Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Tanya - 1 juli 2011 23:46

Hejsan! Sorry för att jag inte har bloggat tidigare idag, men jag har inte riktigt haft tid för det. Först så gick jag upp vid 9, packade ner mina saker, åt frukost, gjorde mig i ordning och så... Sen så skjutsade mormor mig till gammelmormor som bor bara ca 15 minuter härifrån. Mormor själv skulle jobba, därför så kom vi hem så pass tidigt. Jag var där i ett tag. Gick sen hem till Frida.

Vi har haft trevligt idag. Både min syster och min kusin Amanda kom hit en stund och hälsade på och så :) . Sen så gick dom hem.  Jag tog hit datorn och min påse fullt med Lush grejer som jag har köpt när jag var hos Avin ^^ .

Angående Lush... Jag visade Frida mina Lush grejer och hon älskade Lush tvålarna... Den rosa som heter Rock Star och den andra som heter Honey i washed the kids. Jag tror faktiskt att hon älskade Rock Star tvålen mest, hihi.

Jag ska sova över här hos Frida, borde nog höra av mig till mamma och säga att jag ska sova över här. Just ja, när jag och Frida gick ut med hennes hund tidigare idag så gick vi tillbaka till gammelmormor så att jag kunde hämta resten av mina saker, min väska så att säga. Där hade jag min medicin i, tandborsten, mina kläder, sminket och så vidare :) .

Men nu så ska jag gå. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards