Alla inlägg den 21 april 2011

Av Tanya - 21 april 2011 14:29

Hejsan! Tänkte blogga lite här nu... :) . Jag gillar inte att blogga på kvällarna så mycket har jag märkt, men endå så kan det behövas... för det är då som alla tankar snurrar runt och man känner en miljon känslor samtidigt som ändras helt plötsligt till andra känslor... Svårt, komplicerad, jobbigt... men det är så, det är sanningen.

Jag har inte direkt någon positiv syn på mitt liv, jag ser det mesta hos mig själv och mitt liv på ett negativt sätt vilket är dåligt det förstör för mig själv och då kan jag inte se helheten och mina möjligheter... det inser jag. Jag kan tyvärr inte bryta ur den onda cirkeln själv, det är alldeles för jobbigt, komplicerat och det är för svårt...

Det är ju bland annat därför jag går till en psykolog hyfsat regelbundet, då jag vill bli "frisk" och hel inombords. Psykiskt frisk. Om jag kan bara tänka positivt och kunna orka ta tag i saker och ting (helst på egen hand) så skulle jag ta tag i min hälsa och sånt mer än vad jag gör nu i alla fall...

Jag ser världen som en hemsk, sorglig, ond plats på jorden.
Jag bara längtar bort härifrån, till mitt nästa liv (när man har dött.)

Sen så tror jag inte på ordspråket "man har bara ett liv" för jag är övertygad om att det finns ett annat, bättre liv efter detta och det är dit jag längtar till.

Vissa undrar om jag har döds längtan... men sanningen är att jag inte längtar till döden, utan jag längtar till det riktiga livet... Där man känner sig hel, stark, frisk och lycklig inombords. Att känna sig vilsen och halvdöd inombords, det kallar jag inte för ett liv... och det är delvis därför jag inte orkar ta tag i olika saker, för jag tycker att det känns jobbigt, krävande och framför allt näst intill meningslöst... Så ja, jag har en hel del att jobba på när det gäller mig själv för att bli hel. Den vägen är lång, krävande och kan vara jobbigt, men jag vet att det blir värt det i längden... När jag väl orkar, har energi, har brytit den onda cirkeln och tänker mer positiva tankar men endå realistiska... Ja då börjar mitt nya riktiga liv :) . Tills dess så är jag halvdöd, haha.

Visst, jag tror på att man har fler liv än detta... men det betyder inte att man ska kasta bort sitt liv så som jag är duktig på att göra. Jag tycker att man borde leva livet, leva i nuet och inte oroa sig för framtida problem som inte ens existerar än, så som jag är duktig på att oroa mig för och tänka såna onödiga tankar. Men just nu för stunden så känner jag mig lugn och stabil, men vi får väl se hur länge det varar... Några timmar till kanske? xD .
Ja, där var jag inte positiv nu heller... Ni ser, jag är hård och negativ mot mig själv och det måste jag ändra på...

Men nu så ska jag gå. Jag ska fixa håret och klä på mig, då jag kom ut från duschen för en stund sen och jag har ännu inte fixat håret än eller smörjt in mig. Jag ska göra det nu som sagt, så fort jag har bloggar klart :) .
Tack till er som orkade läsa hela det hära långa inlägget, jag vet att det finns flera som inte är så förtjust i långa inlägg, utan bilder och så vidare xD .

Men men, det är så jag fungerar och detta är jag. Jag föredrar text före bilder. Jag föredrar att skriva av mig före underhållning och så vidare.
Det är min blogg och jag bloggar för min egen skull, inte eran! :) .
Nu så ska jag gå men ni får ha det så bra!

Puss och kram! / Tanya.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards