Alla inlägg den 16 september 2010

Av Tanya - 16 september 2010 00:07

Hejsan! Just nu så vill jag blogga om en person som är väldigt viktig för mig.


Det är om min största idol och förebild: Michael Jackson.
Jag har alltid sett upp till honom och älskat honom enda sen jag var liten.
Jag dansade till hans låtar och härmade Michael Jackson och använde plåster på vissa av mina fingrar som Michael Jackson hade det på sina fingrar.
Han var en god människa som älskade människor, barn, naturen och han trodde på Gud. Han var även en perfektionist, vilket var både bra och dåligt på sitt sätt. Han var en kämpe och samtidigt endå så ödmjuk... Han hade verkligen ett hjärta av guld!


Ni som kallar honom för pedofil och så vidare, ni kan dra åt helvete!
Ni vet absolut ingenting, utan ni skapar falska rykten och sedan sprider vidare det. Varför skulle han hjälpa fattiga barn och samtidigt våldta dom?
Tycker ni att det låter vettigt eller smart?
Skulle en människa som älskar människor, naturen, ha en stark tro på Gud, skänka bort massor med pengar till fattiga barn för att sedan våldta dom?
Skulle en god människa som har hjärtat på det rätta stället göra något sånt mot ett oskyldigt barn? Tänk lite, snälla! Tro inte på massa skit rykten och sprid inte vidare dom heller. Det gör ingen nytta, det skadar och sårar i längden.


Ja, han opererade sig och blev vit. Han hade hud cancer vilket gjorde honom vitare och vitare och då valde han att operera sig vit istället för att gå runt med vita fläckar. Det hade jag också gjort, jag förstår honom faktiskt!
Ja, han opererade sin näsa. Han gjorde det för hans egen pappa som ska vara en förebild och stötta sina barn, vilket han inte gjorde. Han sa att Michael Jackson hade en ful och stor näsa. Han hade/fick dåligt självförtroende då och operade sin näsa. Jag hade personligen inte gjort sådär själv, men ingen är väl perfekt?!


Det spelar ingen roll vad ni säger om honom. Jag vet sanningen, Michael Jackson vet sanningen och det är att han är oskyldig och han var en god människa.
Jag har alltid älskat honom, jag älskar honom nu och jag kommer alltid att älska Michael Jackson. Han kommer alltid att vara min idol och jag kommer alltid att se upp till honom och beundra honom för den han en gång var och det han gjorde. Michael Jackson kommer alltid att ha mitt hjärta.


Delvis tack vare Michael Jackson så vill jag bli en bättre människa.
Jag vill hjälpa människor, sprida kärlek och harmoni.
Jag tror på Gud, hoppet och kärleken. Man kommer långt med det, tro mig.
Så snälla, ta reda på riktig fakta istället för att lyssna på en massa skitsnack och rykten, för det kommer man inte så långt med.


  


Tyvärr så krossades min dröm om att få träffa dig och se dig sjunga live...
Jag grät 3 dagar i rad, sådär riktigt mycket och hysteriskt när Michael Jackson dog... men för mig så är du inte död. Du lever vidare i musiken och i mitt hjärta.
Jag älskar dig Michael Jackson... Vila i frid min ängel. Vi ses i nästa liv, i paradiset!   


Nu ska jag gå. Men ni får ha det så bra!
Puss och kram. /Tani

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards