Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Tanya - 2 augusti 2011 21:24

Hejsan! :) . Vet ni vad?! Vi har fortfarande kvar Dino ^^ .

Anledningen till att vi har kvar Dino är att mamma ansåg att den personen som ville ha Dino inte var så lämplig för Dino... Jag tänker inte skriva några detaljer här eller så :) . Det är lite privat liksom... Så jag är glad över att han stannar kvar ett tag till, för jag var riktigt ledsen igår och jag bara grät och grät...

Trodde att idag var det sista gången som jag skulle se honom.


Han har börjar bete sig "normalt" igen lite grann så att säga. Han är nyfiken och hoppar och skuttar och ska hålla på när t.ex mamma dammsuger, eller när jag rollar och bäddar sängen. Idag så sprang han jätte snabbt på min säng och skulle hålla på när jag skulle bädda och rolla sängen, precis som sitt gamla jag! :D . För i ett tag så slutade han, han vart deprimerad och ville bara ut hela tiden och så vidare... Så vi får se vad som händer i framtiden. Om han blir sitt gamla glada "normala" jag igen eller om detta var bara... något tillfälligt. Jag hoppas hans "gamla" beteende håller i sig, men det får vi se som sagt ^^ .


Jag kände att jag var tvungen att blogga delvis på grund av det, så ni läsare vet att vi har kvar Dino ^^ . För varje dag som han är här, känns som en underbar gåva för mig. Jag älskar verkligen honom av hela mitt hjärta, som om han vore mitt eget barn :) . Så därför gör det ont att veta och att ens tänka på att vi är tvungen att göra oss av med honom, just för att han ska bli lycklig. Det är en tids fråga... Men så länge han är här så är jag glad under tiden om man säger så.


Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har fått min mens... -.-  . Drygt!

Jag har inte hunnit sitta vid datorn så mycket idag, jag har gjort lite "ärenden" idag så att säga, har inte ens hunnit kolla klart på Våra bästa år xD .

Jag och min syster ska snart (efter jag har bloggat klart så att säga) köpa såndär pulver dipp och eventuellt chips och eventuellt läsk tror jag. 

Vi ska till Statoil och tyvärr så är allt dyrt där :/ . Men men så får det bli ^^ .

Själv så ska jag ta chips eller morötter (vi får se hur det blir) och doppa med den hemma gjorda dippen :) . 

Eftersom jag inte hann göra det i helgen så vill jag göra det nu istället med min lilla syster ^^ . Kolla gärna in hennes blogg btw! www.baralollo.bloggplatsen.se :) .


Nu så ska jag gå. Har inte så mycket mer att blogga om.

Ni får ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards