Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Tanya - 9 januari 2011 22:02

Hejsan! Ni såg säkert mina tidigare inlägg angående headern, som ni ser så blev det inte någon av dom trots allt! Jag gjorde om lite, gjort så att mitt smeknamn står sådär liite "snett" och har ljus ljus rosa/vita hjärtan vid sidan om istället för mellan/mörkrosa. Jag tyckte att det blev snyggast så!

Haha oh my God... Jag har gjort 3 inlägg idag som bara har handlat om bloggens design, alltså headern. Haha, inte likt mig direkt :P . Jag brukar inte blogga såhär mycket. Tvärtom, folk gnällde och klagade för dom tyckte att jag bloggade för sällan. Jag kunde blogga en gång i veckan, ibland lite mer och ibland inte ens det! Men nu på sistone så har jag bloggat ganska så bra, hmm jag undrar vad som har hänt med mig? :O . Haha...

Jag har mer energi nu och jag orkar mer, känner mig inte lika nedstämd förut eller off som jag gjorde förut, det är kanske därför som jag bloggar mer nu? ;) . Sen så tyckte vissa att videoinlägget jag gjorde var lite långtråkigt, medans andra tycker att jag ska fortsätta och göra fler videoinlägg.

Såhär kan jag säga: Mer inlägg kommer i framtiden! När vet jag inte riktigt, men det får vi se...
Idag har jag bara tagit det lugnt. Haha jag har varken orkat bädda sängen eller ens diskat nu när jag är ensam hemma :P . Men jag måste nog göra det imorgon... men det ska jag inte tänka på nu!

Utan nu så ska jag gå och kolla på Ghost Whisperer, äta hemmagjord dipp, chips och Pepsi Max! :D . Igår så var jag lite nyttig av mig och tog morötter... men ikväll så känner jag för att vara lite onyttig och ta lite chips! ;) .

Men ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tani

Av Tanya - 9 januari 2011 15:42

Hejsan! Jag har nyss gjort en ny header igen och ändrade lite... men nu så har jag lite beslutångest, jag tycker att båda är fina (den jag har nu och den jag gjorde nyss) och jag vill ladda upp båda men det går ju inte haha xD . Så ni får hjälpa mig genom att tycka till och säga vilket ni tycker är finast


Här kommer header nummet 1: (Den som jag har nu.)



Här kommer header nummer 2. (Som jag gjorde nyss.)


   Själv så är jag jätte nöjd med båda så nu får ni hjälpa mig och lägga en kommentar och säga vad ni tycker! ;) .


Ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram /Tanya        

Av Tanya - 9 januari 2011 14:30

Hejsan, jag har nyss gjort en header och jag är äntligen klar! Det är första gången som jag gör en header :) . Det tog över en timme att bli klar med den. Själva texterna var inge svårt att placera, men däremot exakt vad man skulle skriva, hur man skulle placera dom och även symbolerna, hjärtan och puss munnen alltså. Jag var hyffsad nöjd först och tänkte: aja, det får duga då... och jag sparade precis. Sen så kom jag på ännu en idé och gick fort tillbaka och ändrade den och sparade den. Jag tycker att det är bättre då jag blev mer nöjd :) . Jag har gjort 2 header som jag blev nöjd med, dom ser nästan exakt likadana ut men jag ändrade lite. Här är den första jag gjorde:



Den andra ser ut såhär:



Ser ni skillnaden? Jag bytte bara plats på Tani och Hold my hand. Vilket tycker ni var snyggast? Den längst upp, bild nummer 1... eller den jag har nu som header, alltså bild nummer 2? Lägg gärna till en kommentar och säg vad ni tycker! :D . 


Denna design hade jag innan, som min syster har gjort till mig. Den var väldigt fin den med och jag blev nöjd, men jag ville själv försöka och göra något "nytt" även om jag inte hade den förra headern alls så speciellt länge.



Själv så tycker jag att min nuvarande header och min systers design (min förra header) är lika fina på sitt sätt, men det kan vara kul att göra egna saker och försöka själv lite även om det inte alltid blir lika "lyckat" för då har man försökt i alla fall. Jag tycker inte att det är speciellt så kul att vara "beroende" av andras hjälp... men sanningen är att jag är rätt så fantasilös av mig när det kommer till header, design och sånt. Som tur är så vill jag hålla det ganska enkelt :) .        


Men nu så ska jag gå, men ni får ha det så bra!
Puss och kram. /Tani   

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards