Alla inlägg den 22 augusti 2013

Av Tanya - 22 augusti 2013 21:23

Hej hej! Idag så har jag gått upp, sminkat mig, alltså fixat mig och sen tagit mig hem till min bästa vän Nathalie! Hon har ju en hundvalp och idag så tog hon dessutom hand om en till hund... och de båda är valpar så det blev ganska livat mellan dom för det mesta. Men det fanns såklart en lugn stund också då jag och Nathalie bara tog det lugnt och kollade på en film :). Jag kom dit kl 13 och var kvar där till kl 19. Jag åt även där, blev Amerikanska pannkakor... mums! Sen så när jag väl kom hem, så tog jag min medicin. 

 

Jag är så otroligt trött just nu så för mig känns det som om klockan är typ 3 på natten och att man ska typ sova nu... Men nä, jag kan inte lägga mig än även om jag ville det. Måste ju ta min sista medicin senare, får inte ta medicin om det inte har gått 4 timmar. Mellan 4-6 timmar ska man ta medicinen. Det har inte ens gått 3 timmar än så det går tyvärr inte, haha. Men det är lugnt, är ändå inte likt mig att lägga mig runt 10-11 tiden, så... :). 

 

Jag har typ ingenting mer att blogga om, haha... Så jag ska gå nu och läsa någon bok, för att koppla av men utan att sova/somna. Skulle jag vila/råka somna nu så är hela min natt förstörd... Jag vet inte riktigt vad jag ska läsa för något men något blir det ju. Det var ganska länge sen (månader sen) jag läste en bok sist faktiskt... Så nu så ska jag göra det :). Jag skriver inte lika mycket som jag annars brukar göra (olikt mig, haha) men det är för att jag kommer verkligen inte på att skriva något speciellt + jag är väldigt trött... Så nu så ska jag gå som sagt och läsa min bok. Men ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram! /Tanya

Av Tanya - 22 augusti 2013 11:00

Hej! Nu så tänkte jag blogga igen... vill blogga lite om positiva och negativa saker i mitt liv... Okej, här kommer det:

 

Positivt: 1:Jag har slutat att hata mig själv, så som jag gjorde förut innan jag blev kristen.

2: Jag har också slutat att hata min omgivning, då jag också gjorde det förut.

3:Jag har helt och hållet blivit av med mina självmordstankar :). Dock hände allt detta mig för ca 5 år sen, får se om jag kommer på med något mer nytt som är positivt:

4: Jag gråter knappt längre, är inte lika ilsken av mig (alltså aggressiv) utan jag orkar helt enkelt inte bry mig om sånt längre.

5: Jag har rensat mer i mitt liv, blivit av allt mer med energitjuvar och håller mig nära de som får mig att må bra/bättre :).

6:Jag är inte lika besatt av att "hitta den rätte" just nu, då jag vet att jag är allt annat än redo att ha honom i mitt liv... skulle bara stöta ut honom liksom. Så jag väntar och känner att jag har tålamod :).

7:  Jag har kanske och endast KANSKE hittat ett nytt sätt (evetuellt) som kan få mig att må bättre i längden :). Frågar är om det räcker med "bara" det i längden... Jag pratat om själavård som min psykolog rekommenderade mig.

8: Jag har i princip slutat att försöka skada mig själv fysiskt :).

9: Jag har fått bättre självkänsla, jag tror mer på mig själv nu än vad jag gjorde förut!

10: Eftersom jag har fått bättre självkänsla så har även mitt självförtroende ökats :).

 

Negativa saker som har hänt mig:

1: Mina ätstörningar har blivit värre.

2: Jag har fått sämre hälsa (jag har fått diabetes)

3: Jag bryr mig inte lika mycket om kärleken, utan jag skiter fullständigt i det just nu.

4: Jag är fortfarande negativ av mig (tyvärr.)

5: Jag har fått (perodvis) oftare ont i magen.

6: Jag får mer ångest av att ta mig ut på egen hand än vad jag fick förut, så jag är i allmänhet inne så mycket som jag bara kan, för att slippa få den här ångesten...

7: Jag har börjat med 1 till mediciner (jag käkar fler mediciner nu alltså.)

8: Jag slarvar med den nya medicinen, då när jag har ont i magen så blir det värre...

9: Jag känner allt mer större behov av att dölja vissa saker om mig själv & ignorera/stänga in mina känslor...

10: Jag orkar inte med människor & det sociala livet lika mycket som jag gjorde förut...

 

Ja, det var det, mina negativa och positiva sidor om mig själv. Ska jag vara helt ärligt så var det tyvärr MYCKET enklare att komma på negativa grejer om mig själv än positiva... De positiva fick jag tänka till en stund, de negativa grejerna bara flöt på, den ena efter den andra... Ja, det var det... Jag bara kände för att göra en sån lista ^^. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards