Alla inlägg den 18 september 2011

Av Tanya - 18 september 2011 17:22

Hejsan. Idag har jag inte gjort så super mycket, mest bara vart i kyrkan faktiskt... Ja i morse i alla fall. Sen så kom jag hem, satte mig vid datorn. Vilade lite, åt lite och nu sitter jag vid datorn igen (Y) . Sen om crika 2-3 timmar så ska jag se på Idol ikväll såklart... Några fler som ska se den kanske?! Kommentera gärna och säg vem just du tycker är bäst.


Sen så vill jag säga en grej... Anledningen till att jag ännu inte har bloggat om Lush är för att jag inte har orkat helt enkelt och anledningen till att jag inte har bloggat om Make Up Stores foundation är för att färgen blev lite "fel" tycker jag... Den är något, pytte pytte lite mörkare... Visst, jag ser ändå snygg och fräsch ut i den men jag föredrar ändå något ljusare så att den matchar min hudton exakt!


Därför tänkte jag eventuellt köpa en ny foundation från Make Up Store och den hära gången ska den vara i exakt samma färg som min hudton... Visst, jag använder den jag har nu som heter "Vanilla" men jag föredrar ändå något ljusare... Så om jag skulle blogga och betygsätta den nu så skulle den tyvärr få lite minus poäng just på grund av färgen... Så därför vill jag inte blogga om den just nu förrän jag har köpt en som passar mig perfekt, sen så kan jag blogga om den och säga exakt vad jag tycker, så jag slipper lägga till minus poäng i onödan :) . 


Vet ni vad?... Jag har inte snackat med Justin i snart 2 veckor nu av personliga anledningar, i alla fall från hans sida... Nej det är inget som påverkar mig som person eller så, men det är privat för hans del så jag tänker inte riktigt blogga om varför vi inte har snackat på "så länge" så att säga.

Vi har pratat ut en del med varandra om våra känslor och så vidare och kom fram till att vi älskar varandra och har känslor för varandra... men vi är fortfarande bara vänner, jag vill inte utveckla något mer förrän han bevisar sig själv genom att kämpa helt enkelt och inte bara prata om att man ska kämpa och så vidare... Så ja vi får se hur det blir i framtiden, men just nu så är vi endast vänner :) .


Nu så ska jag gå, jag har inte så mycket mer att säga just nu...

Men ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram /Tanya :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards