Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Visste du att...

Av Tanya - 25 september 2010 00:04

Hejsan! Idag har jag vart i skolan och så, kommit hem och tagit det lugnt och så. Sen så kom min moster, mina kusiner och deras katt hem till oss :P .
Katten heter Maja. Dino (våran katt) och Maja kommer inte så bra överens precis, haha. Dom bråkar i alla fall inte, alltså dom håller inte på och attackerar varandra eller så. Dom håller sig mest på avstånd och fräser åt varandra, haha xD . Jag gillar inte det precis, jag tycker att det känns lite obehagligt.

Hur som helst: Tänkte blogga lite om mig själv, saker som ni trogligen redan vet om mig och saker som ni kanske inte visste om mig. Ska skriva ner någon slags "lista" nu.

Onödig fakta om mig:
* Jag älskar färgen rosa (det är väl rätt så uppenbart? :P)
* Jag älskar Lush.
* Jag älskar och ser verkligen upp till Michael Jackson.
* Min bästa vän heter Oliver.
* Min "pojkvän" heter Justin och är en riktig bra kille! Mer eller mindre rena dröm killen! ;) .
* Jag gillar inte meninslösa blogg inlägg som "hej bloggen, idag har jag vart i skolan och nu så lyssnar jag på musik. Ska äta snart. Vad har ni gjort idag då? Jag bloggar mer imorgon. Hejdå!" Haha så värdelöst, tråkigt och kort xD .
* Jag kallas för Tani (det är väl uppenbart det med?)
* Jag är inte så särskilt förtjust i mat.
* Jag gillar att shoppa, som hår produkter, smink och så vidare. Kläder och skor är jag inte så förtjust i.
* Jag är mer gladare av mig nu och mer positivare (när det gäller mig själv.)

Visste du att:
* Förut så hatade jag touch mobiler, då jag ansåg att dom verkade vara väldigt tråkiga att använda, eftersom jag älskar knappar. Nu så älskar jag touch mobiler, jag har själv en touch mobil nu. Det är dock tråkigt att smsa med en touch mobil om den inte vibrierar tycker jag. Så det ska vara vibbration på om man ska smsa!

* Jag är nykterist. Jag råkade bli full av misstag en gång när jag var 5 år, det var riktigt hemskt, haha... Jag har aldrig helt enkelt gillat alkohol eller ens vart nyfiken på att börja dricka, supa mig full och så vidare. Jag har inget behov av det, det är bara en dum och onödig grej :) . Man klarar sig mycket bättre utan att dricka alkohol!

* Jag röker inte. Jag har aldrig vart en rökare. Jag har inte ens testat att röka, aldrig tagit ett bloss eller så. Jag tål inte rökare!

* Jag älskar att måla naglarna och byta ofta nagellack.

* Jag gillar inte såna "<3" hjärtan haha... Du får göra såna om du vill, men jag gör aldrig själv såna. Jag tycker att dom röda hjärtan är mycket finare :) .

* Jag hatar när folk skickar vibbar via msn, det stör mig och gör mig automatiskt lite smått irriterad :P .

* Jag är en romantisk och kärleksfull person. En person som inte gillar players, hatar otrohet och skulle aldrig kunna ha sex utanför ett förhållande. Sanningen är att jag inte har hållt på med en massa killar till höger och vänster bara sådär hur som helst. Jag är den typen som ger allt och gör mitt bästa i ett förhållande.
Jag nöjer mig verkligen inte med vem som helst. Jag har väldigt höga krav.

* Jag gillar inte fjortisar. Jag gillar inte deras beteenden eller deras sätt att sminka sig på. Det är verkligen inte snyggt. Som tur är så växer man upp och man lär sig. Jag har då aldrig vart en fjortis, tack och lov! :) .

* Jag älskar Justin av hela mitt hjärta, kropp och själ. Han är lätt utan att tveka det bästa som har hänt mig när det kommer till förhållanden, kärleken och så :) .

* Jag har 2 sidor inom mig. Den ena sidan är väldigt kaxig, bitchig och dryg och gör precis som jag själv vill. Den andra sidan vill hjälpa folk, älskar människor, lyssnar och bryr mig. Dock så har den goda sidan tagit över mig lite mer nu! :) .

* Jag är nästan den enda kristna personen i min familj. Jag ställde en massa frågor, tog reda på vad det exakt innebär att vara kristen och så vidare innan jag gav mig in på det och började att satsa på det. Det är det bästa jag har gjort, det har förändrat mig enormt mycket, till det bättre.

* Förut var jag en panik slagen person som fick lätt panik, oroade mig över allt, hade svårt att kontrollera mina känslor och kontrollera mina tankar. Nu så är jag mycket mer lugnare, snällare på ett sätt. Jag kan kontrollera mina känslor och mina tankar lite bättre nu. Jag är med andra ord mer stabilare och säkrare :) .

Haha detta blev ett långt inlägg... Nä nu känner jag att jag inte orkar blogga mer, haha. Ni får ha det så bra och sköt om er!

Puss och kram! /Tani   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tanya - Onsdag 20 mars 22:57

Hej hej alla! Jag har haft fullt upp dem senaste dagarna. Varit med en tjejkompis i söndags, samt drog till kyrkan den dagen. I måndags var jag med bästa vännen hela dagen och kvällen. Igår träffade jag min gamla pastor och fikade, kom hem och vilade...

Av Tanya - Lördag 6 jan 05:44

Hej hej! Jag kände för att göra ett litet inlägg. Det jag har i tankarna och på hjärtat är en kille. En utav mina killkompisar för att vara mer specifik. Jag tänker på året 2023, som var. Vi har kommit närmare varandra, tack Jesus för det! (Ja jag gi...

Av Tanya - 31 december 2023 23:03

Hej. Jag tänkte att jag skriver ett andra och sista inlägg för det här året. Jag är hemma hos min lillasyster, hennes sambo är med. Lilla bebis Léon som nu sover, mamma och min systers hund Charlie!   . Jag har tänkt på att ta mer hälsosamma val näst...

Av Tanya - 31 december 2023 05:42

Hej hej! Jag bara känner att jag vill blogga innan året 2024 är officiellt här! Jag har aldrig förut (vad jag kan komma ihåg) varit ett helt år utan att blogga förut, så jag vill ha ett blogginlägg nu till 2023 som är kvar!   Så, hur har mitt år vari...

Av Tanya - 24 november 2022 04:27

Hejsan, nu skriver jag från mitt hjärta. Jag känner sorg just nu. Vart tog mina krisnta vänner vägen? Tyvärr så lever jag för mycket utifrån känslolivet nu snarare än från Guds ande, där det finns glädje och frid att hämta. Istället så känner jag und...

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards