Alla inlägg under juni 2011

Av Tanya - 23 juni 2011 00:50

Hejsan! Just nu så vill jag bara skriva av mig lite... Det är nu som det är över tyvärr. Ja, över mellan mig och Justin. Det gör sjukt ont i mig. Jag var aggressiv först, men sen så gick det över till sorg då känslorna och tårarna tog över mig... Jag grät en stund, ringde min vän Markus. Han förstod mig, var ledsen för min skull, alltså "led" med mig och sa att jag har redan gjort så gott jag kunde, mer än så kunde jag inte göra... Det vet jag, men det gör ändå ont. Det är sårande. Så vi bad tillsammans över telefon, när jag ringde honom kunde jag knappt få ur mig ett ord då jag var riktigt ledsen och sårad... Tårarna bara rann... men efteråt så kändes det sjukt mycket bättre, efter vi bad tillsammans :) . Jag har insett och inser nu att allt kommer att ordna sig, med eller utan Justin...

Självklart älskar jag honom, en del av mig kommer nog alltid göra det...
Det kändes verkligen som om han är/var den rätta för mig... men men, vi får se vad framtiden har att bjuda på. En sak vet jag i alla fall och det är att vi inte ska bryta kontakten med varandra som jag har gjort med mina andra ex hittills... Det känns väldigt konstigt att vara singel just nu faktiskt och lite sorgligt :/ . Men det känns även som en sorts "lättnad" då jag var trött på den halvdana grejen vi hade... Justin satsade aldrig helhjärtat om man säger så, därför gick det som det gick. Det är hans förlust, inte min. För jag har redan gjort mitt bästa och det är tröst nog för mig. Delvis därifrån kan jag hämta min inre styrka när det känns svårt och jobbigt :) .

Jag är däremot lite rädd att han kommer själv må dåligt av det i längden, när han inser vilket misstag han har gjort att bara ge upp allt detta utan att lyckas att träffas... Det är sorgligt, men något säger mig att vi en dag kommer att träffas :) . Sen om det är som vänner, som par eller något däremellan (alltså på gång igen) det återstår att se :) . Anledningen till att han lämnade mig hade egentligen inget med mig att göra, bara det att han kände att hans känslor för mig har blivit som bortblåst, det har han känt i 2-3 veckor sa han... Han har dessutom känslor för en annan tjej. Ni kanske undrar hur jag kan vara så lugn just nu, men det är för att jag och Justin har pratat ut en del, Markus fanns där för mig och tröstade mig och vi bad tillsammans så det gav mig en otrolig stark inre styrka :) . Sen även att jag känner äntligen så är den halvdana grejen över... Det var liksom allt eller inget, tyvärr så valde han inget.

Men men, jag kan tänka på gamla goda minnen (inte för mycket, är inte bra om man bara ältar och ältar.) Se till att inte bli för låst i sin egen ensamhet, träffa Markus nu när han kommer tillbaka och umgås med Avin i helgen då jag ska dit :) . Sen så kan jag tänka på att jag inte har förlorat honom helt och hållet, för vi ska behålla kontakten med varandra :) . Sen om det är Guds vilja och om vi är verkligen ämnade för varandra så kommer vi att hitta tillbaka till varandra igen, bli tillsammans och träffas helt enkelt :) . Träffas tror jag ändå att vi kommer att göra i framtiden, frågan är hur situationen ser ut mellan oss då...

Hmm, det återstå att se. Men nu så tänkte jag ta min sista medicin, äta något till den och gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt imorgon, har en läkartid...
Men ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram! / Tanya.

Av Tanya - 22 juni 2011 00:14

Hejsan! Detta är andra inlägget som jag skriver idag :) . Fast nu räknas det som en ny dag, så ja?... Haha skitsamma, jag ser det som att jag har bloggat 2 gånger idag. Jag var jätte glad och nöjd över datorn som ni säkert märkte i mitt förra inlägg :) .

Idag har mammas vän Linnéa kommit hit, min moster, min kusin Dennis, Julia och lilla Olivia som är knappt 1 år gammal :) . Det var lite synd att min moster åkte hem så pass tidigt med Olivia, men men så fick det bli då Olivia gnällde och var ledsen en hel del... Naw, lilla söta bebisen :) . Dennis och Julia är kvar här, dom sover just nu. Mamma och Dino sover också. Det är bara jag och min syster som är vaken just nu :P . Jag tänkte ta och äta något innan jag går och lägger mig, är rätt så trött jag med och vill inte vara vaken hur länge som helst och sen sova till 1-2 tiden...

Då blir man ju bara extra seg och då vill jag bara sova bort resten av dagen...
Tro mig, jag vet det. Det brukar bli så med mig.

Ska snart avsluta det hära inlägget, men innan dess så vill jag länka min söta lilla syster. Hon är duktig på att göra den goda hemma dippen, mums... :D .
Visste ni förresten att det var hon som "uppfann" den, alltså själva receptet?! :D . Vilken tur att hon gjorde det, då det är både gott och nyttigt :) .
Här är hennes blogg, kolla gärna in den: www.baralollo.bloggplatsen.se

Ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram. /Tanya :)

Av Tanya - 21 juni 2011 18:24

Hejsan! Just nu så sitter jag vid min nya rosa underbara bärbara dator!  .
Jag älskar verkligen denna :) . Det är från Sony, Vaio :) .
Jag älskar det hära tangentbordet, den är enkel att skriva med och använda helt enkelt. Det finns nya, bättre inställningar här jämfört med min "förra" dator. Kan jag kalla den för min förra bärbara dator nu? Ja det kan man nog :) . 
Jaja, den ska bort i alla fall. Jag gillar denna tangentbord för att den är mer "isär" varandra... Alltså det är lite mellanrum mellan tangenterna :) . Den andra svarta datorn som är från Asus är tangentbordet mer "ihop" så att säga, där med kan det bli mer stavfel och man kommer åt en massa knappar och så... Här är risken mindre för det, väldigt skönt tycker jag! :) . Sen så låter tangentbordet knappt när man skriver, vilket är skönt. Den andra låter helt klart mer, drygt och trögt :P . Den svarta Asus datorn alltså. Denna dator är något mindre än den andra men det gör inte mig något. Tvärtom, jag gillar den hära storleken snäppet mer än den andra :) . Hittills så älskar jag ALLT med denna dator!  


Den svarta datorn från Asus är 15,5 tum. Denna är 14,0 tum :) .
Som sagt, något mindre men det känns lika bra för det ändå, om inte ännu bättre! :D . Just nu så sitter jag i köket med mamma, min syster och våran gäst/mammas väninna Linnéa :) . Anledningen till att jag är i köket just nu och inte är vid mitt rum (som jag brukar vara) är för att jag behövde hjälp med att komma igång med datorn, fixa batteriet till datorn och så vidare... Så då kändes det enklare att ta hit den istället för att bara vara i mitt rum då mamma och Linnéa var redan här och så. Så varför inte? Huvudsaken är att den blir gjort i alla fall :) . Så nu är det gjort! Just ja jag kom på en grej... jag har inte "testat" ljudet än på denna dator så att jag kan jämföra om det är bättre eller sämre ljud eller i stort sett likadan jämfört med den svarta datorn från Asus :) .


Nu så tänkte jag lägga upp en bild på min rosa vackra dator, taget från google:








Visst är den fin?! :D . Den har lite rött i sig. Det var min favorit färg när jag var liten faktiskt ^^ . Ja, både rosa och röd men sen så försvann röd och blev bara rosa i ett tag. Sen så blev det rosa och lila. Nu är det rosa, lila och silver som är mina favorit färger :) . Som ni märker så har jag växt ifrån, tagit bort och lagt till lite olika färger genom åren förutom rosa, den har vart med mig hela livet. Rosa är jag evigt trogen om man säger så. Det märker man på både min dator, blogg och msn ^^ . Just ja, glömde att säga att den har en inbyggd webcamera också :) . Det är 1,3 megapixel som den förra datorn :P .


Nä men nu så får det räcka med att blogga, inlägget var långt nog så aa... men ni som känner mig vet att det är typiskt mig att blogga mycket och långt och ibland gärna berätta detaljer och så vidare! :D .
Ni får ha det så bra och sköt om er. Själv så ska jag ha datorn ett tag till, njuta av datorn och testa ljudet genom att lyssna på musik.
Puss och kram! / Tani   

Av Tanya - 18 juni 2011 02:01

Hejsan! Idag har jag vart hos tandläkaren, det var inte så roligt... men det var samtidigt inte så "farligt" som jag trodde att det skulle bli :O .
Men tandläkaren sa i alla fall att jag hade något hål på gång och att mitt tandkött inte vara riktigt frisk, den är inflammerat... :( . Så det enda jag kan göra är att borsta nogrannare där och använda Flux 2-3 gånger om dagen. Just idag har jag bara använt den en gång men jag ska borsta tänderna, använda Flux och helt enkelt göra mig i ordning så fort jag har bloggat klart. Känner mig rätt så trött, så varför vara vaken i onödan då? :) .


Vilket tråkigt väder det var idag... bara regnigt och mulet, blää :( men men, sånt väder behövs också :P . Sen så har jag idag (äntligen!) beställt min rosa laptop från Siba :) . Jag ser verkligen fram emot tills jag får den! :) . Det stod att det kunde ta 1-5 dagar att få datorn... Så jag kan antingen få den redan på måndag (hoppas hoppas!) eller så får jag den i "värsta fall" på fredag nästa vecka ^^ .


Jag ser verkligen fram emot att få den datorn! Hoppas den är bättre och snabbare än denna i alla fall. Inte för att min nuvarande är så seg, det är helt okej faktiskt. Men mamma har fått en ny dator och den är sjukt seg... Så därför tänkte jag att jag hoppas verkligen att den rosa datorn inte är/blir sämre än denna som jag använder nu :O . Men ska jag vara ärlig så tror jag inte att den är "sämre" än denna... Får ingen sån känsla i alla fall, hihi ^^ .


Hmm... frågan är, vad ska jag göra med denna dator? Behålla den och ha den som extra ifall något händer den nya rosa datorn? Kanske sälja den? Hmm... Jag har faktiskt ingen aning, så vi får se vad som händer med denna dator som jag använder just nu ^^ .


Nä nu så ska jag gå, nog med dator snack, haha! Jag ska borsta tänderna som sagt, använda Flux och sen gå och lägga mig, då jag redan har tagit min sista medicin och har redan ätit :) .


Ni får ha det så bra och sköt om er! P.S slarva inte med tandborstningen för då lär man bara ångra sig, vilket jag gjorde idag... Fick faktiskt lite ångest idag hos tandläkaren och innan dess för jag visste att jag hade slarvat och att tänderna inte var i så bra skick... Så från och med nu så blir det skärpning för min del! :)
Sov så gott och dröm sött. Puss och kram! /Tanya :) .

Av Tanya - 14 juni 2011 23:17

Hejsan! Som ni har märkt så har jag inte bloggat här på ett tag, sorry... :O .
Men jag har helt enkelt inte orkat tyvärr... Hur som helst, jag har tagit studenten nu :) . Det kändes helt okej/rätt så bra faktiskt :) . Jag fick fina smycken, pengar, presentkort, blommor och lite sånt. Jag var rätt så nöjd med presenterna :) . Förresten så tog jag studenten onsdagen den 1 Juni :)

Efter jag tog studenten så har jag faktiskt inte gjort något speciellt...
Har städat både igår och idag och kom nyss ut från duschen.
Jag kollade på Förhäxad innan men halv sov nästan så pausade...
Ska kolla på Förhäxad igen nu efterjag har bloggat klart här och efter jag har fixat håret och så (jag har håret insturrat i en handduk just nu, haha.)
Jag har själva Förhäxad boxen :) .

Herre Gud, vet inte vad jag ska blogga om nu, kommer inte på något speciellt...
Just ja, kan nämna att det är något bättre mellan mig och Justin nu, men det är inte perfekt mellan oss. Han kallar mig åtminstone för älskling igen och verkar inte vara lika negativ/osäker angående oss, vilket är väldigt positivt :) .
Sen så har jag själv insett att jag hart vart jätte på och tjatig och pressat honom hela tiden... Så jag sa åt honom att jag ska backa undan nu och sluta tjata på honom dygnet runt och pressa honom... för då blir man ju automatiskt trött och orkeslös och då orkar man inte ta tag i något, jag vet själv hur det är...

Så vi får se hur det går. Han reagerade väldigt positivt i alla fall och sa att det kändes väldigt bra och positivt och att detta hade han inte förväntat sig av mig :P . Jag hade faktiskt själv inte förväntat mig detta, haha...

Men men jag har inte så mycket mer att säga just nu så då slutar jag att blogga nu :) . Ni får ha det så bra och sköt om er! Puss och kram. /Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards