Alla inlägg under februari 2010

Av Tanya - 16 februari 2010 14:48

Alla Hjärtans Dag.


Hej hej bloggen. Jag försökte blogga på alla hjärtans dag, men jag råkade av misstag ta bort allting när jag tänkte precis avsluta, så jag kände inte för att skriva om allt från början, och bara struntade i det... Just nu så är jag i skolan, slutar runt kl 16 idag. På alla hjärtans dag så hade jag det ensamt, men bra. Jag gick upp, fixade dushade och fixade mig. Sen så tog jag ut pengar och sen så fixade jag mina naglar. Jag kom hem, åt mat och kollade på tv. Sen så kom min mamma och min syster hem från Västerås, och mamma hade köpt underkläder, ett halsband och minneskort till mig, till min mobil. Jag fick hela 4 mg när jag bad om bara 2 mg! Men jag klagar så klart inte, känner mig verkligen tacksam :) .


Längtar tills jag kommer hem. Ska äta och ta det lugnt, kanske duscha (om jag hinner och om jag orkar) och sen så ska jag gå till kyrkan :) .

Problem med sömn.


Jag har fått ett problem... Jag kan inte sva riktigt bra om nätterna dom hära senaste dagarna/nätterna... Jag somnar ju, men sen så vaknar jag flera gånger på grund av att jag svettas jätte mycket, och jag har inte alls så mycket kläder på mig när jag sover... Alltså jag får panik då :O . Pulsen är hög och jag svettas som sagt, sen så öppnar jag balkongen en stund, sen så fryser jag, stänger balkongen efter en stund, men då börjar jag svettas och känner att jag börjar må dåligt igen... Börjar jag bli sjuk, eller om jag känner nå slags inre oro som jag inte vet om än, det vet jag inte, har gått till skol systern men hon kunde inte göra så mycket, utan sa åt mig att vänta tills efter lovet, om det fortfarande är likadant, eller ännu värre, så ska jag söka upp en läkare och ta en massa prover... Great, jag var ju hos läkaren igår och tog en massa prover och pratade om min hälsa ju... Min hälsa har blivit mycket bättre tack och lov, men jag är ännu inte i mål... Men nu ska jag gå, har lektion, och sen så ska jag hem.


Men ni får ha det så bra och sköt om er. Förresten kommentera, så kommenterar jag tillbaka! Ni är så dåliga på att kommentera :( . Hur som helst, nu ska jag gå. ha det så bra. Puss och kram. /Tani.

Av Tanya - 14 februari 2010 00:43

Hej hej bloggen! :) . Egentligen så känner jag inte riktigt för att blogga just nu, men jag gör det endå. Idag har jag vart hos tandläkaren, jag har ibland ont i tandköttet och skulle se om det var visdomstand på gång, och det var det, men det är inte allt man gjorde...


Dom bedövade tanden, och slipade ner ena tanden lite på grund av det kom åt tandköttet och jag "bet" på det då... Så den tanden var lite i vägen så dom var tvungen som sagt att slipa ner. Jag tycker att det är ett mirakel att jag inte bröt ihop, haha... Jag har tandläkar skräck, och var inte alls beredd på detta. Jag trodde att det bara skulle vara en enkel undersökning och sen så är man klar på några minuter... Men nej, så tur hade jag inte, haha. Det tog 40 minuter, och ca 10 minuter gick åt att säga vad dom skulle göra, lugna ner mig, och säga att det inte skulle göra ont... Hans tips var att tänka på sol och värme, och/eller koncentrera mig på hur jag andas, så jag inte får panik och tänker på att det ska eller att det kommer att göra ont... Men han sa att jag var duktig iallafall, haha (a).

 

Det kan jag hålla med honom om, på grund av att trots jag var helt oförberedd på detta, och har dessutom tandläkar skräck och inte gillar sprutor, så lyckades jag lugna ner mig lite och göra det bästa av situationen, och det var ju bra! :) .

 

Fast det var så dyrt, det kostade hela 710 kr! :O .
Tur att jag inte är en snål typ då, hade jag vart snål av mig så hade jag struntat i att gå till tandläkaren bara för att jag var osäker på om det var visdoms tand på gång eller inte, då hade jag väntat tills det är riktigt akut eller något, haha. Jag är inte alls snål när det gäller pengar, som tur är! :) .

 

Men nu så ska jag gå. Ska ta bort sminket, käka något, borsta mina tänder, smörja in mig, byta om till pyamas, be till Gud, skicka godnatt sms och sen sova. Haha intressant att vet va? :P . *Not!* Men jag brukar faktiskt skicka och få godnatt och godmorgon sms, jag älskar att skicka och få godnatt och godmorgon sms! :) .

 

Men ni får ha det så bra och sköt om er. Sov så gott! /Tanya.

Av Tanya - 12 februari 2010 23:01

Hej hej bloggen. Sist jag skrev så mådde jag inte så bra som ni säkert märker/märkte... Men jag mår mycket bättre nu tack och lov.

Igår när jag kollade på Ghost Whisperer så slutade det sorgligt... Melindas man Jim (jag tror iallafall att han heter Jim,) han dog på slutet, hon såg hans själ, han var ett spöke... Hon var så ledsen och sa något liknande som: Nej, inte du... Om och om igen... Sen så var det slut :( .

För er som inte vet vad det handlar om, så handlar det om en kvinna som talar med andar och hjälper dom att lösa deras problem här på jorden, så dom sen kan gå vidare till andra sidan, när dom ser "ljuset" med andra ord. Hon är gift och dom försökte ganska nyligen skaffa barn tillsammans, och så hände det hära hennes man... Han lyssnade och stöttade henne alltid. Nej usch, han måste komma tillbaka, han får ju inte dö! :O .
Aja jag får väl vänta och se vad som händer i nästa avsnitt... Förresten så är det på torsdagar och börjar kl 20.00 på tv 400.

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu, så jag tänkte gå. Men ni får ha det så bra och sköt om er!

Puss och kram. /Tani

Av Tanya - 8 februari 2010 19:50

Hej bloggen, nu så mår jag inget vidare, är så ledsen...
Jag håller på och uttvecklar diabetes, + massa andra sjukdomar, och så ska jag vara så himla känslig och lätt sårad... Jag orkar inte med det hära, med omgivningen och så... Känns som att jag inte får nå stöd och tröst, jag vill inte höra saker som:


 Sluta tyck synd om dig själv.


Du har bara dig själv att skylla.


Var stark och kämpa på.


 Som sagt, jag vill inte höra dom värdelösa skitsnacken! "Var stark, kämpa på" Ja men som om jag har något jävla val?! Inte hade jag tänkt att ta livet av mig även om det skulle vara väldigt skönt att slippa leva just nu!
Jag HATAR när folk säger att jag har mig själv att skylla, iallafall till en viss del, som om jag inte redan vet det?! Ursäkta mig då för att jag inte är stark nog och inte har nå styrka att fixa mitt liv bara sådär!
Och just ja, förlåt för att jag inte får nå stöd eller hjälp på vägen, vilket gör det hela svårare! Jag har redan en mamma som "peppar" mig så himla bra, ni behöver inte hacka på mig också! Som om ni själva är så mycket bättre? Ni är inte själva perfekta precis, så sluta hacka på mig förihelvete!! Och just ja,förlåt för att jag inte orkar med hur mycket som helst, förlåt för att jag inte är stark när jag kämpar igenom detta ensam, verkligen FÖRLÅT! Jag förtjänar inte det hära helvetet som jag ursätts för, jag är en god människa, varför ska goda människor lida som mest för?! :'( ...


Aja nu ska jag dra, har lugnat ner mig en aning nu... Bye. /Tanya


 

Av Tanya - 8 februari 2010 11:52

Hej hej bloggen. Idag blev det ingen skola för min del på grund av att jag har ont i magen, är lös i magen och så kände jag mig yr för en stund sen... Great, typiskt att det ska bli så nu! Hoppas jag blir bättre senare mot kvällen så jag kan gå till skolan imorgon. Usch, känner mig trött och halv borta...
Ikväll så ska kanske Chelise fixa min blogg ikväll (inte denna blogg, utan en annan blogg, blogg.se är det.) Hoppas hon gör det nu och att ingenting kommer i vägen! Hon skulle egentligen ha gjort det igår men saker och ting kom i vägen. Aja, sånt kan ju också hända. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så detta blev ett "kort" inlägg för att vara mig, haha. Ska bara ta det lugnt idag och så, orkar inte göra något speciellt. Men ni får ha det så bra och sköt om er!

Puss och kram! /Tani.

Av Tanya - 6 februari 2010 12:57

Hej hej bloggen, äntligen så kan jag blogga här! Haha jag bloggade nyss på blogg.se och skaffade mig en blogg där igår på grund av att jag inte kunde blogga här... Men nu kan jag det tack och lov! :) . Där har jag skrivit om hur min resa till Marocko har varit, men jag kan upprepa det igen. Jag kom tillbaka från Marocko i torsdags kväll kl 20.00 (den biten skrev jag inte i min andra blogg, glömde att nämna det där.) Det har vart ganska bra där, solat och badat, upptäck landet, kollat på teater, dom dansade på scenen och så, och det var ganska bra faktiskt :) . Jag har blivit lite brunare, inte så mycket, utan bara lite som sagt. Åh vad jag har saknat att blogga här...
Nackdelen med den resan var att när man gick ut på marknaden så kände jag mig verkligen obekväm, alla kollade ju på en, kvinnorna gick där med slöja över hela kroppen, håret och vissa hade det till och med över ansiktet... I Marocko var det "kallt" där för dom, jag såg dom vissa ha på sig vinter jacka, medans jag går runt där med ganska kort kjol och linne, haha :P . Männen kollade ju mest, och dom var inte diskreta precis... Nej usch, det kändes obehagligt när dom kollade sådär mycket och konstigt på mig, men samtidigt så förstår jag ju dom lite, även om det var grymt irriterande...

Frida ska kanske komma hit sen, men då måste vi börja packa upp våra res väskor och städa lite här hemma... Och så måste jag duscha, kan inte träffa Frida när jag ser ut såhär, haha. Har Hello Kitty nattlinne på mig, och ofixad hår, självklar utan smink, brukar inte direkt sova med smink :P .

Men nu ska jag gå, ni får ha det så bra och sköt om er.

Puss och kram! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards