Alla inlägg under maj 2010

Av Tanya - 27 maj 2010 19:59

Hejsan. Jag har fått liiite mer färg på huden sen jag har solat dom 2 gångerna, men jag är verkligen inte brun än haha. Det tar ju lite längre tid. Så jag är inte helt nöjd än, ska fortsätta att sola tills jag blir brun och fin :D   .

Idag har jag vart i skolan, sen kommit hem och tagit det lugnt och sånt.
Sen så åt jag och sen så duschade jag. Hade nagel tid idag :P
Dock så har jag helt natuliga naglar nu, ska ha det så denna sommar.

Haha samtidigt som jag bloggar så är jag inne på msn och kollar på Ghost Whisperer på tv400. Älskar verkligen Ghost Whisperer.

Men nu så ska jag gå. Ska fortsätta att kolla Ghost Whisperer.
Kände bara för att blogga lite en snabbis. Hur har eran dag varit?
Kommentera gärna och säg vad du har gjort idag och så vidare.

Ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tanya

Av Tanya - 25 maj 2010 22:10

Hejsan! Gissa vad? Cesar is back! :D   .
Vi började att smsa sent igår kväll och smsade tills typ 01:30 hihi...
Jag blev rätt så trött i skolan kan jag säga er. TROTS att jag försov mig så har jag endast sovit 6 timmar i natt. Men det var lätt värt det, min underbara Cesar kom ju tillbaka efter nästan 3 hela veckor!! Jag är hellre liksom trött men glad än pigg och ledsen... Eller vad säger ni? Håller ni med mig? ;) .

Vi pratade om hur mycket vi hade saknat varandra, att vi älskar varandra jätte mycket och sånt. Sen så sa jag även att vi aldrig mer får vara ifrån varandra sådär länge igen, i alla fall inte på ett bra tag! Så nu får vi se till att ta igen lite och snacka med varanadra och så :) .

Idag har jag vart i skolan, sen efter skolan så hämtade mammas väninna mig och hon körde mig och mamma till där fejk solen finns! Haha, solarium med andra ord ;) . Det var så himla varmt där... Man började att svettas nästan direkt så fort man bara lägger sig ner där i solariumet. Det räckte med att sola 9 minuter för min del, fick pytte lite färg och svettades verkligen jätte mycket...
Mamma och hennes väninna solade också. Mammas väninna solade i hela 18 minuter! Hon som är van vid att sola mycket och regelbundet, till och med hon tyckte att det vart för mycket, så det var verkligen varmt!
Jag ska sola imorgon också efter jag har gått till kyrkan :) .
Först så är det skolan som gäller som vanligt, sen kyrkan och sen så ska jag sola!
Fast den hära gången så ska jag inte sola i det dära otroligt varma solarium som jag var i idag, utan jag ska gå till ett annat ställe där det är "sämre" och mindre varmt. Där jag kan sola i ca 15-20 minuter istället för 9 minuter :P .
Se efter jag hade solat så kom jag hem och tog det lite lugnt och så, sen så duschade jag såklart ;) .

Usch vilket tråkigt väder det var idag :( . Jag hoppas att vädret blir bättre imorgon, för idag har det bara regnat hela dagen! Men nu ska jag gå men ni får ha det så bra!

Puss och kram. /Tani :)

Av Tanya - 23 maj 2010 16:20

Hejsan bloggen. Just nu så vill jag skriva av mig lite...
I helgen så kom Bobbo hit (min mammas kusins hund.) Han är så gullig och lydig :) . Dock kan han bli aggressiv mot andra (främmande) människor...
Så det är ju inte så bra, men det är så det är.
Nu är det söndag... *Suck* ...

Jag gjorde ett misstag igår, ett misstag som jag aldrig tänker öppna mig för och berätta för någon - någonsin... Inte ens för min egen bästa vän.
Tyvärr men så är det... Usch vad jag skäms över mig själv just nu.
Varför ska jag vara så dum? Varför ska jag vara så impulsiv av mig?
Varför kan jag inte tänka efter ibland och vara lite vettig så man inte gör ett sådant misstag? Jag har gjort det misstaget massor med gånger förut, men det var ett bra tag sen. Jag trodde att jag hade förändrats, växt upp...
Det har jag gjort också, men tydligen inte tillräckligt mycket.
Nu är jag ganska hård mot mig själv men det förtjänar jag...
Så är det när man är dum i huvudet, oansvarig och impulsiv.
När man är som mig med andra ord... Känner mig äcklig också.
Jag duschade igår men usch... Det kanske ligger i psyket och känner så på grund av att jag skäms över mig själv idag? Ja kanske det...
Men en sak är jag säker på. Jag ska ta en dusch idag.
Sen så ska jag inte upprepa det misstaget igen... I alla fall inte på ett bra tag.
Förhoppningvis aldrig mer, men jag är som sagt dum och impulsiv så jag kan inte lova eller garantera något...
Gör jag detta igen så kommer jag må såhär igen efteråt. Men just för stunden så bryr jag mig inte om. Gör det jag känner för utan att tänka på konsekvenser.
Aja skitsamma...

Sen så saknar jag Cesar. Tror jag börjar bli typ "desperat" snart av saknad...
Aja det är också skitsamma! Allt är skitsamma idag!
Aja nu ska jag inte blogga, eller snarare gnälla mer och beklaga mig och förklara hur dum och impulsiv jag är, för det har jag redan gjort...

Jag ska gå nu. Ha det så bra! /Tanya

Av Tanya - 16 maj 2010 13:14

Hejsan bloggen! Det var ett tag sen jag bloggade här senast... Haha sorry men jag har inte orkat riktigt, sen så har det hänt vissa saker... Både bra och dåliga saker.

Dåligt.
Det som är dåligt är att jag och mamma har bråkat och tjafsat en hel del, inte kommit överens helt enkelt och så vidare... Sen så snackar jag och Cesar knappt längre, sen så saknar jag Oliver jätte mycket. Självklart saknar jag Cesar också... Jag och Cesar är inte ovänner eller så, men hans comviq kompis gick ut och han har inte fyllt på sin mobil ännu (det har gått över 1 vecka sen, men det känns som om det har gått 2-3 veckor för mig...)
Han behöver en paus helt enkelt om man säger så... Vi brukar i vanliga fall snacka varje dag, men nu så har båda haft det lite jobbigt speciellt Cesar.
Så därför är det bäst att inte snacka så mycket och ofta, så man känner att man saknar och uppskattar varandra... För jag tror att han blev lite less på mig där mot slutet. Men vi har snackat 1 gång på msn sen dess.
Han förklarade hur det låg till, hur han kände det och så...
Cesar sa att han började att sakna mig i alla fall, allt mer och mer ju mindre vi snackar med varandra, det är ju bra! :) Sen så sa han att han inte ville att jag skulle hålla mig borta från honom, trots att han kände sig less...
Så det kändes väldigt bra och skönt när han sa sådär :) .
Sen en till dålig sak... Jag har gått upp i vikt :/ .

Bra.

Nu till dom bra sakerna. Jag har börjat att röra på mig, gå lagom långa men snabba promenader så man förbränner fett. Så jag kämpar med just nu att gå ner i vikt. Det jobbiga är inte att röra på sig, utan att hålla sig borta från söt saker när man är som svagast och mest sugen på något sött...
Men det gäller att vara stark och bara äta sånt på lördagar.
Det kommer bli svårt, men det blir det värt i längden.
Så nu gäller det att kämpa på och röra på sig och äta mindre söt saker!

Sen så har jag klippt mig. Har nu axel långt hår. Jag tycker personligen att mitt hår är mycket finare nu och det är mycket lättare att sköta om.
Det är mer glansigt nu, mjukare och lättare att hantera.
Det är mjukare och mer glansigt för jag behöver inte använda hårskum lika ofta eller ta lika stor mängd som förut. Sen så fortsätter jag att använda Lush produkterna, det gör ju sitt. Sen så har jag börjat använda en ny bra hår kräm som jag fick av frisören (mammas väninna) för att testa den och se vad jag tycker om den. Jag gillar verkligen denna i alla fall :) .
Den är inte någon märkes grej eller så, men jag satsar inte på sånt, utan bra produkter som passar mitt hår. Priset spelar inte någon stor roll för mig.
Sen så känner jag på mig att jag och Cesar kommer att börja snacka med varandra igen och det händer ganska snart :) .

Ja det var allt som jag kunde komma på.
Men nu ska jag gå och ni får ha det så bra. Sköt om er!
Puss och kram! /Tani :) .

Av Tanya - 7 maj 2010 22:09

Ändrat mitt rum.
Hejsan alla där ute. Idag har jag vart i skolan och så.
Vet ni vad? Mamma har gjort om mitt rum medans jag var i skolan. Det är verkligen i min stil nu! :D . Innan hade jag typ guldaktiga gardiner och resten i mitt rum var vitt och guld. Nu är det vitt och rosa!   
Nu så älskar jag verkligen mitt rum. Det är så min stil, det är så jag liksom.
Jag har rosa gardiner, rosa påslakan och sånt, även rosa matta med vita blommor på. Jätte fint och tjejigt ;) .

Jag bloggar för min egen skull!

Just ja vill även lägga till en sak. Det var någon som kommenterade och skrev att hon/han skulle sluta läsa min blogg för hon/han tyckte att jag skrev för mycket/ofta om Lush produkter och att det var tydligen ointressant för henne/honom? Jo jag ska säga er, synd för er om ni inte gillar min blogg.

Men detta är min blogg och jag ska inte behöva anpassa mig för eran skull.
Jag skriver vad jag vill här, så om ni inte gillar det så kan ni dra.
Ingen har väl tvingat er att läsa min blogg? Ta inte detta på fel sätt, jag tycker att det är jätte roligt att få kommentarer och få fler besökare till min blogg, men jag bloggar fortfarande för min egen skull och skriver det jag vill och känner för.


Om du gillar min blogg så fortsätt att läs och kommentera gärna, för det uppskattar jag verkligen :) .
Om du inte gillar det, säg vad det är du inte gillar och hur jag kan "förbättra" min blogg, ja om jag nu anser att det behövs att ändra på nånting.
Gillar du inte det och har inget snällt eller vettigt att säga så kan du dra härifrån. Jag är inte som Kissie precis, hon bloggar för hennes läsare skull, där med får hon betalt. Hon har själv sagt att hon hade aldrig bloggat om hon inte hade tjänat pengar på det, sen så har hon även upprepat flera gånger att hon bloggar för läsarnas skull. Men jag är som sagt inte som henne. Jag bloggar för min egen skull och jag får verkligen inte betalt för det. Men om jag nu fick betalt för det så skulle jag fortfarande blogga för min egen skull, dock så skulle jag kanske uppdatera min blogg lite oftare. Inte 10 inlägg om dagen som Kissie gör då, men oftare än vad jag gör nu. Jag bloggar för att jag vill blogga helt enkelt.


Men nu ska jag gå. Ska duscha :) . Ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tani :)

Av Tanya - 3 maj 2010 22:04

Hej hej. Jag känner mig lite smått sugen på att blogga just nu men endå inte haha. Kanske lite svårt att förklara exakt hur jag menar men strunt samma.
Idag har jag vart i skolan, kommit hem, tagit det lugnt och så. Ätit, badat och sen duschat, det var skönt :) . Hade egentligen tänkt stänga av datorn kl 10 men mitt hår har inte torkat helt än... Men efter jag har bloggat klart så tänker jag gå och göra i ordning för sängen. Har redan på mig min söta rosa Hello Kitty nattlinne, haha :) .


Men idag ska jag blogga om Lush! :D .
Jag börjar med schampoot.


Ultimate Shine: Såhär står det om denna schampoo: Eteriska oljor och rosmarin gör håret glänsande och reder ut trassliga toppar.


Ja det är helt sant. Det gör håret glänsande och det reder ut trassliga toppar, det skummar härligt :) .
Jag tycker att det luktar typ lite örter av något slag och exotiska oljor.
Det är vad jag tycker i alla fall.



Såhär ser den ut. Ja det är en schampoo kaka. Den kanske ser skum ut för er som inte har sett det förut och som inte har använt Lush produkter förut, men den fungerar verkligen och jag gillar denna :) .


Nu ska jag betygsätta denna. Den får 10/10 :) .
 
Nu till nästa Lush produkt. Nu kommer en balsam som jag har använt flera gånger nu.


American Cream: Dubbelverkande balsam med ljuvlig doft.
American Cream är ett nytt dubbelverkande balsam som har en glänsande och återupplivande effekt på ditt hår. Den är inspirerad av ett amerikanskt coctailrecept och doftar som en fluffig vaniljmilkshake. Honungsvatten motverkar statisk elektricitet och färska, organiska apelsiner och jordgubbar tar fram glansen i ditt hår. Vi har tillsatt en gnutta salvia, levandel och benzoin för att hålla håret i god form.


Jag älskar denna balsam, luktar så otroligt gott sen så ger den glans och gör så att mitt hår håller i god form. Inte är det dåliga produkter här inte ;) .
Jag älskar lukten, det luktar sådär "starkt" vanilj, det är lite svårt att förklara.
Det luktar inte i alla fall vanligt typiskt vanilj i svag doft. Det är inte för starkt, utan den är riktigt god. Sen så är det lite sött också, alltså lukten :) .




Såhär ser den ut. Jag verkligen älskar denna :) .
Nu ska jag betyg sätta den. Den får 10/10! :) .


Nu till den sista. Sist men inte minst, nu kommer en duschkräm från Lush :) .


Almond & coconut smoothie.
Våran älskling Almond & coconut smoothie gör underverk med torr hud.
Du kanske förväntar dig att det ska lukta mandel och kokos men nej! Den doftar sinnligt av jasmin och ylang ylang samt vanilj och djup labdanum. Den innehåller dock massor av mandelolja och kokosnötolja som gör huden gudomligt mjuk och len. Denna smoothie glider mjukt på huden när du tvättar dig och rinner lätt av när du duschar. Både kropp och själ får en strålande lyster.

Allt där det står stämmer. Det lukar sådär "svagt" och gott tycker jag, den gör huden mjuk och len och den är underbar att använda. Dock så skummar den inte, man känner sig inte riktigt "ren" efteråt på samma sätt, så jag brukar använda en vanlig duschkräm eller använda Dove tvål, sen när jag har använt den, då använder jag Almond & coconut smoothie. Det är en härlig känsla. Synd att den jag har hemma nu är snart slut :( . Jag ska i alla fall lätt köpa om den här. Däremot vill jag testa på andra duschkrämer och sånt. Jag gillar att prova på nya saker när det gäller hår produkter och duschkräm, body lotion och sånt :) .







Jag älskar verkligen denna :) . Nu ska jag betyg sätta den också :P .
Den får 9/10. Anledningen till att den inte får hela 10 poäng som dom andra 2 har fått, är just på grund av att den inte skummar och den gör inte en riktigt "ren." Jag måste ju använda en annan duschkräm först innan jag använder denna. Så om man känner sig jätte smutsig eller jätte svettig så rekomenderar jag att använda en annan duschkräm som skummar, som bonus kan du använda den hära smoothien efteråt :) .


Men nu ska jag gå. Måste gå och lägga mig. Men kommentera gärna och säg vad du tycker, om du har testat denna eller om du vill börja med det :) .


Förresten så hittar du dom hära Lush produktern på: www.Lush.se :) .
Det står längre ner under länkar, där står det Lyxiga produkter :) .
Det finns badbomber, duschkräm, body lotion, hår produkter och mycket annat. Sen så ska dom tydligen börja sälja foundation i slutet av maj läste jag idag :P .


Ha det bäst. Glöm inte att kommentera!
Puss och kram. /Tanya :) .

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards