Alla inlägg den 28 april 2011

Av Tanya - 28 april 2011 22:11

Hejsan! Sorry för att jag inte bloggar lika ofta längre men när jag mår dåligt så orkar jag verkligen inte... :( . Ja, idag är det bättre men resten av dagarna alltså veckan har vart dåligt... Haft ångest som vanligt, förstorat upp saker, mår dåligt, ser saker och ting på ett negativt sätt och så vidare...

Aja hur som helst, idag har jag haft en läkartid... Vi pratade bland annat om min aspergers syndrom, motion och så vidare... Babblade om hur viktigt det är (jag vet redan att det är viktigt, även om jag inte alltid sköter mig.)
Hon sa även att när jag får ångest över något så ska jag gå emot min egen rädsla och göra den och inte undvika det... Hon sa att det är normalt att få panikångest över att om våran lägenhet skulle brinna upp, men inte att få samma känsla av ångest om man kollar på tv och gör inget speciellt för då är det något som inte stämmer... Vilket faktiskt är sant, även om jag inte har tänkt så på det sättet förut.

Jaja det är ju därför jag går till en psykolog för att ta tag i ångesten bland annat. Just nu så har vi pratat en del om ångest, tankar och känslor. Nästa gång så ska vi bland annat prata mer om känslor och så vidare, då jag vill undvika jobbiga smärtsamma känslor och så vidare. Vi får se hur det går. Jag tror att det kommer bli bra i längden även om det känns jobbigt just nu.

Sen så efter läkartiden så har jag vart på stan, köpt lite olika saker som bland annat eventuella avslutningskläder och så :) . Jag har även köpt ögonbrynsfärg vilket är brunt/svart står det och det är från märket Depend :P . Sen så har jag köpt en ny concealer då min nuvarande är snart slut.

Dock köpte jag från ett annat märke den hära gången. Sist köpte jag en från Loréal infallible nummer 02, Porcelain heter den. Den är helt okej men den kan torka ut huden lite känner jag och den är lite trög att smeta ut den med. Den nya jag köpte är från Maybelline Cover stick heter den nummer 21, Fair Naturel heter den. Den är lite ljusare än den andra, vilket passar mig bättre. Den är lättare att smeta ut och känns skönare mot huden :) . Den känns "mjukare" på något sätt :) . Så jag rekomenderar den från Maybelline! :) . Sen så köpte jag mig en vit söt liten handväska, jag har 2 andra handväskor men dom är ganska så stora. Inte överdrivet stora men ungefär mittemellan. Den ena är svart, den jag använder nu och har en annan väska från Puma den är guldig och vit. Jag gillar den svarta med då den är snyggare helt enkelt och den känns enklare att använda :) . Jag har inte så mycket mer att säga.

Jag har kollat på lyxfällan där Rosanna är med :P . Snackar med Isa och Justin på msn förtillfället men mest med Isa då Justin är seg och har bytt status till inte vid datorn för ett tag sen. Jag har hunnit duscha, äta och även kollat på lyxfällan och snart så har jag bloggat klart och han är endå inte tillbaka än eller har svarat mig... Åh så seg han kan vara ibland!

Aja jag har inte så mycket mer att skriva om just nu.
Ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram! /Tanya :) .

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards