Alla inlägg den 20 april 2010

Av Tanya - 20 april 2010 22:14

Hejsan bloggen! Idag har jag vart i skolan, kommit hem och tagit det lugnt och så. Idag har jag bara tänkt: Idag ska jag duscha, trots att jag duschade igår, vilket inte är bra för håret att duscha allt för ofta. Men det är ju inte så att jag duschar varje dag, kände mig bara "smutsig" på något sätt...
Jag har hört av frisörer och sånt (eller snarar läst en frisörs blogg om jag ska vara riktig ärlig nu, haha) att egentligen så ska man endast tvätta håret 2 gånger i veckan! Herregud, hur kan man stå ut med det?! Det borde kännas ofräsch och jätte äckligt. Jag skulle inte kunna klara av att vara så äcklig i alla fall. Jag duschar 3-4 gånger i veckan.


Ungefär varannan dag, regelbundet med andra ord, men imorgon så måste jag verkligen duscha för då har det redan gått 2 dagar och då är det dusch dags. Sen så sliter varmt vatten håret också... Det visste jag inte heller om. Jag brukar jämt/oftast duscha i jätte varmt vatten så jag nästan bränner mig, haha. Men eftersom jag vill ta hand om mitt hår på bästa möjliga sätt så tänker jag bara använda ljummet vatten imorgon... Liite mer varmt än kallt. Hoppas jag inte fryser sen bara i duschen, haha :P .


Gud vad jag babblar om hår och dusch här, haha. Men det kan ju vara bra att veta ^^ . Men nu så ska jag sluta babbla en massa, ska dra nu och göra i ordning mig för natten, så jag inte lägger mig för sent och är jätte trött dagen efter (som idag.)


Ni får ha det så bra och sköt om er.
Puss och kram! /Tanya.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards