Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Tanya - 1 januari 2012 22:36

Hejsan! Mitt nyår blev väldigt bra och lyckad tycker jag :) .Tänk att nu är det ett helt nytt år, 2012... Jag tror (men framför allt hoppas) att detta år kommer bli ett bra år för mig. Jag orkar inte mer med flera misslyckade, jobbiga år... Haha vad negativ jag lät nu, sorry för det! xD . Hur som helst: Vi var sammanlagt 7 personer. Haha alla drack förutom jag... Jag är ju en STOLT nykterist ofc! ;) . Har alltid vart det & kommer alltid att vara det... Jag har aldrig gillat alkohol och jag kommer aldrig att göra det heller! Det är jag glad över faktiskt, för annars hade tyvärr min kropp vart i mycket sämre skick än vad den är idag, haha... Idag kände jag mig väldigt seg och trött. Eftersom gästerna åkte hem vid 3 tiden så sov jag inte förrän ca 4 och vi alla gick upp vid 12. Vi åt frukost kl 2. Rätt så värdelöst alltså... xD . Men efter vi hade gått ut & tagit en liten promenad och sen när vi åt middag så blev det mycket bättre med mitt humör och min energi. Jag känner mig halvtrött/pigg just nu.


Nu ska Avin & Jesper sova och dom har ingen dörr så dom hör ju när jag sitter vid datorn, det hörs ju när man skriver, vilket suger... För det innebär för min del att när jag har bloggat klart så får/"måste" jag själv fixa mig, göra i ordning mig och lägga mig snart... Känns lite trist faktiskt :/ . Haha Avin tänkte väcka mig 08:00  men jag blev lite irriterad så jag lyckades övertala henne att väcka mig 08:30/09:00 eftersom jag känner mig själv. Jag bloggar klart, gör i ordning mig (vilket jag gör ganska segt, är inte så super snabb direkt xD) + jag brukar ligga och grubbla en stund, jag brukar inte somna efter 5 minuter... Har jag RIKIGT TUR så kan jag somna efter ca 15 minuter. Jag somnar genast efter några minuter om jag är RIKTIGT TRÖTT. Så trött så att jag inte ens orkar tänka, grubbla och så vidare. Så att man knappt kan ha sina ögon öppna. Ja då somnar jag fort! Annars tar det i vanliga fall tid för mig att somna tyvärr... :/ .


Hihi som ni märker så använder jag en lila text till bloggen just nu. Jag kände att det var ett tag sen jag använde den färgen, känns som om jag har mest kört med rosa/svart text. Förresten hur firade ni eran nyår och vad vart ert nyårslöfte? Kom igen var inte så tråkig nu och ÖPPNA ER! Ni läser, men kommenterar aldrig... Nej usch vad tråkiga ni är! Jag blir faktiskt lite besviken på er... :( . Aja skitsamma. Nu så måste jag ändå gå, ska sova. Det kändes som om jag har mer att blogga om, men orkar inte "stanna upp" i minst en kvart för att tänka till. Därför så väljer jag att avsluta det här, här & nu :) . Ni får ha det så bra och sköt om er! Puss & kram! / Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards