Alla inlägg den 1 augusti 2014

Av Tanya - 1 augusti 2014 23:53

Hejsan! Jag känner för att skriva ett helt "vanligt" inlägg och inte göra ett videoinlägg. Känner att jag har inte bloggat "vanligt" på sistone och har mest bara gjort videoinlägg, vilket jag föredrar men jag gillar också att blogga "vanligt." Kommer troligen slänga upp ett videoinlägg antingen imorgon, på söndag eller så. Snart i alla fall, det lovar jag er! Idag har jag tagit det lugnt, har duschat, jag har handlat lite gott samt tagit ut pengar för att kunna beställa pizza. Jag försökte muta min syster, få henne att ta sig ut och ta ut pengarna istället för mig... Då skulle hon ha fått hela 500 kr av mig. Men hon nappade inte på betet, helt sjukt :O. Hon sa att hon inte orkade samt hennes samvete skulle ändå inte tillåta henne att ta emot mina pengar bara sådär... Så det slutade med att jag ändå fick ta mig ut. Men det var bra, för det vart skönt att komma ut en stund. Det har jag inte gjort dom senaste dagarna då jag har haft mens och då tar jag mig aldrig ut, utav vissa anledningar... (Nej det handlar inte om att jag är lat eller har så speciellt ont, men det är av andra anledningar som sagt.) 

 

Jag har igår beställt, igen... Känns som om jag shoppar eller beställer hela tiden nu för tiden :/. Till mitt försvar så är det så att jag har haft råd och kommer troligen ha råd att göra så igen nästa löning och då vill man passa på, har annars levt på att smått köpa det viktigaste då och då, men nu har jag faktiskt råd att impulsiv shoppa för en större summa vilket är skönt! Anledningen till att jag beställde är för att det jag ville ha/tänkte köpa i Stockholm fanns inte, så jag beställde från Macs svenska hemsida då. Jag köpte en Paint pot, för er som inte vet vad det är så är det egentligen en burk med en krämig ögonskugga, men man kan även använda den som en bas och vissa använder den till och med som en ögonprimer. Det finns i olika färger och jag valde en matt rosa/kalltonad nude alltså hudfärgad färg, den heter Painterly. Det är för att den passar bäst ihop med ALLA färger alltså ögonskuggor som bas samt det förstärker ögonskuggorna. Primer är ju till för att ögonskuggorna alltså grunden ska hålla hela dagen utan att den ska lägga sig i ögonvecken eller smälta/smeta bort osv. En bas lägger man ovanpå ögonlocket för att förstärka färgerna, göra dom mer intensivt. Det är det jag är ute efter och därför beställde jag den också...

 

Men nu så ska jag gå. Jag ska kolla på en utav mina favorit serier just nu - Teen wolf samt äta lite gott till det ;). Men jag hoppas ni alla har det bra och får en underbar helg, det förtjänar ni! :) . Ha det så bra och sköt om er... Puss och kram! /Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards