Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Tanya - 31 januari 2011 23:23

Hej hej. Jag tänkte blogga här lite snabbt innan jag går och lägger mig :) .
Min dag idag har vart... tråkigt och smått jobbigt. Jag kunde inte gå till skolan pga halsont, hosta och täppt i näsan... Jag mår oftast lite bättre senare till och från... men det är värst på nätterna när man ska sova.

Men jag ska endå gå till skolan imorgon, mitt samvete låter mig inte stanna hemma... Jag har redan vart hemma mycket, sen så är det en riktig utedag på onsdag och där tänkte jag stanna hemma, annars känns det som om jag kommer garanterat bli sjuk. Sen på torsdagen har jag en läkartid så det blir inte heller någon skola då... Så ja, då går jag till skolan bara imorgon och på fredag.
Det blir för mycket frånvaro om jag är hemma imorgon också...

Sen så blev min syster irriterad av en ganska så löjlig sak, kollar ni mina kommentarer så ser ni vad det är, hahaha xD . Aja, inget seriöst så i sig men det gjorde mig också irriterad, då mamma har blivit så himla gnällig och irriterad sen hon slutade att röka. Hon slutade att röka när hon blev 41 år, den 29 Januari alltså :) .

Så egentligen så känner jag att det är jag som behöver stöd och peppningar och positiva ord och tankar då jag är i en process där jag försöker ta tag i mig själv, ska ju bland annat ta tag i det dära med ångesten och så.
Men nu behöver mamma också stöd och peppningar, då hon har det svårt och känner sig röksugen hela tiden och ersätter det med annat som godis och andra saker... Så jag känner att det krockar lite där, inte alltid så lätt att vara snäll, på bra humör och försöka finnas där när man själv behöver samma stöd och hjälp! Aja, vi får se hur det går med det...

Förresten, har ni läsare märkt en sak? Jag bloggar mycket mer nu jämfört med förra månaden :D . Jag skrev endast 4 inlägg förra månaden... nu så har jag skrivit 20 inlägg den hära månaden :D . (Detta är den 20onde inlägget.)
Så ja, jag har blivit bättre och duktigare med att blogga mer och oftare :) .

Jag hoppas att bloggningen fortsätter såhär och blir lika bra nästa månad och det tror jag faktiskt :) . Men men vi får se, jag kan inte lova eller garantera något :P .

Men nu så ska jag gå. Ska äta något lätt nu till sista medicinen, tvätta och rengöra mitt ansikte, göra i ordning mig till sängs och sen sova :) .
Ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram /Tanya.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards