Alla inlägg den 24 februari 2014

Av Tanya - 24 februari 2014 22:31

Hejsan! Idag har jag äntligen fått igång min nya mobil (En IPhone 5S i guld, jag använder den just nu när jag bloggar.) Jag måste bara säga jag älskar min nya mobil! Kameran är bättre, batterie tiden säga hålla längre, mobilen är lättare & tunnare vilket jag verkligen gillar + själva mobilen och internet är snabbare faktiskt :) .

Jag har idag vart hos psykologen, efter det så var jag på stan och köpte en ny ansiktsmask från märket Clinique. Det sägs vara bra, så jag ser fram emot att testa den troligen redan ikväll! :) . Jag köpte även Schampoo från märket Matrix. Schampoo behövde jag ändå köpa då mitt tog slut idag så jag passade på att testa något nytt! :) . Jag har även äntligen fått mitt paket från Kicks idag! Jag har då beställt Mac prep + prime transperant pressed powder & Mac pro longwear concealer! :) . Pudret har jag använt förut och jag älskade den! Den ser vitt ut men det blir helt osynligt alltså transperant väl på huden! :) . Concealern har jag inte använt förut men den sägs vara väldigt bra! Ska bli spännande att testa den imorgon! :D . Just nu är jag med min bästa vän Nathalie! Tror hon ska ta sig hem snart då det är sent och vi båda har läkartider imorgon... Jag har tyvärr en tid i Uppsala imorgon. Tråkigt, men sånt måste göras tyvärr. Jag funderar dock på att efter Nathalie har dragit så ska jag smsa Frida & fråga om hon kan och orkar vara. Hon bad mig att komma över idag och sa att när Nathalie har tagit sig hem så får jag gärna komma över!

Men nu så ska jag gå. Innan jag avslutar inlägget så lägger jag upp en bild på det jag fick idag från posten! :) . Pudret och concealern alltså. Men ni får ha det så bra & sköt om er! Puss och kram! / Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards