Alla inlägg den 14 augusti 2013

Av Tanya - 14 augusti 2013 18:17

Hejsan! Då var det dags att blogga igen känner jag! :). Ärligt talar så blev aldrig psykolog tiden av den dagen då min mamma missförstod mig och trodde att jag bad henne att avboka tiden. Hon väckte mig vid 6-7 tiden, sa att det var regnigt och dåligt väder ute och frågade om hon skulle avboka tiden... Jag var helt borta i huvudet så jag svarade bara "mm..." Flera gånger. Sen när jag snabbt insåg vad som hände, så försökte jag stoppa henne men då hade hon redan avbokat tiden :o . Men det gör inget, för nästa vecka på onsdag klockan 13 så har jag en tid där, lika bra det så jag hinner piggna till & kan koncentrera mig.

Idag så har jag gått upp, fixat mig, följt med min syster på familje rätten, kommit hem & kollat på dagens inspelade Våra bästa år! :). Nu så ska min fina moster Avin komma hit och hennes sambo Tom! (Eller ja, snart.) Ska bli mysigt att få umgås med dom... Har faktiskt saknat min fina moster! :). Hehe, idag är jag lika glad som jag brukar bli när jag shoppar, har den här härliga glädjen i mig just nu... (Lite halvt ytligt dock, men ändå!) Bättre det än ingenting liksom :) . Eftersom jag är glad idag så tog jag lite kort på mig själv idag som jag tänkte lägga upp här på bloggen! Jag kunde inte riktigt välja vilken jag skulle lägga upp så ni får se 3 bilder på mig! Jag har ingenting rosa alls på mig idag (förutom rouge men det tillhör så man får lite färg på kinderna) så det är olikt mig att varken ha något rosa på mig eller sminka mig rosa... Men jag trivs med det, så mig gör det inte något! :)


Äntligen så har/kommer Pretty Little Liars släppa ut idag på swefilmer.com så innan dom kommer hit så tänkte jag se ett avsnitt... Så nu har jag ingenting mer att blogga om :P . Men ni får ha det så bra och sköt om er... Puss och kram. /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards