Alla inlägg under november 2009

Av Tanya - 7 november 2009 20:44

Hej hej. Idag så har jag städat, jag har handlat lite och sen gick jag hem till Frida.
Nu är jag hemma, och känner mig nöjd, glad och tacksam. Jag är tacksam över dom sakerna och människorna som finns i mitt liv (iallafall dom flesta, inte alla.) Jag är bara helt enkelt tacksam.
Sen så ska jag åka till västerås imorgon, wiie! :D . Det blir äntligen av. Ska upp tidigt imorgon, runt kl 10. (Ja, det är tidigt för mig) göra i ordning mig och så, och tar bussen till västerås, och mamma ska köpa en laptop till mig :D .
(Jag ser det som en tidig julklapp, haha ^^ .) Så äntligen blir det av den hära helgen. Sen på vägen tillbaka får vi skjuts hem (alltså jag och mamma) mammas väninna ska skjutsa hem oss, så det blir ju jätte bra :) .
Jag kommer blogga imorgon om hur dagen har varit och så, om den laptopen är mindre eller lika stor som denna, hur tangentbordet känns, och så vidare... Så det ska bli kul.

Nu ska jag skriva lite om bloggtips här, har endå inget bättre för mig just nu + det är kul, haha.

Bloggtips:

1. Skriv inte så jätte korta inlägg, det är inge intressant att läsa då.
2. Var inte allt för ytlig, iallafall inte allt för ofta.
3. Om du ska t.ex tipsa något, eller rekomendera det, så betygsätt det. T.ex mellan skala 0-10 och så vidare.
4. Berätta om dig själv, din bakgrund, hur du tänker och fungerar.
5. Fixa din blogg så du känner dig "hemma" , det ska ju vara kul att blogga för dig, och trivas med det du gör, eller hur? :) .
6. Skriv vad du gillar/älskar att göra. Vad dina drömmar är. Vad du drömmer om.
7. Skriv vem du ser upp till, och varför du ser upp till just denna person.
8. Skriv inte allt jätte tätt ihop, då är risken större att man inte orkar läsa om du har skrivt ett långt inlägg.
9. Försök att förklara och berätta så noga som möjligt, så man förstår vad du skriver, och vad du menar.
10. Skriv inte som en fjortis, det är grymt irriterande.
11. Överdriv helst inte med smilysar.
12.  Skriv in lite fakta och info om dig. T.ex vad du älskar och hatar. Eller vad du heter, din ålder, hur många syskon du har, om dina föräldrar är gifta eller skilda, vart du bor, vad du gör på fritiden, och så vidare.
13. Skriv ner dina känslor, hur du mår för stunden, om du är glad, arg, ledsen och så vidare. Skriv också ner varför du är arg eller ledsen eller glad (om det nu inte är privat så att du vill behålla det mesta för dig själv.)
14. Ta en papper och penna och skriv saker du vill skriva ner i din blogg, kanske intressanta saker, om du glömmer bort sen på grund av att du har dåligt minne, eller andra saker. Eller blogga om det direkt om du har tid. (Om du vill.)
15. Undvik helst att överdriva när du är arg. Svär inte hela tiden/jätte ofta. Det ser "otrevligt" ut på något sätt. Men skriv samtidigt ut dina känslor.
16. Snacka inte skit, t.ex sprida rykten om någon på din blogg om det inte är sant, eller om du inte ens själv vet om det är sant eller inte.
17. Var dig själv. Visa vem du är, vad du gillar, vad du ogillar. Visa vad du står för, och visa det du inte står för.
18. Skriv inte onödiga inlägg på grund av att du känner dig "tvungen" att skriva, fast du har egentligen inte en aning om vad du ska skriva om. Vänta istället tills du vet vad du vill blogga om, eller tänk på vad det är du vill blogga om.

Så, nu har jag skrivit en ner en hel del bloggtipsar, så din blogg blir så bra som möjligt! :) .
Men nu ska jag gå. Ska antaligen till Frida sen, men jag kan inte vara där så jätte sent på grund av att jag ska upp tidigt imorgon, då måste jag lägga mig senast kl 1. Annars kommer jag inte att orka, jag blir gnällig och grinig och jag blir som en zombie när jag sover för lite, haha :P .

Ha det så bra där ute.

Puss och kram! /Tani :) .

Av Tanya - 7 november 2009 02:39

Hej hej alla där ute! :) . Idag så har jag inte gjort något speciellt.
Nyss ändrade jag lite bloggens utseende (igen) haha.
Jag gillar att testa olika saker, iallafall när det gäller bloggens utseende.

Jag har kollat på Idol, och Rabih åkte ut... Jag kan inte påstå direkt att han var en av mina favoriter, men han var ganska okej endå. Jag gillar honom iallafall mer än Mariette... Så jag röstade på honom flera gånger när han hängde löst, tyvärr så åkte Rabih endå ut... Usch, jag gillar inte Calle. Jag vill verkligen att Calle ska åka ut, det vore katastrofalt om Calle vann hela Idol...

Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva mer, antar att detta blir ett kort inlägg... Jag som brukar ha massor med idéer och tankar, jag brukar nästan alltid komma på något att blogga om, iallafall mer än såhär... Men sen är det ju så att jag är trött och känner mig borta, så fort jag har bloggat klart så tänker jag göra i ordning mig och gå och lägga mig. Vad skönt det ska bli! :) .

Angående helgen så... Jag har ingen aning om vad jag ska göra, alltså om jag ska åka till Västerås eller inte... Men men, vi får helt enkelt se och hoppas att det blir av, men jag hoppas inte för mycket iallafall.
Usch, idag blev det en tråkig, ointressant och kort inlägg :( . Tur att det inte händer så ofta då, haha :) .

Men nu ska jag gå och sova, har iallafall inget vettigt att säga just nu, är så trött... Jag känner mig lite borta också. Så därför är det bra att jag går och lägger mig så fort som möjligt.
Men ni får ha det så bra där ute. Ta hand om er och sköt om er...

Godnatt alla! /Tanya.

Av Tanya - 5 november 2009 01:58

Hej hej. Det känns som om det var längesen jag bloggade senast... Hursomhelst så har jag inte vart i skolan på grund av att jag har mått dåligt... Tyvärr. Men nu ska jag inte klaga på att vissa saker suger och så vidare, ska ju inte bara skriva om tråkiga, tragiska deprimerande saker heller... Idag har jag inte gjort så mycket. Men senare mot kvällen gick jag hem till en tjejkompis (en av mina bästa vänner) vi pratade och så... Vi gick sen ut en stund, och äntligen så lyckades jag övertala henne att hon skulle komma hem till mig, asså ibland får hon för sig att hon stör mig... Men nej, hon stör mig inte! Och ibland kan det kännas som om jag stör henne, haha :P .
Men men, efter mycket om och men så är hon här nu, hon sitter vid den andra datorn och spelar the sims... Haha, jag känner mig så otrevlig och osocial mot henne... Men hon vet ju nu att jag ska bara blogga lite, sen så ska jag umgås lite med henne, så hon inte känner sig utanför...

Idag kom den första snön, jag och min syster gick ut för att handla lite då... Asså det snöade skit lite, men endå, första snön kom idag, detta år. Haha en kille sa till mig: Snöar det nu? Haha, bor du i lappland eller? Hahaha, han vet mycket väl att jag bor i Enköping, men han menar på att snön kom lite för tidigt... Ja, den kom nog ganska tidigt, jag skulle iallafall inte ha något emot om snön kom när det var december istället.

Aj, min fot somnade lite grann... När min fot somnar, alltså när den somnar rejält så brukar jag sparka in min fot lite överallt, t.ex sängkanten, på väggen och så vidare... Haha jag vet, jag är nog lite galen av mig, men det hjälper faktiskt... Det gör så att smärtan försvinner fortare, även om det gör mer ont för tillfället... Men nu "vaknade" foten igen, utan att jag gjorde illa den mer än nödvändigt, wiie, haha! :D .
 
Hmm... I helgen ska jag kanske och då menar jag bara kanske åka till västerås... Då kommer jag äntligen få min laptop som jag längtat efter ett tag nu... Men jag ska inte hoppas för mycket, för om det inte blir av så blir jag besviken... För det är jag tyvärr van att bli, iallafall ibland, jag blir ju inte besviken varje gång heller, som tur är! :) .

Nej vad tråkigt, min kompis gick hem nyss... Jag hann då tyvärr inte umgås med henne så mycket hemma hos mig, men det är sent, så jag förstår henne. Men nu hade jag tänkt sluta blogga, alltså snacka om massa onödigt babbel, haha. Jag skrev lite allt möjligt jag. Allt och inget. Men nu ska jag verkligen gå.
Ha det så bra.

Godnatt bloggen! /Tani.

Av Tanya - 3 november 2009 19:53

Hej hej. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans... Det känns så jobbigt. Ibland är det som att jag inte känner mig själv alls... Jag kan vara jätte kärleksfull och omtänksam, och bara vilja hjälpa människor... Sen så kan jag helt plötsligt bli arg, strunta i allt och alla, vara jätte elak och knappt bry mig om någon alls... Det är helt två olika personer... Båda är samma person, båda lever i samma kropp, hjärta och själ. Dom lever i min kropp, i mitt hjärta och själ... Ibland kan jag kontrollera min "onda" sida bättre, ibland kan jag inte kontrollera den sidan knappt, beror på hur pass dåligt jag mår och hur arg/förbannad jag är... Ju argare jag är, desto mer elak blir jag, och då blir det svårare för mig att kontrollera min "onda" sida... Jag hatar den sidan hos mig, jag blir som ett monster, en helt annan människa nästan... Jag vet att jag egentligen, innerstinne är god, kärleksfull, och jag bryr mig om människor, det är mitt rätta jag, den sidan är starkare, och det är ju bra, men ibland kan min psyko sida verkligen ta över mig nästan helt, och då får jag panik inombords, den rätta jag, den goda Tanya, får panik och bara skriker efter hjälp inombords... Jag vet att en del av mig är ett monster, tyvärr... Jag vill bli av med den sidan, föralltid!
Men jag vet inte om det går, för det är som sagt en del av mig, en psyko, läskig, galen del av mig, som är svårt att kontrollera... När jag blir riktigt arg, så jag kan jag bara skrika, gapa, dampa, säga jätte elaka saker, sen bara gå därifrån... Detta är delvis på grund av att jag har hormonrubbningar i kroppen... Jag får helt enkelt be till Gud, att han ska hjälpa mig, för han är den enda som kan hjälp mig, och jag vill, och tänker ta emot all hjälp jag kan få, för jag vill inte vara såhär, jag vill inte vara ett monster, jag är en god och kärleksfull människa egentligen, innerstinne, men det är inte alltid man ser den sidan hos mig... Jag tänker iallafall inte låta det besegra mig, för min goda sida kommer att vinna, jag vet det, eftersom jag är egentligen en bra människa, som vill att människor ska må bra...

Just ja, det blev aldrig av det dära med att åka till västerås och köpa en laptop till mig på grund av att jag och en killkompis la oss så sent... Och jag somnade vid 4, tror ni då att jag skulle orka vakna kl 10 och göra i ordning mig, och orka vara glad, och hantera den dagen? Nej du, knappast, det är mig vi snackar om... Så det får bli en annan gång helt enkelt. Men nu ska jag gå. Jag vet inte vad jag ska skriva mer...

Hejdå. /Tanya.

Av Tanya - 1 november 2009 22:06

Hej hej... Jag mår inte så bra idag :/ . Jag känner mig så grymt less på allt och alla, och på mitt liv, det känns som om jag inte kommer någonstans här i livet... Jag har liksom fastnat. Jag känner mig ensam. Verkligen ensam, grymt ensam... Jag har ju folk runt omkring mig som älskar mig och bryr sig om mig, men dom förstår mig inte. Varken om hur jag mår, eller hur jag känner mig, det är därför jag blir så himla otrevlig och kaxig mot många, och att jag kan bli kall och anti folk... Det är för att jag inte orkar längre, det känns som om ingen förstår mig, iallafall inte upp till 100%... Men endå så kämpar jag på och vägrar att ge upp. För jag vet att om jag ger upp, så har jag förlorat allt. Hoppet om en ljusare, bättre framtid, jag förlorar mig själv, och allt skulle bli så mycket värre, jag skulle skita i människor fullständigt... Så därför måste jag vara stark och kämpa på, men jag känner mig så ensam... :( . Och kom inte och säg saker som: "Du är inte ensam" eller: "Jag förstår dig." För nej, du förstår mig absolut inte! Jag räknar inte med människor längre, det är något jag har lärt mig, man blir sviken förr eller senare... Jag vänder mig nästan aldrig till någon när jag verkligen mår dåligt, när det är som värst, jag håller mig undan då, och är helt för mig själv... Det är så jobbigt att falla, bara om och om igen... Jag reser, sen *poff* faller jag ner... Men jag vet vad som än händer, får jag inte ge upp, för om jag gör det som sagt, så kommer det ett rent helvete, och jag vägrar falla allt för hårt, alltså så hårt att jag knappt kan resa mig igen... Jag vägrar känna mig som en 14 åring igen, jag mådde som värst då... Jag ville inte leva längre då, och jag såg allt i ett enda mörker, och jag tillåter inte mig själv att bli sån igen. Jag ser ljuset, hoppet och framtiden nu, och så ska det förbli! Men det är inte lätt att behålla alla dom hära känslorna för sig själv och känna sig grymt ensam... Jag finner bara tröst hos Michael Jackson och Gud, ingen annan... Jag önskar att någon kunde döda mig. Döda hatet, ilskan i mig, för det dödar mig sakta men säkert inombords :( . Jag vill döda allt som är dåligt, det "onda" i mig... Jag blir så himla dampig när jag blir så sur... Alltså jag kan bli riktigt, riktigt sur! :O. Ibland kan jag tycka att det är ett mirakel att jag inte tar sönder saker eller tar stryptag om någon, hahaha! Nej då, jag är inte farlig, blir bara arg och lite smått galen, haha.


Naaw, min syster kom och muntrade upp mig lite, hon ba sprang lite fram och tillbaka och gav mig lite godis och sånt, gulligt av henne! :) . Hahahaha, min syster ba kom till mig och bad om att få blogg lektioner, hur man skriver intressantare blogg och sånt :) . Jag brukar säga: Om inte ditt liv är intressant, så gör din blogg intressant! :) .


Men nu ska jag gå, ska snart fixa mig inför sängen, ska sova då, har skola imorgon. Just ja, det blev inge västerås, och inte heller någon ny bärbar dator heller! Jag berättar kanske mer om det imorgon, för just nu så ska jag dra.


Bye bye! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards