Alla inlägg den 31 augusti 2013

Av Tanya - 31 augusti 2013 19:50

Hejsan! Idag så har jag mått MYCKET bättre jämfört med igår och även innan dess... Jag har gråtit ut en del igår... Jag brukar gråta på 2 olika sätt: Antingen hysteriskt, vilket gör så att jag nästan mår sämre (åtminstone för stunden) eller så gråter jag lugnt, stillsamt i tystnad och bara rensar själen och hjärtat... Igår så var det stillsamt, som rensade mitt hjärta och min själ... Riktigt skönt var det, för det behövde jag!  Jag grät lite till och från hela tiden i några timmar, men det behövdes verkligen som sagt... Jag har knappt haft någon ångest idag btw! Jag har haft från väldigt lite ångest till nästan ingenting alls... Det kallar jag för att leva ett liv, för att konstant ha ångest är inget liv... Ja, jag ville bara säga det :).

 

Så idag har jag vart ute och gått, sen så kom jag hem och tillagade pastan, då köttfärssåsen var redan tillagad. Sen så handlade jag, efteråt så diskade jag. När jag handlade så köpte jag Jello och Ben & Jerry glass till min syster :). Jag har gjort Jello (ni som inte vet vad det är, googla på det eller något, haha.) Men det är typ en gele grej? Haha... som man äter. Man behöver inte ens tugga för det smälter i munnen typ... Det finns i olika smaker, jag valde Jordgubb & Körsbär... Men Jordgubbssmaken blev misslyckad eftersom jag tog lite för mycket vatten... Men men, sånt händer om man har dåligt minne & om man chansar istället för att ta reda på fakta (och eventuellt gå på sin magkänsla.) Sen så har jag även gjort Chips med dipp nu och dricker Pepsi Max... Mums. Chips och dipp är mättande, men inte Jello... så det kan jag trycka i mig sen :P.

 

Nu så tänkte jag faktiskt se på en film, jag tror inte jag har sett den förut? I alla fall inte vad jag kan minnas... filmen heter i alla fall: The Life of David Gale. Den sägs vara bra, Kate Winslet är med där, ni vet... Rose från Titanic? :P . Jag tycker personligen att Kate är mycket snyggare i Titanic än i den här filmen, då hon är blond där, har vanligt rakt tråkigt kort hår... I Titanic så har hon snyggt rött hår med lockigt/vågigt... Det är snyggt tycker jag. Hade jag helt fått bestämma hur mitt hår skulle se ut, så skulle jag ha mindre lockigt hår... Alltså ha mer stora mjuka lockar... Det är så snyggt! Men men, jag har gått från att ha varit svarthårig, ha spikrakt hår till brunett med ganska så "grova" lockar... Lite ironiskt va? Mitt hår började att ändras redan när jag var 12-13 år minns jag, jag hade vågigt hår då... :). Hur som helst, jag kom lite ifrån ämnet märkte jag, hehe. Så nu så ska jag gå och se på den filmen... Ni får ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tanya   

Av Tanya - 31 augusti 2013 00:10

Hej! Idag har jag haft litet smått jobbig dag. Jag har sovit i bara ca 5 timmar i natt, jag har sen hämtat ut ett paket från Lush, sen så har jag smått handlat... Så fort jag kom hem så började jag att gråta :O . Jag kände att det blev för mycket med ångesten överhuvudet liksom, jag har burit den känslan inom mig ganska länge & det blev smått värre dag för dag... Jag tror jag behövde det här, att få gråta ut lite grann, för nu så mår jag bättre, jag känner knappt någon ångest alls just nu :). Jag har kollat på film ikväll, ätit chips med dipp och druckit Pepsi Max... Mums ^^.

När jag hämtade mitt paket från tidigare idag så var det en ansikts skrubb (Ocean Salt) och en ansikts rengöring (Aqua Marina) som jag har beställt, då mina nuvarande är nästan slut... Jag ska lägga upp 3 bilder som jag har tagit idag! :) .

Den som ser ut som en rosa "gegga" är Aqua Marina, en rengöring som jag använder morgon & kväll! Den är mild och suger upp fett, så det är en aning uttorkande men inte så mycket alls! Den tar man en liten bit utav och blandar ut den lilla biten med vatten och rengör ansiktet med den, sedan så sköljer man ur (såklart!) Den har en mild doft, vilket jag gillar! Den räcker i ca 3-4 månader för mig (beroende på hur mycket du tar) så den är rätt så dryg, vilket jag gillar skarpt!

Den andra, som är vit och blå, den krämiga konsistensen, alltså Ocean Salt, är väldigt effektiv och rengör på djupet, det tar verkligen bort alla döda hudceller så huden känns fräscht och "ny" igen, vilket jag älskar! :) . Dock så kan det vara lite för mycket för dom som har känslig hud, så ett tips är att blanda ut den med ganska mycket vatten, så blir skrubben mildare, då den här är en rätt så kraftig & djuprengörande skrubb :). Jag personligen brukar använda direkt som den är utan vatten, då jag gillar verkligen den djuprengöranden känslan, huden känns som sagt som helt nytt igen, man får en hälsosam lyster på köpet, så huden får verkligen liv igen! :) . Den luktar fräscht, det har en mild doft, det är inget som är "för mycket" liksom, vilket jag gillar! ^^ . Jag använder den 1-2 gånger i veckan och då räcker det i ca 3 månader för mig! :). Då är ändå den här den lilla burken, finns en burk som är mycket större och den räckte i 1 år för mig om inte mer... :).

Nu känner jag att jag har sagt tillräckligt om dessa 2 produkter, det blev ju nästan en recension :P . Men nu så ska jag lyssna på musik och bara allmänt ta det lugnt innan jag går och lägger mig! Puss och kram. / Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards