Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Tanya - 3 mars 2013 12:24

Hejsan! Idag så ska jag till kyrkan. Jag känner att jag har vart duktig hela veckan som har hållt mig aktiv i stort sätt varje dag. Iförrgår så gick jag en promenad på ca 40 minuter, jag gick inte och smsade samtidigt eller så, får då går man väldigt sakta :P . Så jag ville hålla farten uppe. Igår så tränade jag i 20-25 minuter och idag ska jag till kyrkan och det tar ca 25-30 minuter att gå dit. Så det blir en promenad för mig med då med tanke på att kyrkan inte är jättenära mig ^^ . 

 

Förresten så ville jag säga en ganska "rolig" grej, haha! Jag har skaffat Kik (det är en gratisapp för er som undrar) och jag heter Tani90 där. Så ni som vill snacka med mig där så adda och lägg till mig! Det är som att smsa varandra, det gör man ju också... och det är helt gratis! :) . Sen så har jag skaffat mig det här: www.ask.fm/Tani90 där kan man ställa hur många frågor man vill och vilka frågor man än vill. Man kan alltså vara helt anonym där, eller om man själv är medlem där så kan man följa varandra :) . Så kom igen! Ställ mig vilka frågor ni än vill och ni kan vara helt anonyma som jag sa. Jag tycker det är jätteroligt att svara på frågor, så fråga mig precis VAD du/ni vill. Jag lovar såklart att alltid svara 100% ärligt (det är ju tur det, annars är det ju ingen mening att ställa frågor, haha!) ;). Jag är i vanliga fall också alltid ärlig, men då är jag mer... 95% ärlig, haha? :P . Men som jag sa, jag svarar på allt helt 100% ärlig. Så gå in där och ställ frågor, helst en massa frågor, haha! :D .

 

Men nu så ska jag gå. Har inte så mycket mer att lägga till faktiskt... Jag ska ta det lugnt nu, för om någon timme så ska jag fixa och sminka mig och sen dra iväg till kyrkan. Men ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram! /Tani  

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards