Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Tanya - 21 juli 2011 03:19

Hejsan. Det var ett tag sen jag bloggade här kändes det som... Just nu så är Micke hemma hos mig, han har vart det sen i måndags faktiskt :) . Vi har vart på bio igår. Kollade på en film som heter Kronjuvelerna. Jag trodde att filmen skulle vara jätte dålig eftersom det är en svensk film... men den var faktiskt bra! :O . 

Nu i kväll så har vi kollat på en film som heter Fullt hus.

Hahahaha jag frågade nyss Micke: Vad hette filmen nu igen?! Hus i helvete?

Han ba skrattade sen så skrattade jag lite smått också. Vart fick jag hus i helvete ifrån?! Haha xD . Han ska åka hem imorgon. Sen så får vi se vad jag gör då... tar det allmänt lugnt. Nu kan jag göra det med gott samvete, för jag har inte alls isolerat mig själv så mycket som jag hade räknat med ^^ .


Gud så mycket läsk vi har druckit dom senaste dagarna :O . Vi har typ haft en varsin flaska läsk, ja sån 1,5 liters! Han gillar inte Pepsi Max och jag "får inte" alltså borde inte dricka vanligt Pepsi eftersom det innehåller mycket socker. Mycket socker = diabetes. Jag håller ju på och utvecklar det, så jag behöver minska på onödigt socker, inte öka :P . Micke drack helt själv igår en såndär Pepsi... Ja 1,5 liters läsk! Jag drack nästan upp allt jag med igår det var exakt 1 glas över, vilket jag tog idag. Just nu har jag en del läsk kvar, men jag lär väl hälla i mig några glas till ^^ . 


Vi har dessutom ätit chips med dipp både iförrgår och idag. Gud så nyttiga vi är av oss, eller vad säger du Micke? ;) xD .


Just ja... om cirka 1 vecka så fyller jag år, jag blir 21 år... Oh my God vad gammal jag känner mig! Kraven på mig ökar medans jag fortfarande känner mig som en 16-17 åring inombords... Not good! :O . Men men, ska inte tänka på andras förväntningar, för då lär jag bli besviken och misslyckas... Får helt enkelt göra det jag kan göra, vill göra och klarar av. Känn ingen press... (jag känner lite press just nu, men försöker få bort den känslan. Haha!)


Jag har inte så mycket mer att blogga om just nu. 

Ska lägga mig så småningom. Ni får ha det så bra. 

Puss och kram! / Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards