Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Tanya - 29 augusti 2011 00:36

Hej hej! Idag så har jag duschat, sminkat mig och gjort i ordning mig och så vidare... Mammas väninna Linnéa kom hit med hennes son Joel :) .

Vi åt middag. Sen så efter det så hälsade vi på våran kära lilla älskade Dino!  


Han är helt underbar... Jag mådde så bra när jag såg Dino :) . Han var så lugn, harmonisk och lycklig av sig... Han var till och med gosigare av sig! :) .

Hon ägaren som heter Eva berättade att Dino har inte bitit eller rivit henne alls under några omständigheter, vilket gjorde mig både glad och chockad då Dino bet och rev mig en hel del... Inte bara mig, utan även min mamma och min syster... men det var nog för att han inte riktigt trivdes här, han fick aldrig komma ut då så att säga... Men nu så är han lugnare av sig och gladare, det märker man klart och tydligt. Han är till och med gosigare av sig! :D . Han började spinna så fort vi gosade med honom utan att han gick iväg nästan på en gång som han gjorde förut... Så där har han också förändrats, till det bättre så att säga :) .


Men en sak är sig lik. Han gillar inte när man bär honom... Haha lilla sötisen!

Han säger ifrån på sitt sätt. När han bodde här så kunde han säga ifrån genom att hoppa, sparka till för att visa att man ska släppa ner honom. I värsta fall kunde han bitas/rivas för att han helt enkelt inte gillar när man bär honom.

Men han bits och rivs inte nu som sagt... Utan idag när Eva bar Dino så jamade han då för att säga ifrån och då lät hon honom att vara...


Man märker verkligen att Eva och hennes man bryr sig verkligen om Dino :) .

Eva berättade även att varje kväll så kollar hon igenom Dinos päls för att se om han har fått fästingar eller så på sig. Så det är jätte bra. Man märker verkligen att dom bryr sig om Dino och tar väl hand om Dino. Jag märkte verkligen hur lycklig Dino var/är och det skänkte mig frid inombords och  äkta inre glädje...


Jag kände mig så otroligt lycklig och glad för Dinos skull. Det kändes så rätt... Som att han hörde hemma där helt enkelt. Som tur är så kan vi ju hälsa på Dino som vi gjorde tidigare idag :) .


Jag ska strax gå och lägga mig, så fort jag har bloggat klart (vilket är snart.)

Jag vill även lägga till att idag har jag använt min nya foundation från Make Up Store :) . Jag vill inte berätta om den så mycket just nu för annars blir inlägget alldeles för långt + jag vill testa på den flera gånger innan jag känner mig 100% säker angående vad jag tycker om den, för och nackdelar med den och så vidare... Jag är noga med sånt, med detaljer och sånt ;) . Ni som känner mig vet det redan ^^ . Men jag kan säga såhär än så länge: Jag är nöjd än så länge och den verkar vara rätt så/riktigt bra :)


Nej nu så ska jag gå, ska sova... Men jag bloggar kanske imorgon. Vi får se helt enkelt. Annars så bloggar jag snart igen, jag lovar! :) .

Ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tanya :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards