Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Tanya - 5 augusti 2013 20:47

Hej! Idag så har jag umgåtts med min bästa vän Nathalie! Hon hade med sig hunden den här gången (hon har nyligen skaffat en hund) och det var första gången för mig som jag träffade honom! Jag gillade att han lyssnade på mig när jag ropade på honom och sånt! ^^ . Vi åt glass ute & drack läsk och pratade lite & sånt! :) . Sen senare gick jag en snabbis in på Åhléns för att köpa en ansikts primer från Estée Lauder, då min är halvt slut... (En primer gör så att din foundation som du använder, håller längre och ser till att din hud håller sig matt, så den inte blir glansig lika lätt och fort som det annars brukar bli utan en primer... Tro mig, man märker en skillnad! Annars hade jag ju inte fortsatt att köpa primern såklart.) Det tråkiga nyheterna är att de ska ta bort det underbara sminkmärket, eftersom lilla töntiga Enköping inte har tillräckligt med utrymme att ha hur många märken som helst, så den ska alltså ersättas med 2 andra märken... Den ena är jag glad för, för jag vet att The body shops märke kommer att komma in där, vilket är till min fördel! Jag hoppas att dom kommer ta fram många produkter och inte bara några få... Men det är så tråkigt att just Estée Lauder ska försvinna! Hade jag fått bestämma så skulle Lancome bort istället för Estée Lauder! Jag har även köpt en concealer idag från Clinique! :) .

Efter jag har vart på stan så kom jag hem, kollade på dagens inspelade Våra bästa år och efter det så kollade jag på The big bang theory :) . Sen efter det så åt jag lite mat (ja, endast lite tyvärr.) Nu så bloggar jag från min mobil medans jag förebereder att se på Pretty Little Liars från min laptop.

Jag tänkte också ladda upp en bild på det jag har köpt idag! (Bilden har jag själv tagit förresten.) Som sagt så köpte jag primern från Estée Lauder & även en underbar (troligen den bästa) concealern från Clinique! Den heter: Line smoothing concealer. Den ska alltså jämna ut linjer (om du har några vilket jag tyvärr har) och det ska inte sätta sig vid linjerna, alltså "framhäva" linjerna... Det jag har är INTE rynkor så blanda inte ihop linjer med rynkor. Hade jag haft rynkor redan nu så hade jag troligen vart desperat och gjort det mesta för att bli av med dom... Hur som helst: jag använder denna concealer just nu då jag tog hem några prover först och så fort jag använde den så fastnade jag för den! Nu är den troligen min nya & enda favorit concealer. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att "överge" alla andra mina concealers som jag har, vilket är några styckna, hehe...

Åh så seg internet är! Jag håller på och förbereder seriern Pretty Little Liars som jag sa innan, inte laddar upp den snabbt direkt... Så efter jag har bloggat så tänkte jag läsa några bloggar & underhålla mig själv med att lyssna på musik tills serien har laddat klart :) .

Men nu så ska jag gå! Inlägget är långt nog ändå så tro mig, jag behöver verkligen inte skriva mer än såhär! xD . Men ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram! / Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards