Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Tanya - 21 augusti 2011 20:40

Hejsan. Vet ni vad? Idag har jag haft denna underbara dator i exakt 2 månader... Woohoo!! :D  . Inte nog med det, imorgon har jag haft min nya mobil i exakt 1 vecka ^^ . Avin och mormor är här :) . Jag, min syster och Avin tänkte kolla på Vampire Diaries från min systers dator eller mammas dator, vilken av dom det är vet jag inte riktigt än men det får vi se. Den håller på och laddas ner just nu.


Jag har inte gjort så mycket idag... Jag har duschat, sminkat mig. Gjort i ordning mig... Sen så kom Avin och mormor hit. Vi åt middag. Sen så åkte vi ner till godis butiken bland annat. Avin körde såklart. Sen innan vi åkte hem så gick jag av där vid Ica och köpte chips :) . Så gissa vad vi ska göra nu? ;) .


Jo, dom andra ska antagligen äta godis, jag är inget godis monster direkt...

men däremot är jag chips och dipp monster :D . Så nu så ska jag göra dippen, ta fram chipsen och dricka Pepsi max. Mums, det blir gott ^^ .


Detta är en bra söndag för mig :) . Annars brukar mina söndagar suga då det innebär bland annat stor städning och så vidare... men inte idag som tur är.


Just ja, vet ni vad? Nu kan jag smsa sådär helt "vanligt" från mobilen utan tangentbord. Vilket jag tycker är skönare och enklare att smsa med.

Såklart smsar jag med T9 då,  det är enklare då :) .


Men nu så ska jag gå... Jag ska fixa chips, dipp och dricka nu. Självklart blir det den hemma gjorda dippen som vanligt :) . Ni får ha det så bra.
Puss och kram! / Tanya :) 

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards