Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Tanya - 21 juni 2011 18:24

Hejsan! Just nu så sitter jag vid min nya rosa underbara bärbara dator!  .
Jag älskar verkligen denna :) . Det är från Sony, Vaio :) .
Jag älskar det hära tangentbordet, den är enkel att skriva med och använda helt enkelt. Det finns nya, bättre inställningar här jämfört med min "förra" dator. Kan jag kalla den för min förra bärbara dator nu? Ja det kan man nog :) . 
Jaja, den ska bort i alla fall. Jag gillar denna tangentbord för att den är mer "isär" varandra... Alltså det är lite mellanrum mellan tangenterna :) . Den andra svarta datorn som är från Asus är tangentbordet mer "ihop" så att säga, där med kan det bli mer stavfel och man kommer åt en massa knappar och så... Här är risken mindre för det, väldigt skönt tycker jag! :) . Sen så låter tangentbordet knappt när man skriver, vilket är skönt. Den andra låter helt klart mer, drygt och trögt :P . Den svarta Asus datorn alltså. Denna dator är något mindre än den andra men det gör inte mig något. Tvärtom, jag gillar den hära storleken snäppet mer än den andra :) . Hittills så älskar jag ALLT med denna dator!  


Den svarta datorn från Asus är 15,5 tum. Denna är 14,0 tum :) .
Som sagt, något mindre men det känns lika bra för det ändå, om inte ännu bättre! :D . Just nu så sitter jag i köket med mamma, min syster och våran gäst/mammas väninna Linnéa :) . Anledningen till att jag är i köket just nu och inte är vid mitt rum (som jag brukar vara) är för att jag behövde hjälp med att komma igång med datorn, fixa batteriet till datorn och så vidare... Så då kändes det enklare att ta hit den istället för att bara vara i mitt rum då mamma och Linnéa var redan här och så. Så varför inte? Huvudsaken är att den blir gjort i alla fall :) . Så nu är det gjort! Just ja jag kom på en grej... jag har inte "testat" ljudet än på denna dator så att jag kan jämföra om det är bättre eller sämre ljud eller i stort sett likadan jämfört med den svarta datorn från Asus :) .


Nu så tänkte jag lägga upp en bild på min rosa vackra dator, taget från google:








Visst är den fin?! :D . Den har lite rött i sig. Det var min favorit färg när jag var liten faktiskt ^^ . Ja, både rosa och röd men sen så försvann röd och blev bara rosa i ett tag. Sen så blev det rosa och lila. Nu är det rosa, lila och silver som är mina favorit färger :) . Som ni märker så har jag växt ifrån, tagit bort och lagt till lite olika färger genom åren förutom rosa, den har vart med mig hela livet. Rosa är jag evigt trogen om man säger så. Det märker man på både min dator, blogg och msn ^^ . Just ja, glömde att säga att den har en inbyggd webcamera också :) . Det är 1,3 megapixel som den förra datorn :P .


Nä men nu så får det räcka med att blogga, inlägget var långt nog så aa... men ni som känner mig vet att det är typiskt mig att blogga mycket och långt och ibland gärna berätta detaljer och så vidare! :D .
Ni får ha det så bra och sköt om er. Själv så ska jag ha datorn ett tag till, njuta av datorn och testa ljudet genom att lyssna på musik.
Puss och kram! / Tani   

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards