Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012

Tvål från Lush: Rock Star!

Av Tanya - 12 augusti 2012 22:40

Hejsan! Dagens inlägg ska handla om Lush! Nu så ska jag äntligen skriva om en produkt som jag älskar och VARFÖR jag älskar den, vad den kostar osv... Okej, nu börjar jag:

 

Jag har en tvål från Lush som heter Rock Star. Den är rosa, väldigt söt och fin. Den är ljus/mellan rosa... sådär lite barbie/baby rosa. Min favoritfärg med andra ord! Den tvålen är en av dom som är lite krämigare av sig. Den luktar väldigt tjejigt... Det luktar som godis, lite "babypuder" och sött. Inte överdrivet sött, mer "fräscht" sött. Jag finner den doften rätt så harmoniskt och lugnande av sig, vilket jag älskar! Doften i sig är ganska stark, men inte överdrivet stark. Den löddrar ganska så bra och man luktar gott efteråt. Den luktar INTE lika starkt i duschen som det gör innan man har använt denna. (Vilket är bra för er som inte gilla starka dofter eller är lite känsliga av er.) Det luktar lite sådär rosa-godis-sötaktig på sin hud efter duschen. Dock är doften rätt så svag (tyvärr för min del, hade önskat att den vore lika starkt som den luktar innan man använder den.) Sen så försvinner doften om någon timme eller så. Det är lite från person till person tror jag. Jag personligen ÄLSKAR den tvålen. Detta på grund av att den är krämig av sig, luktar otroligt gott + att färgen på tvålen är rosa ;) . Jag tycker inte att den är uttorkande, men det gör inte heller huden sådär jätte mjuk och len. Så den är inte så speciellt återfuktande enligt mig. Utan det känns sådär helt vanligt bara det att du luktar lite svagt av "rosa-godis" efteråt :) . Så är du torr i huden så behöver du använda en body lotion! Som ni ser så har vissa delar ljusrosa stjärnor i sig... i min bit som jag har fått har den ljusrosa bitar i sig men den formen är inte just en stjärna. Såhär ser den här tvålen ut:   

Såhär står det om den här tvålen på www.Lush.se hemsida: I alla fall en del om det.

Vi skulle vilja vara vid havet med det här söta krämiga löddret.

Om du tycker om att tvätta dig med den här sötdoftande vaniljtvålen så kommer du verkligen att älska kombinationen med vår bubbeltvål Creamy Candy i badet – det är som att bada i godisaffären!


Jag tycker personligen inte att det luktar direkt vanilj... men söt är den och helt underbar! Man kan själv välja hur stor bit man vill ha... Jag tror att den minsta man kan köpa är 100 gram och det kostar 45 kr. Mellersta biten (vilket jag har beställt på nätet nyligen) är 250 gram och kostar 112 kr. Den största är 500 gram och kostar 225 kr. Det är dom storlekarna man kan beställa via nätet, men går man till en Lush butik så kan man själv välja för hur mycket man ska köpa, då är man inte lika "begränsad" som man är när man beställer via hemsidan. Ja, dom är rätt så dyra men det är så värt det! Ett tips: Skär upp tvålarna i ganska små bitar (som du ser på bilden t.ex) eftersom tar du hela tvålen under rinnande vatten eller om det kommer mycket vatten på den så slösar du bort extra mycket i helt onödan. Förvara gärna dom i en burk i duschen eller vid ett torrt ställe. Själv valde jag att använda en burk med lock på :) . 

 

Nu så ska jag betygsätta denna också. Den får 10/10 av mig! Den är som sagt min favorit tvål (i alla fall en av mina favoriter) och jag älskar den extremt mycket... Denna tröttnar jag aldrig på! Jag rekommenderar starkt till er som gillar/älskar söta dofter! Köp, köp, köp! Ni kommer inte att ångra er ;) . 

Nu så ska jag gå. Får blogga mer om andra produkter från Lush snart igen :) . Hoppas ni tyckte det här inlägget var bra/intressant. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tanya  


 
 
Isa

Isa

12 augusti 2012 23:11

HAHA jag hade spara tvålen som prydnad ;)

De är bra att du tipsar gumman då får vi läsare också tips:D
Jag ska nog tyvärr inte använda för mkt tvål,min hud är lite känslig men nångång skulle nog funka:)

http://www.isajohansson.blogg.se

Tanya

12 augusti 2012 23:14

Hahahahaha ja men den går ut nångång så synd att slösa pengar på den bara för att lägga upp den som prydnad, kolla på den... visst jag tror inte den börjar att mögla men jag tror däremot att doften försvinner om man inte använder den under ett helt år xD . Använd vanlig body lotion efteråt så ska det bli bra ska du se! Finns en annan tvål som jag har som gör huden mjuk och len men den tänkte jag blogga om en annan gång... den är också en av mina favoriter... den skulle kanske passa dig mer eftersom du redan har torr hy ;)

 
Isa

Isa

12 augusti 2012 23:17

hahah usch ja mögel inte trevligt, jaa då skulle jag inte använda för ofta då tar den ju slut fort;)
jaa den mjuka tvålen skulle säkert passa mig bättre bara den luktar gott också;D

http://www.isajohansson.blogg.se

Tanya

12 augusti 2012 23:19

Den jag syftar på (som gör huden mjuk och är en av mina favoriter) den luktar honung, lite kola aktigt och typ toffe... den luktar jätte gott och även sött. Inte överdrivet, men harmonsikt sött... ^^ . Den är inte lika "stark" i doften som Rock Star är... den andra jag pratar om är mer harmonisk av sig tycker jag... den luktar inte ÄKTA honung (som tur är för jag gillar inte riktig honung) utan det luktar med honungs-kola-toffe-godis doftande... :) . Så den är inte sliskig eller så utan den luktar också lite godis :)

 
Isa

Isa

12 augusti 2012 23:39

Jasså älskar kola å toffe å honung är gott ;)
Fan man vill ju äta dom där tvålerna ska fan testa:D

http://www.isajohansson.blogg.se

Tanya

12 augusti 2012 23:43

HAHAHAHAHA! Lyssna på mig nu Isa: trots att många av Lushs saker är gjorda utav naturliga ätbara ingredienser så betyder det INTE att man kan äta dom tvålarna... tyvärr, hur frestad man är blir så ska man endast tvätta sin kropp eller sina händer med dom... Ingenting annat! xD .

Ja kola och toffe och honungs dofterna är riktigt goda... i alla fall i den tvålen. Luktar så underbart, sött och lite godis aktigt ^^ .

 
Ingen bild

Isa

12 augusti 2012 23:48

HHAAHAHAHAHAHAH nej jag vet de typiskt:(
man kanske inte går upp i vikt av de;) jag är störd xD

Kanske måste slösa lite pengar på tvål:)

Tanya

12 augusti 2012 23:51

Hahhahaha ja du är bra rolig du... Du kanske inte går upp i vikt men tror du får andra konsekvenser istället som är värre än att gå upp i vikt ;) xD .

Ja gör så! Beställ det snart... du kan betala via kort från nätet så slipper du betala faktura, frakt och sånt (för sånt kostar ju tyvärr lite extra)

 
Ingen bild

Isa

12 augusti 2012 23:57

HHAHAHAAHAH jaa de är ju de;/
får äta riktigt godis

Ja jag kan ju betala direkt via nätet:)
ska kika in på sidan nåndag

Tanya

13 augusti 2012 01:11

Hahahaha ja du får äta riktigt godis istället, det är en mycket bättre idé kan jag lova dig ;) . Ja gör så gumman... Ja betala direkt via ditt kort så du slipper en massa extra onödiga kostander... :) . Det är dumt att jag egentligen inte gör så, väljer alltid faktura... Men när jag väljer faktura och köper för 600 kr (eller mer) så slipper jag frakten :)

 
Ingen bild

Isa

13 augusti 2012 13:28

haha jaa de är de verkligen;)
Tanya då seriöst:O använda kortet människa;)
omg de är ju mkt pengar ju xD

Tanya

23 augusti 2012 19:47

Hahahaha ja jag borde använda kortet egentligen då det blir billigare... men först kunde jag INGENTING om sånt och det var mamma som "lärde" mig att betala vika fakturan... Det är pga hon är lite rädd att det kan finnas folk/företag som blåser en på pengar eller tar reda på en massa saker om en om man betalar via kort... Så det känns tryggare att betala via frakt xD. Men, Lush är ett seriöst företag så jag tror knappast dom skulle blåsa någon... OM man gör det så skulle dom förlora på det, dom skulle förlora kunder, haha. Dom är skit trevliga i butikerna, hjälpsamma, miljövänliga och är emot att testa på djur. Så tror knappast dom skulle blåsa en om man betalade via kort, då dom är ett seriöst företag :) . Men ja, det har tyvärr blivit en vana både för mig och mamma att betala via frakt... Ja jag vet att 600 kr är mycket pengar men då slipper man frakten iaf... Frakten kostar annars 49 kr tror jag nu vilket är bra... för innan så gick det på 70 kronor oavsett hur mycket du beställde för... DÄRFÖR beställde jag sällan då och ville helst gå in till i en Lush butik för att slippa betala extra. Men nu har det blivit bättre så därför känner jag att jag kan beställa från Lush utan att det blir svindyrt varje gång man ska beställa :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tanya - Onsdag 20 mars 22:57

Hej hej alla! Jag har haft fullt upp dem senaste dagarna. Varit med en tjejkompis i söndags, samt drog till kyrkan den dagen. I måndags var jag med bästa vännen hela dagen och kvällen. Igår träffade jag min gamla pastor och fikade, kom hem och vilade...

Av Tanya - Lördag 6 jan 05:44

Hej hej! Jag kände för att göra ett litet inlägg. Det jag har i tankarna och på hjärtat är en kille. En utav mina killkompisar för att vara mer specifik. Jag tänker på året 2023, som var. Vi har kommit närmare varandra, tack Jesus för det! (Ja jag gi...

Av Tanya - 31 december 2023 23:03

Hej. Jag tänkte att jag skriver ett andra och sista inlägg för det här året. Jag är hemma hos min lillasyster, hennes sambo är med. Lilla bebis Léon som nu sover, mamma och min systers hund Charlie!   . Jag har tänkt på att ta mer hälsosamma val näst...

Av Tanya - 31 december 2023 05:42

Hej hej! Jag bara känner att jag vill blogga innan året 2024 är officiellt här! Jag har aldrig förut (vad jag kan komma ihåg) varit ett helt år utan att blogga förut, så jag vill ha ett blogginlägg nu till 2023 som är kvar!   Så, hur har mitt år vari...

Av Tanya - 24 november 2022 04:27

Hejsan, nu skriver jag från mitt hjärta. Jag känner sorg just nu. Vart tog mina krisnta vänner vägen? Tyvärr så lever jag för mycket utifrån känslolivet nu snarare än från Guds ande, där det finns glädje och frid att hämta. Istället så känner jag und...

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards