Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Tanya - 10 januari 2011 16:11

Hejsan! Gud vad tiden går fort, imorgon är det skolan igen... Jag kan knappt fatta det :O . Hoppas jag kan sova i tid i natt och ordentligt. Jag hatar att vrida runt och tänka och känna sig frustrerad över att inte kunna somna, som igår.
Ibland kan det ta 1-2 timmar för mig att somna, 3 om jag har riktigt otur.
Tråkigt det där...


Jag har drömt skumma drömmar på sistone, bland annat att Justin har vart otrogen mot mig och så vidare... Så jag läste någonstans vad det betyder och så vidare, så jag tänkte skriva ner några som jag har hittat från en hemsida: 

Kärlek: Drömmer du att någon är kär i dig och att du inte besvarar den personens känslor betyder det att du kan få problem med att hitta en vän när du behöver en sådan. Att drömma om kärlek är ett förebud om välstånd, lycka och framgång hos det motsatta könet.

Jordbävning: Om du är med om en jordbävning i drömmen är detta ett tecken på att allt för en tid kommer att stå stilla i ditt liv, och att det sedan plötsligt kommer att hända en massa saker på en gång.

Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig.


Fet: Den som drömmer att han är fet kommer med all sannolikhet att bli mycket rik. Ser du i drömmen feta barn betyder det att många lyckliga år väntar dig.




Katt: Drömmer du om katter är det ett förebud om att du kommer att bli bedragen av någon som du litat på. Men detta gäller bara om katterna i din dröm är aktiva. Om du drömmer att du tar livet av en katt får du snart chansen att hämnas på en person som har gjort dig illa.



Kroppen: Om du drömmer att du har blivit stor och tjock kommer din ekonomi att förbättras. Drömmer du att du har magrat kommer du att förlora det lilla du har. Den som drömmer att hans kropp har blivit fläckig eller svart kommer att föra sina affärskollegor bakom ljuset. Har en kvinna samma dröm betyder det att hon kommer att bedra sin man och sedan skiljas från honom. Om du drömmer att du har blivit blek eller gul över hela kroppen riskerar du att bli allvarligt sjuk. Är din kropp i drömmen täckt av skabb eller bölder kommer du att bli mycket rik.



Hår: När en kvinna drömmer att hon har långt, välvårdat hår är det ett gott omen, men om håret är ovårdat är det ett varsel om ilska och dåligt humör. Ett skalligt huvud betyder otur. Om du drömmer att du har ett kraftigt skägg och någon rycker loss det, måste du ta dig i akt för en hotande fara.


 Regn: Drömmer du om regn och åska som inte gör någon skada betyder det att du har farliga fiender som du emellertid kommer att besegra. Om du drömmer att du vandrar i ett stilla regn är det ett förebud om att du kommer att lyckas med det du just nu håller på med. Det är en speciellt gynnsam dröm för älskande eftersom den utlovar trohet, kärlek och ömhet.



Ljus: Om du ser ett stort ljussken i din dröm är det ett lyckligt omen som betyder att du kommer att bli både mäktig och rik. Är du förälskad betyder drömmen att du blir lyckligt gift och får många barn. Slocknar ljuset helt plötsligt kommer en förändring till det sämre att inträffa i ditt liv. En sådan dröm brukar nämligen varsla om fängelsestraff, förlust av egendom och oväntade motgångar.



Lik: Ser du en anhörigs lik ska du inte ge dig in i ett förhastat äktenskap för det kommer inte att bli lyckligt. Om du tänker efter en smula finner du nog att den tilltänkta är så olik dig på alla plan att ett giftermål inte skulle vara det bästa. Om du drömmer att du ser ditt eget lik kommer du i framtiden att finna ett stort nöje i att tillfredsställa andra och sämre lottade människors behov. Drömmer du att du ser liket av en främling kommer någon att gripa in i ditt liv och göra dig mycket lycklig.




Läppar: Läpparna symboliserar de personer som kysser oss, älskar oss och står oss nära, t.ex fruar, barn, föräldrar och vänner. Om du har vackra läppar i drömmen är det ett tecken på att dina vänner är friska. Är läpparna torra och spruckna betyder det motsatsen.



Misslyckande: Om du drömmer att du misslyckas med något betyder det att dina ansträngningar ska krönas med framgång.





Man behöver inte ta detta jätte allvarligt, man kan ta detta med en nypa salt och själv fundera, vrida och tänka med dina tankar och se om du tror att det kan stämma och så vidare. Tyckte mer att det var en rolig och intressant grej att läsa om :) . Men det dära med otrohet tror jag faktiskt på, i alla fall för min del.
Jag tror att det betyder tvärtom, att Justin aldrig skulle kunna vara otrogen mot mig... eftersom jag följer min instinkt och den vägleder mig (bland annat)



Men nu så ska jag gå men ni får ha det så bra.
Jag har ingenting mer att blogga om för tillfället :P .
Sköt om er! Puss och kram. /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards