Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Tanya - 8 februari 2010 19:50

Hej bloggen, nu så mår jag inget vidare, är så ledsen...
Jag håller på och uttvecklar diabetes, + massa andra sjukdomar, och så ska jag vara så himla känslig och lätt sårad... Jag orkar inte med det hära, med omgivningen och så... Känns som att jag inte får nå stöd och tröst, jag vill inte höra saker som:


 Sluta tyck synd om dig själv.


Du har bara dig själv att skylla.


Var stark och kämpa på.


 Som sagt, jag vill inte höra dom värdelösa skitsnacken! "Var stark, kämpa på" Ja men som om jag har något jävla val?! Inte hade jag tänkt att ta livet av mig även om det skulle vara väldigt skönt att slippa leva just nu!
Jag HATAR när folk säger att jag har mig själv att skylla, iallafall till en viss del, som om jag inte redan vet det?! Ursäkta mig då för att jag inte är stark nog och inte har nå styrka att fixa mitt liv bara sådär!
Och just ja, förlåt för att jag inte får nå stöd eller hjälp på vägen, vilket gör det hela svårare! Jag har redan en mamma som "peppar" mig så himla bra, ni behöver inte hacka på mig också! Som om ni själva är så mycket bättre? Ni är inte själva perfekta precis, så sluta hacka på mig förihelvete!! Och just ja,förlåt för att jag inte orkar med hur mycket som helst, förlåt för att jag inte är stark när jag kämpar igenom detta ensam, verkligen FÖRLÅT! Jag förtjänar inte det hära helvetet som jag ursätts för, jag är en god människa, varför ska goda människor lida som mest för?! :'( ...


Aja nu ska jag dra, har lugnat ner mig en aning nu... Bye. /Tanya


 

Av Tanya - 8 februari 2010 11:52

Hej hej bloggen. Idag blev det ingen skola för min del på grund av att jag har ont i magen, är lös i magen och så kände jag mig yr för en stund sen... Great, typiskt att det ska bli så nu! Hoppas jag blir bättre senare mot kvällen så jag kan gå till skolan imorgon. Usch, känner mig trött och halv borta...
Ikväll så ska kanske Chelise fixa min blogg ikväll (inte denna blogg, utan en annan blogg, blogg.se är det.) Hoppas hon gör det nu och att ingenting kommer i vägen! Hon skulle egentligen ha gjort det igår men saker och ting kom i vägen. Aja, sånt kan ju också hända. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så detta blev ett "kort" inlägg för att vara mig, haha. Ska bara ta det lugnt idag och så, orkar inte göra något speciellt. Men ni får ha det så bra och sköt om er!

Puss och kram! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards