Alla inlägg den 12 april 2014

Av Tanya - 12 april 2014 00:23

Hejsan! Idag har jag gått upp, tagit det lugnt... Sen då tog men en dusch och fixade sig lite snabbt. Jag mötte upp min bästa vän Nathalie, för att vi skulle gå på en hudvårdskonsult tillsammans. (Heter det ens så, haha? :P .) Vi båda fick prova på lite hudvård, höra historien bakom Mary Kay (märket heter så) och testade på lite olika produkter. Jag testade på deras serie för blandhy som har även anti-age i sig vilket man såklart vill ha! :). Jag fick då tvätta ansiktet som vanligt, använda ansiktsvatten, dag & natt serium (dagserium med SPF 30 i på ena halva ansiktet och nattserum på den andra) och även ögonkräm och dagkräm. Första intrycket var att jag blev ren (såklart) men även VÄLDIGT glansig... Inte oljig, men väldigt mycket lyster hade jag. Först störde jag mig på det väldigt mycket då jag föredrar att ha matt hy/naturligt lyster. Men jag märkte sen att ju mer det sjönk in i huden (typ några minuter senare) desto mer naturligt/naturligare såg det ut på min hud... :). Det blev en del lyster men mer på det naturliga sidan vilket jag gillade. Mitt ansikte fick ett helt nytt liv om man säger så ^^ . Sen så använde jag deras flytande foundation som ger lyster och jag tog även deras matta Mineral puder foundation, för att matta ner det hela... Resultatet blev att min hud såg väldigt fräsch och frisk ut, jag hade alltså väldigt mycket lyster MEN på ett rimligare naturligare nivå. Pudret mattade till lite grann vilket gjorde så att allt såg så naturligt ut... Nathalie använde hudvårdsserien för acne (finnar.) :) Jag ska personligen (när jag har använt upp all hudvårdsprodukter från Lush) byta och gå över till Mary Kay just för att det blir mer ekonomiskt för mig i längden :). 

 

Jag hade egentligen inte tänkt köpa något (Jag hade inte ens några pengar med mig.) Men hon lät mig köpa foundationen i förväg, så betalar jag henne senare när jag har pengar :) . Detta gällde även Nathalie, då även hon valde ut en foundation. Jag valde Mineral powder foundation i färg nummer Beige 1 och den är mattande, vilket jag faktiskt gillar! Nathalie valde en vanlig flytande foundation som ger lyster :).  Sen så kom vi hem, jag åt mat så fort vi kom hem! Sen så pratade vi lite grann... Mamma, syrran och min kusin kom hem. Vi umgicks och pratade lite. Nu så är jag och Nathalie i mitt rum. Hon lyssnar på musik och själv så bloggar man. Men nu ska så ska vi vara lite mer "sociala" genom att se på en film tillsammans så fort jag har bloggat klart! Vad det är för film, det vet jag inte ännu. Men det lär jag få reda på snart ;). Vet inte hur social man är egentligen när båda är tysta och ser på film tillsammans haha, men det räknas automatiskt ändå som något "socialt" då vi gör det tillsammans. Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag lägga upp en rätt så ny bild på mig själv, den är rätt så nytaget faktiskt ;).

 

 

 

Jag älskade sminkningen jag hade den dagen, hihi. Den är en utav mina favoritbilder faktiskt... Jag är nöjd med själva bilden i sig... Men jag har även tagit ännu nyare bilder som jag inte har lagt ut på bloggen ännu, men det ska jag göra! Den är nyast (hittills i alla fall.) Jag har den även som profilbild på Facebook bland annat, Nathalie tog kort på mig den dagen och då valde jag att förnya mig lite och la upp en ny bild :) . Jag ser (även märker och känner) att jag behöver snart färga mitt hår igen (utväxten) jag gillar inte att det är en sån pass stor nyans skillnad på mitt hår... Men nu känner jag att jag har bloggat tillräckligt faktiskt... Ni får ha det så bra & sköt om er... Puss och kram! /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards