Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Tanya - 20 januari 2011 19:22

Hejsan. Min sysslings hund Bobbo är här. Dino och Bobbo kommer inte direkt så bra överens... Så då får man helt enkelt sära på dom. Dom får alltså med andra ord inte vara i samma rum. Ibland är Dino med mig, ibland är Dino mer "fri."
Jag åt ungefär nyss och jag trodde att jag skulle få matro... men nä då, det fick man inte. Dino vill ju inte vara inlåst ensam i mitt rum så han bara jamade och jamade så till slut fick han vara i köket med mig då. Men han var fortfarande inte nöjd och fortsatte att jama bara... Sen så hörde jag min syster skrika till (hon är med sin kompis) och Bobbo hade kissat inomhus, på min systers sko... Jag bara skrattade högt, haha. Tyckte det lät lite roligt på något sätt ^^ .

Hur som helst, dom gjorde världens liv och gapa och skrek och tjaffsade om vem som skulle torka upp Bobbos kiss och så vidare, medans jag fortfarande åt... Ja, det blev som sagt ingen matro för min del :P .
Så att så fort jag hade ätit så gick jag till mitt rum för att slippa all tjat och liv runtomkring mig. Nej, jag hjälpte inte till direkt för jag äcklas av sånt... Usch. Så jag gör inte det om jag nu absolut inte MÅSTE göra det. Om bara jag var hemma och satt hundvakt till Bobbo, ja då hade jag vart tvungen... men nu så är jag ju inte det :) . Sen så håller jag mig gärna utanför, inlåst på mitt rum haha.

Men nu så ska jag gå, ska diska lite och så. Sen så hoppas jag att Justin kommer vara social på msn idag. Han är inne just nu men har status som inte vid datorn... Så han har inte svarat mig hittills :P . Intressant att veta? Nja, knappast... men jag ville bara skriva av mig lite och så, haha!

Men ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards