Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Tanya - 28 februari 2011 00:47

Hejsan bloggen! Åh vad irriterad man blir... man snackar med sin älskling på msn och helt plötsligt så loggas man ut?! Hur störande är inte det?! Sen när man väl loggades in igen så är inte Justin kvar på msn?! :O . Åh, vad störande!...
Sen så loggas man ut igen... man försöker få igång internet gång på gång i kanske 10 minuter, men nää inget fungerar... Då får man starta om datorn.
Nu har jag startat om datorn igen, men till vilken nytta då när Justin av någon anledning bara stack?! Åh... man blir seriöst irriterad här ju xD .

Dumma internet! Jag är trött på mitt modem, som är från 3 förresten...
Den kanske har Sveriges bästa täckning som det sägs... men inte världens bästa internet! Man loggas bara ut lite då och då, när den känner för det... Haha!
Sen så kan den sega sig lite ibland också, speciellt när internet håller på och krånglar sig! Jag kan tyvärr inte lägga mig riktigt än heller... Jag kom ut från duschen för ungefär 1 timme sen, håret är fortfarande blöt... Det tar ganska lång tid för mitt hår att själv torka faktiskt.

Haha nu så skrev jag till Justin nyss (trots att han är utloggad) att vi får ha en ny regel... när jag loggas ut, om han av någon anledning inte kan stanna kvar så får han säga till och säga hejdå, så man slipper "vänta" på honom och hoppas att han loggar in snart igen... Så nästa gång han loggar in så lär han se detta och då får vi diskutera vidare detta och komma överens om det :) .

Men nu så ska jag ta det lugnt tills mitt hår torkar helt... Då kan jag äntligen sova! Ni får ha det så bra och sköt om varandra! Puss och kram! /Tanya.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards