Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Tanya - 1 augusti 2011 15:54

Hejsan! Haha jag har fått mer presenter från mamma... ännu mer nagellack, underkläder och smink! Bland annat 2 ögonskuggor från Loréal och en Mascara :) . Det är en ny sort, har inte använt den förut ^^ . Den heter: Volume Million Lashes, extra black :) . Jag har en vanlig sån mascara, den guldiga som heter Volume Million Lashes, fast denna jag fick nu av mamma är en ny sort :) .


Nyss har jag målat naglarna, en av dom färgerna som jag fick av mamma :) .

Vet ni vad?... Jag fick nyss reda på detta... Imorgon finns inte Dino kvar här längre :'( . Han trivs ju inte här, han vill komma ut... och mamma känner en person och hennes pappa är tydligen villig att ta emot Dino, men bara som test period då han har andra husdjur och Dino måste ju komma överens med dom.

Annars så får Dino komma tillbaka hit... Jag tror dom bor ute på landet eller något liknande, för han behöver komma ut. Han trivs inte att bara vara inne i en lägenhet hela tiden. 


En del av mig är glad för hans skull, men en annan del av mig lider för jag vet att han inte skulle vara kvar här så länge till, visste bara inte att han skulle försvinna så snabbt som imorgon. Just nu så "tillåter" jag inte mig själv känna en massa känslor, kan där med inte känna mig riktigt sorgsen... men tro mig, den kommer senare. Såna känslor slipper jag inte undan, det är bara det att ibland kan jag "skjuta" upp den lite. Det kanske låter konstigt för er, men så är det. Ibland stänger jag av mig själv och mina känslor när jag känner att det blir för mycket helt enkelt... 


Jag har inte lust att blogga mer för tillfället. Jag tänkte kolla på Våra bästa år och ska sen umgås med Dino och gosa med honom, troligtvis för sista gången...   


Nu så ska jag gå. Ni får ha det så bra. Puss och kram. /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards