigt då jag nästan aldrig använder smycken... men den var väldigt billig och fin dessutom!) och så gick jag till The Body Shop för första gången i mitt liv och då köpte jag en en kroppsskrubb som luktar exakt som kokos. Åh, det luktar så gott och själva skrubben är väldigt bra. Jag må vara ett stort fan av Lush i vanliga fall, men jag har inte hittat något skrubb därifrån som jag är nöjd med. Däremot är jag extremt nöjd med den från The Body Shop, så den ska jag fortsätta köpa sen när den börjar att ta slut. 

 

Sen till det som är mindre trevligt... Någon idiot (troligen en psykopat) har vart inne på en chattsida och öppet skrivit ut mitt nummer och även Kik! Så folk bombade mig med sms, samtal och folk addade mig från Skype mitt i natten, för 2 dagar sen! Som tur så gav det med sig när jag förklarade för några få att det är ingen idé att ringa eller något då någon annan gav ut mitt nummer. Det var också någon knäppgök (en kille) som ringde hela tiden med dolt nummer och själv sa inget... Så då gav jag samma mynt tillbaka. Jag svarade honom utan att säga ett ord och lät tiden gå... Så han la på efter en halv minut och han var korkad nog att göra sådär några gånger till, tills han fattade att det är ingen idé att vara på mig för jag var ändå inge rolig att "driva" med ;) . Såklart blev jag chockad och hysterisk när detta hände mig! Jag grät och mådde jättedåligt över detta och var rädd för att det skulle gå så långt att jag skulle behöva byta nummer... Men nu är allt lugnt och som vanligt igen :) . Jag har mina misstankar, jag misstänker en viss person starkt angående vem som gjorde det här mot mig (nämner inga namn.) Jag låter den bitchen komma undan för den här gången, men gör hon något sånt igen så kommer jag personligen ge mig på henne! Antingen så säger jag upp kontakten och "vänskapen" eller så gör jag exakt samma sak mot den personen fast mycket värre... Jag tänker inte gå in på detaljer då den bitchen kanske läser min blogg, jag vet att hon känner till den i alla fall men jag vet inte om hon fortfarande läser den. Men om hon läser den så ska hon veta att hon får det INTE roligt om hon gör sådär mot mig en endaste gång till ;) .

 

Jag hade kunnat blogga mycket mer om annat, men det är ingenting som jag kommer på just nu och har heller ingen lust att sitta här och fundera bara... Jag har bättre saker för mig. Nu så ska jag ut och gå i det här vackra vädret, sen efter det så ska jag se på The big bang theory! :) . Men ni får ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tani

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards