Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Tanya - 17 januari 2012 22:20

Hej hej! Gud så trött jag känner mig... Jag kände bara för att blogga en liten snabbis :) . Jag har egentligen inget speciellt att säga... Ni som läser min blogg ser nu att jag har bytt min presentations bild till en mycket finare bild! Jag känner mig sjukt nöjd med bloggens utseende + bilden nu :) . 



Igår kväll fick jag min mens, åh så jobbigt... Jag har känt mig så trött, energilös och bara allmänt seg idag... Idag har jag fixat mig, sminkat mig... Åkt hem till gammel mormors lägenhet för en stund och hälsat på mormor, mammas moster, gammel mormor och så... Jag stannade där i cirka 1 timme eller så... Sen så gick jag hem. Då har jag bara allmänt tagit det lugnt... Ni vet, suttit vid datorn, kollar på tv. Jag har kollat på både Våra bästa år & Förhäxad idag...


Så jag har ändå haft en lugn dag. Jag känner mig så sjukt trött alltså... Jag tänkte göra i ordning mig om ca 1 timme eller så, så jag ligger till sängs 24:00... Jag ska upp tidigt imorgon. Jag ska då åka till Uppsala igen för en tid. Vad det är för en tid tänker jag inte nämna, det är rätt så privat... Men familjen vet om detta i alla fall. Jag har gjort det i flera år. Det är som en slags "skönhets behandling" men ändå inte, det är svårt att förklara... Speciellt nu när jag inte är så öppen av mig när det gäller den biten... Men men skitsamma. Det angår ändå inte er så :) . 


Nej nu så ska jag gå, har inte så mycket mer att blogga om. Jag har redan skrivit det jag ville skriva :) . Ni får ha det så bra och sköt om er. Puss & kram! /Tani :) 

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards