Alla inlägg under februari 2010

Av Tanya - 22 februari 2010 17:15

Hej hej bloggen. Jag känner inte för att blogga just nu egentligen, men jag gör det endå. Idag har jag bara tråkat och det är stökigt och kaos hemma hos oss! :( . Men samtidigt så pallar jag inte att städa, är för lat haha (a) . Hursomhelst jag ska skriva ner vad dagens hososkåp säger om mig idag ;) .

Lejonet: Prata med en vän idag. Berätta om dina drömmar och förhoppningar inför framtiden. Lyssna på råd.

Detta var dagens horoskop, nu kommer veckans:

Lejonet: Vart går gränsen mellan personlig uttveckling och självupptagen? Kan du ge din tillvaro näring utan att bli allt för fokuserad på ditt eget jag? Den hära veckan har du chansen att hitta rätt balans. Faktum är att du har delat med dig till andra länge nog. Nu är det dags att ägna dig åt dig själv. Det goda du gör för dig, gör du även för andra.

 

Detta var dagens horoskåp :P . Hur jag fick reda på den, det får ni inte veta, bara om ni frågar snällt (a) . Men nu ska jag gå. Ha det så bra och sköt om er. Puss och kram. /Tani.

Av Tanya - 21 februari 2010 21:31

Hej hej bloggen. Egentligen så känner jag inte för att blogga för 50 öre, men jag gör det i alla fall... Jag har tråkigt och har inte gjort något speciellt alls idag. Jag har ont i huvudet och känner mig uttmattad typ :(
inte alls roligt... Men men, jag tänkte blogga för att jag vill rekomendera en hårinpackning. Här kommer den: 

    Betyg: 10 av 10 :) .
Som ni ser så är det Elvital från Loreal Nutri-Gloss. Jag bara älskar den! Den ger håret en skön mjuk känsla, den är helt enkelt bra! Det är något jag kan rekomendera er! :) . Det finns på Åhléns och så vidare. Priset varierar. Men det än nog under 100 kr :P .

Men nu ska jag gå, det var i stort sätt bara det jag ville säga.
Ni får ha det så bra och sköt om er. Köp den gärna! Förresten, vilken hårinpackning gillar du bäst och varför? Vad kostar den och vart finns den att köpa? Kom igen nu, kommentera och säg vad ni tycker! :D .
Nej nu ska jag gå, men vi hörs :) . Puss och kram. /Tani.

Av Tanya - 21 februari 2010 16:23

Hej bloggen. Just nu så är jag irriterad! Ingenting går som jag vill just nu! :S .
Den dära dumma minnes kortet, åh jag får damp... Jag ska kunna få 500 sms enligt min mobil, enligt minneskortet men nej då, det fungerar minsann inte!
Jag får bara upp till 218 sms! Hallå?! Det är för lite liksom? Jag orkar inte hålla på och radera mina sms jämt efter 2-3 dagar!
Jag försökte att ringa samsung innan men det är stängt, dom öppnar imorgon... Då får jag göra det imorgon då.
Är lite smått irriterad, men det går nog över snart :) .
Haha jag blir tyvärr lite lätt irriterad av små saker, men det brukar gå över ganska fort som tur är :) .
Ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tanya

Av Tanya - 20 februari 2010 23:57

Hej hej bloggen. Idag har våran familj och släktingar firat min syster och min mamma för dom har fyllt år. Dom fyller inte år samtidigt, utan det är 10 dagars skillnad. Jag hade ganska kul ikväll, käkade god mat, åt tårta och dansade lite och så vidare :) .

Jag har tänkt på en grej... Måste man vara en dum korkad eller bitchig människa via sin blogg för att få många besökare och kommentarer? Måste man liksom bli hat objekt för det? Eller måste man ladda upp minst 2-3 bilder om dagen? För jag är en sån människa som varken gillar att spela dum eller bitchig för att få uppmärksamhet, men jag gillar även inte heller att ladda upp en massa bilder och så vidare... Varför räcker det inte med att vara en helt vanlig bloggare, kunna vara sig själv och utan att ladda upp en massa bilder?... En dum bloggare = massa besökare och kommentarer?... Jag antar att det inte är många som har upptäckt min blogg, men jag hoppas att ni gör det snart, säger/skriver vad ni tycker och/eller tänker och kommenterar helt enkelt :) . Det är ju alltid roligt att veta att folk uppskattar en och gillar ens blogg och kunna vara sig själv :) .

Aja nu ska jag gå, orkar inte blogga mer just nu för tillfället. Men ni får ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tanya.

Av Tanya - 20 februari 2010 00:35

Hej hej bloggen. Jag tänkte skriva lite saker om mig innan jag går och lägger mig. Jag kopierade det från bilddagboken, fast jag använder ju den inte längre, loggade bara in för att kopiera den och sedan ändra vissa av dom svaren, eftersom mycket har förändrats.

 

OM JUST DIG



FULLSTÄNDIGT NAMN : Tanya K*******i
FÖDD : 29 juli 1990
BOR: Enköping

SMEKNAMN: Tani
FAMILJ : Mamma och syrran.
INTRESSEN : Sitta vid datorn, smsa mycket, blogga, vara med kompisar och så vidare.

SKOLA : Gymnasiet.


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:

SAKNAT NÅGON: Ja klart ja har:P
ÅNGRAT NÅGOT: Hmm... Antagligen? Eller ja, det har jag...
LJUGIT: Haha antlagligen, fast att ljuga är inte precis min grej :P .

SVIKIT NÅGON: Osäker, tror det...

KÄNNT DIG SÄMST : Nja, inte precis:P

GRÅTIT : Ja


SKRATTAT : Ja det också :) .

VARIT SJUK : Ja typ...

VARIT UTOMLANDS : Ja, jag var i Marocko då i ca 1 vecka :) .


KÄNSLOR:


GRÅTER DU OFTA: Nja... Vissa perioder, det beror på.

SKRATTAR DU OFTA : När jag är på humör så :P .

KÄNNER DU DIG JUST NU: Trött, kissnödig, ganska glad.

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Hyfsat bra, det har vart upp och ner ibland.
HAR DU FUNDERATT PÅ SJÄLVMORD: Japp, massor med gånger, i alla fall förut, men inte längre:)

HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Aa tror det :P


KÄRLEK:


FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej...

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Förut var jag sån, men inte längre (tack och lov) :)

ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Jaa klart :D
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja det gör jag :) .

ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nej, tack och lov!

OM JA, VEM : Ingen som sagt.

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Ingen alls...

HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: Vilken fråga... Inga!
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Oh ja, massor med gånger.

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:
Antar väl det...

VILKA SORTS KILLAR GILLAR DU: Snälla, romantiska, roliga, smarta, omtänksamma trogna och förstående killar:)

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Självklart är insidan viktigast, men då väller jag hellre söt än het faktiskt :P.

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT:
Haha, han ska va längre än mig i alla fall :P

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Det spelar inte så super stor roll, men helst brunett(A). Men som sagt, insidan är viktigast:)


UTSEENDET PÅ DIG:



BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett :)

ÖGON FÄRG: Bruna.

LÅNGT ELLER KORT HÅR : Hmm... Lite längre än axel långt hår just nu.

SNYGG ELLER FUL:  Söt :D

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Personligheten: Ja rätt så :) . Utseende: Ja, men de finns vissa delar jag inte är nöjd med:P

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja faktist :)

ELLER TVÄRTOM?: Inte till mig, inte vad jag vet i alla fall :P
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:  Haha nej inte precis:P

HAR DU LÅNGA NAGLAR: Japp, nästan alltid faktiskt :)

SMINKAR DU DIG: Japp, men inte överdrivet mycket smink, och inte överdrivet ofta heller.

VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN? Jo klart jag är, man man vill ju känna sig extra fin :D

Så nu ska jag gå. Ska gå och lägga mig. Men nu känner ni mig lite bättre i alla fall ;) . Ha det så bra. Sov så gott och godnatt. /Tani.


Av Tanya - 19 februari 2010 15:05

Hej hej bloggen. Idag blev det ingen skola för mig, på grund av att jag fortfarande har problem med sömnen... Jag förstår inte riktigt vad det är för fel på mig?... Jag har inte haft såna problem förut ju. Ja, jag somnar men sen så vaknar jag och är svettig har hög puls och är mer eller mindre panik slagen.... Vissa nätter är det mer, vissa är det mindre. Som tur är så somnar jag ganska fort igen i alla fall och då är det inga problem, men det är inte alltid så...

Om detta inte går över snart så tänker jag söka upp läkaren och fråga vad det är för fel på mig...

Idag så har jag hittills bara gått upp, ätit frukost, fixat kläderna och diskat lite. Jag har ingen aning om hur resten av min dag kommer att se ut...

Men ni som läser min blogg borde verkligen kommentera mer! :O . Det är 75 personer hittills som har röstat, och 72% tycker att jag har en jätte intressant blogg, men endå så har jag ganska låg statistik och så får jag inte så ofta kommentarer... Hallå?! Kommentera mer tack, så kommenterar jag tillbaka :) . Det är alltid kul att veta vilka som läser ens blogg, vad man tycker och så vidare. Det är helt enkelt kul att få kommentarer, eller hur? :) . Vad tycker ni?

Men nu så ska jag gå. Orkar inte skriva mer för tillfället men jag bloggar antagligen senare eller imorgon, när jag har tid och lust helt enkelt.
Men ha det så bra och sköt om er!

Puss och kram! /Tanya. :)

Av Tanya - 18 februari 2010 22:05

Hej hej bloggen! :) . Jag kollade på Ghost Whisperer nyss, älskar det! Det är ganska så spännande just nu tycker jag. Som ni vet så skrev jag förut att Melindas man Jim hade dött... Han kunde inte gå vidare alltså hans själ kunde inte gå vidare, han klarade inte av att lämna Melinda och gå vidare till andra sidan... Så när en man som heter Sam dog så tog Jim över hans kropp, medans Sams själ gick vidare. Så Jims själ är kvar i en kropp, fast inte i sin egen kropp då utan det är Sams kropp. Han minns däremot inget (Jim menar jag då) varken Sams familj, Jims mamma eller hans fru Melinda... Men dom börjar komma nära varandra igen, då menar jag Jim och Melinda. Så det är som att lära känna Melinda på nytt igen. Jag tycker att det är både sorgligt, komplicerat och spännande.


Jag har hört att dom kommer få ett barn... Men frågan är om Jim kommer fortsätta att vara kvar i Sams kropp eller om det finns någon annan lösning? Hmm, det ska bli spännande att se och få reda på det :) .

Förresten så lyckades jag fixa så att alla sms och bilder sparas i minnes kortet istället för i mobilen, då kan man spara både sms och bilder mycket mer och längre, med tanke på att jag har hela 4 mg :) .
Såhär gör man:
1. Gå in på inställingar.
2. Gå sen in på minnesinställningar.
3. Sen så trycker du på standardminne
4. Sen då trycker du på bluetooth och där kan du välja om det ska sparas i mobilen eller minneskort, då väljer man minneskort.
Samma sak gör man med WAP-hämtniningar, kamera och röstmemo :) .

Haha om jag bara visste att det var så enkelt... Aja, skönt att det löste sig i alla fall. Men nu så ska jag gå. Men kommentera gärna, säg vad du tycker om min blogg, om dagens inlägg och så vidare, så kommenterar jag tillbaka! :D .

Ha det så bra och ta hand om er. Puss och kram. /Tani.

Av Tanya - 18 februari 2010 15:30

Skolan
Hej hej bloggen. Jag har äntligen kunnat sova gott i natt utan att vakna med hög puls, vara panikslagen och svettas. Jag sov hela natten igenom :) . Så det var ju så klart skönt ^^ . Just nu så är jag i skolan, jag har slutat för dagen. Jag ska gå hem efter jag har bloggat klart. Egentligen så skulle jag låna om en bok som jag har lånat och det heter: Mannen bakom masken, Michael Jackson. Jag har inte kommit långt, jag har inte ens hunnit läsa halva boken, men tiden är redan ute så jag var tvungen att lämna tillbaka den. Jag ska försöka att låna om boken igen imorgon, jag orkar inte göra det just nu haha :P .

Jag är så klumpig...

Åh jag är så klumpig... Jag har nog alltid varit det. Jag lovade en sak, ett löfte som jag bröt för att jag är så klumpig, tur att jag hade bara lovat mig själv det och att det inte påverkar andra, och det "skadar" mig inte så heller, men jag har velat se hur länge jag kunde hålla det löftet. Jag kunde hålla det i flera år, minst 2-3 år i alla fall.  Vad var löftet då undrar ni säkert? Jo, löftet var att inte halka, men idag gjorde jag det och jag gjorde illa mitt knä :( haha.
Sen så kommer jag typ jämt åt saker :S . Jag kommer åt dörrar och gör illa mig själv, när jag försöker vara försiktig så tappar jag saker, råkar smälla igen dörrar och så vidare... Haha, kan man träna bort det här, att sluta vara så
klumpig? :O .

Mobilen.

Alltså... En sak är konstig, eller kanske konstig, det beror på. Jag har nyligen fått en ny mobil som ni kanske vet, en Samsung S5230 och min mamma har köpt minneskort till det, 4 mg. Jag har några bilder bara, och har ingen musik alls i min mobil men endå så jag kan bara få upp till 214 sms :S . Hallå, ska jag behöva radera hela tiden var andra eller tredje dag?! Ja, jag smsar mycket...
Det ska ju inte vara så, jag har ju liksom 4 mg! Min kompis lyssnar på mycket musik, har massor med låtar och massa bilder, och hon kan få upp till 250 sms och hon har ju "bara" 2 mg... Jag har hört att man kan fixa det på inställningar,  jag har försökt och gått in på allt möjligt men jag lyckas inte hitta det och jag har dessutom kollat instruktions boken men det hjälper inte, för det står bara hur  man fixar minneskortet i mobilen, det står inget om att man kan gå in på inställningar och göra så att smsen sparas i minnes kortet istället för mobilen... *Suck...* Jag har frågat flera personer om dom vet hur man fixar detta, men ingen verkar ju veta det...

Men nu så måste jag gå, ska gå hem. Haha detta blev ett långt inlägg, men jag brukar ju trots allt skriva långa inlägg ^^ .
Men ni får ha det så bra och sköt om er. Puss och kram! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards