Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Tanya - 17 augusti 2011 23:05

Hej hej. Jag ville säga att jag har fått en ny mobil, jag fick den iförrgår.

Alltså den 15 Augusti :) . Efter min läkartid så jag och mamma iväg till Indiska, kollade lite grejer där. Efter det så gick vi till The phone house men det fanns inget som jag ville ha där... Så vi gick in till en Telia butik och jag tvekade, jag trodde att jag inte heller ville ha något där för dom flesta mobilerna var svarta och jag ville ha en vit/rosa/silver/lila. Någon av dom färgerna i alla fall... Sen så märkte jag att mamma gick iväg och kollade in en svart fin mobil från Samsung.  Dom som jobbade där rekomenderade mig den, den är tåligare än HTC och bättre. Alltså den går inte lätt sönder :) .  Som ni visste, ville jag alltså inte ha en svart mobil... Det är inte jag liksom om man säger så ^^ . Men dom hade en enda kvar i vit färg. Snacka om att jag blev glad! :D . Så jag köpte den direkt. Min syster vill också ha en exakt likadan, hon ska få sin imorgon :) .


Den är jätte bra tycker jag och den kostade endast 995 kr. Super billigt och bra!

Det är en Samsung Galaxy mini :) . Den är inte så "mini" egentligen, den är ungefär lika stor som min förra rosa Samung mobil :) . 


Här kommer en bild på den: 


 


Såhär ser min mobil ut allstå, dock inte samma gröna bakgrund som denna har.

Min bakgrund är Blå :) . Det är typ en bild på en strand med en fin blå himmel :) . Det är en vanlig touch som ni ser. Den har tangents funktion, både vanligt och när man håller mobilen åt sidan... Jag föredrar att smsa på det "vanliga" sättet alltså när den står upp. 


Mellan skala 0-10 så får denna 9/10 :) . Det är den bästa mobilen jag har haft hittills och jag är väldigt nöjd med den som sagt... 


Fördelar med den:
* Den är fin, den är vit.

* Den är ingen riktig "mini" mobil, vilket är ett stort plus :) . 

* När man väl har lärt sig att smsa med den så är den smidig. Det är enklare att smsa utan T9 än med T9 på denna mobil, då från början man kommer åt alla knappar samtidigt och då är T9 bara i vägen, för då kommer det upp en massa ord av misstag fast man skulle egentligen skriva något helt annat.

* Kameran är helt okej, inte sämre än min förra i alla fall :) .

* Den är rätt så enkel att använda.

* När man smsar med den så kan man välja volymen på själva "knapparna" alltså man kan välja om det ska låta lite när man smsar, om det ska låta mycket (det är sjukt störande då!) eller inget alls. Självklart valde jag att den skulle låta lite grann när man smsar :) . 


Nackdelar med den:
* Batterierna håller inte lika länge som min förra mobil. Efter 1-2 dagar får man ladda sin mobil, det beror på hur mycket man har använt den under dagen. 
 

* Det verkar inte som om man kan fixa så att man får leverans rapport när man skickat iväg ett sms, så att man vet att den personen har fått mitt sms.


* Den har ingen vibration på knapparna när man smsar, vilket är lite synd.

Min förra rosa mobil var det inge ljud på knapparna, däremot var det vibration med :) . 


Det var det jag ville berätta om min mobil :) .

Efter jag hade köpt mobilen så gick vi runt lite här och där, kommer inte ihåg exakt alla ställen direkt. Men jag kommer ihåg att jag behövde gå på toa... Brevid toan fanns en Lush butik. Tror ni inte att jag sket i att gå på toa?! Haha :D . Jag köpte 2 saker därifrån: Rock star tvål och en body lotion som heter: Vanilla Dee-Lite. Jag har bloggat om den body lotionen förut. Den luktar sååå gott! Den luktar vanilj + den är dryg ^^ .

Sen så åt jag ute, där vid Max. Sen så tog vi bussen hem.

Jag satte igång mobilen direkt och laddade den och ville börja smsa så fort som möjligt, haha :D . Igår så var jag på möte, har även köpt comviq kompis till den igår då min gick ut då. 


Idag har jag vart ute en stund, handlat. Haft gäster och så :) .

Jag har även kollat på dom sista avsnitten på Vampire Diaries, i alla fall på hela säsong 1. Åh, jag längtar tills säsong 2 kommer ut! :D .


Men nu så ska jag gå, känner att jag har bloggat mer än tillräckligt just nu ^^ .
Jag ska gå och göra i ordning mig, ta sista medicin... Lägga mig och så vidare.

Jag ska gå upp ganska tidigt imorgon. Men ni får ha det så bra.

Sköt om er. Puss och kram! /Tanya 

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards