Alla inlägg den 6 april 2011

Av Tanya - 6 april 2011 14:33

Hejsan. Just nu så är jag i skolan och väntar på bättre tider kan man nästan säga, haha. Jag har inte gjort så mycket idag, förutom att vara i skolan då. Det var pizza idag, jag tycker att dom dagar det är pizza i skolan så kan man servera läsk (a) . Haha. Men nej då, här ska man vara nyttiga (och tråkiga!) :P .

Men men, jag försöker endå dra ner på läsket (det går ganska bra) så det är väl bara bra att skolan inte serverar läsk då :) .

jag känner mig smått irriterad, speciellt igår... Varför vill jag inte säga riktigt, det är privat och det kan orsaka mer problem än nödvändigt. Sen så har jag tänkt på en grej... Seriöst, jag har lust att skaffa en anonym blogg då ingen vet att det är min blogg, ingen ska veta vem jag är helt enkelt... För det finns vissa som läser min blogg (nämner inga namn!) som jag stör mig på... Som säger ett och annat. Jag vill kunna vara mig själv, alltid upp till 100% och jag vill inte heller börja göra låsta inlägg bara för att folk inte ska dömma mig och hålla på och lägga sig i mer än nödvändigt utifrån vad jag skriver...

Men vi får se hur det blir med det. Eller så kan jag helt enkelt skita i vad folk säger om mig och blogga precis när jag vill, skriva vad jag vill... utan att jag ska ta åt mig åt vad folk säger, tycker och tänker om mig... Jag är som jag är, jag gör det jag vill göra och jag skriver det jag vill blogga om och det jag känner för och så vidare... Om det finns folk som stör sig på det så kan dom låta bli att lägga sig i från första början överhuvudtaget :) .

Jag ska nog gå nu, har inte så mycket mer att säga... Just ja, hoppas min sötnos Justin loggar in på msn ikväll! Jag saknar honom...

Ni får ha det så bra och sköt om er.
Puss och kram! /Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards