Alla inlägg den 16 februari 2013

Av Tanya - 16 februari 2013 16:48

Hej hej! :) . Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag kan helt ärligt talat säga, med gott samvete att jag inte har haft min dator här hemma i lite mer än 1 vecka. Ca 1 vecka. Jag fick den igår... Min syssling hade den hos sig och fixade min och min mammas laptopar. Jag vet inte exakt vad han gjorde men datorn är inte lika seg längre, så jag antar att han fixade så att den inte skulle sega sig lite mycket. Jag märker också att han har fixat någon slags virusskydd till mig eftersom innan jag fick jag jämt varningar angående att min virusskydd behöver fixas. Anledningen till att jag inte gjorde det är för att det skulle kosta ca 800 kr + jag är inte duktigt på sånt så jag struntade i det. Nu så har min syssling fixat både min och mammas dator helt gratis, tur & skönt det! Jag har under den veckan slukat upp ca 3 böcker då jag inte hade min laptop här. Jag surfade via mobilen och kollade Facebook & bloggar där och så vidare... Jag har också jobbat. Men jag jobbade inte i Torsdags eftersom jag fick väldigt ont i magen, jag kände att jag bar på någon slags smitta. Min syster har vart sjuk och kräkts och mamma har också vart dålig i magen, dock har hon inte spytt och det har inte jag heller som tur är! :) . Så jag mår äntligen bättre!  Jag blev förresten riktigt glad när jag äntligen fick tillbaka min fina rosa Laptop!   . 

 

Idag har min syster tagit nya fina bilder på mig, ute på balkongen... Där jag var barfota. Brr vad kallt det var! Hahahaha! Anledningen till att jag var barfota var för att jag inte orkade ta på mig strumpor och eventuellt skor för att ta bilder ute i balkongen som skulle max ta någon minut. Bilderna togs ute på balkongen just för att ljuset blev bäst där ute. Jag log lite extra på grund utav smärtan, hahaha! Men man brukar ju säga: Den som vill vara fin får lida pin ;) . Jag har laddat upp bilderna på Facebook och jag tänkte också ladda upp bilderna här. Förhoppningsvis så är bildernas storlek bättre den här gången! 

 

 

 

Jag försökte ladda upp den andra bilden också men den var alldeles för seg så jag orkade inte riktigt vänta på att det skulle ladda och så vidare... Yay, bilden blev så stor som jag ville ha det! Nu känner jag mig nöjd :) . Ser ni att jag har färgat håret förresten och att jag har ljusare hår nu? :) . Det kanske inte är en extrem skillnad jämfört med innan men jag tycker den här färgen är mycket finare än min naturligare hårfärg. Det är för att jag har naturligt mörkbrunt hår och ljus hy och eftersom jag har en ljus hy så tycker jag att jag passar bättre i lite ljusare hårfärg! :) . Jag ska fortsätta att färga den här hårfärgen i fortsättningen just för att jag blev rätt så nöjd, även om jag egentligen ville ha 2-3 nyanser ytterliggare ljusare. Men det här är fint det med tycker jag! :) .

 

Men nu så ska jag gå. Jag tänkte umgås med mina fina kusiner snart, för jag tror att dom åker hem imorgon :/ . Men ni får ha det så bra och sköt om er. Jag tyckte det var riktigt skönt och nästan "kul" att blogga igen! :) . Ha det så bra och sköt om er som sagt... Puss och kram! /Tanya   

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards