Alla inlägg den 28 april 2010

Av Tanya - 28 april 2010 22:16

Hej hej bloggen. Jag bloggar inte så mycket eller så ofta som ni säkert har märkt... Dom senaste inläggen har jag uppdaterat allt mer sällan. Men inte för sällan som tur är. Ni kanske undrar varför jag inte håller på och bloggar "hela tiden" som jag gjorde förut, i alla fall jämfört med förut. Jo det är för att förut var mitt liv tråkigt, meningslöst, jag var oftast ledsen, arg och så vidare... Det märker ni om ni läser mina tidigare inlägg. Men nu har det mesta förändrats. Jag mår bra för det mesta, är ganska så glad och lycklig :) . Jag har länge väntat och bett om att jag skulle må bra och vara lycklig. Jag har inte vart arg, dampat eller gråtit eller vart helt förstörd sen jag döpte mig, över 1 vecka sen med andra ord. 1 och en halv vecka om jag ska vara mer exakt och det är jag extremt glad och tacksam för! Ni kanske undrar vad som har hänt med mig eller mitt liv? Har jag blivit kär, skaffat jobb, skaffat nya och "bättre" vänner, går det bättre för mig i skolan? Jo det ska jag förklara för er!

Ja, jag har lärt känna nya människor sådär. Nej jag har inget jobb, går fortfarande i skolan. Ja, det går bättre för mig i skolan nu. Nej, jag är inte kär.

Men det stora förändringarna ligger inte i det, utan det ligger i att jag följer Gud och ber varje dag, går i kyrkan och så vidare... Det gör mig väldigt lycklig och jag uttvecklas som människa. Det lönar sig att be! (Ja jag är kristen för ni som undrar.) Många tänker väl nu: Men jag har försökt att be förut men det hjälper inte!

Det känner jag igen mycket väl, sådär var det förut för mig också. Det kan vara så för att man inte är öppen för Gud, för förändringar eller så. Sen så förväntar sig vissa att det räcker med att bara be en bön sen så *poff* blir allting bra, men det fungerar inte alltid så med Gud... Vissa har upplevt starka upplevelser, medans andra får "kämpa" mer och fortsätta att be och inte ge upp. Jag själv är/var en av dom som hade det svårare, som fick be om och om igen, kämpa och be regelbundet. Det var mycket jobbigare för mig förut just på grund av att jag bad så sällan, fanns vissa perioder då jag "strejkade" från Gud och från att be, men det ska man absolut inte göra! Det är det dummaste man kan göra, man behöver Gud varje dag, man ska be när man mår som värst och när man verkligen inte känner för det, det har jag själv lärt mig.
Jag har alltså förändrats, på ett positivt sätt! :D

Så förut la jag mitt liv åt sidan och ägnade mig mer tid åt bloggen och datorn. Nu är det ombytta roller. Jag lägger bloggen åt sidan och ägnar mig mer åt mitt liv, att be mycket och se till att jag fortsätter att må såhär bra helt enkelt.
Som ni ser så har jag tagit stora steg på sätt och vis och brytit mot en ond cirkel :) .

Men nu ska jag gå. Jag ska göra i ordning mig och gå och lägga mig så småningom. Men ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tani :) .

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards