Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Tanya - 8 juli 2011 02:01

Hejsan. Idag är jag helt klart på bättre humör än vad jag var sist :) .
Det har hänt saker... Det är komplicerat och en lång historia och jag vet inte om jag riktigt orkar att dra upp det hela just nu :P . Vi får nog ta det nästa gång jag bloggar eller så... :) .


Anledningen till att jag var rätt så dramatisk sist jag bloggade och svor till och med... Usch jag borde inte ha gjort det. Har ju sagt att jag försöker låta bli att använda svordommar här i bloggen då jag inte gillar det :( . Ja, jag svär i verkligeheten tyvärr av en ren ful vana. Jag kan faktiskt kontrollera mig till en viss del så att man ser till att svordommar inte kommer med här i bloggen :) .
Men tyvärr så kontrollerade jag inte mig själv så mycket sist som ni säkert märkte... Hur som helst. Jag var ledsen för att Dino eventuellt ska/skulle säljas... Nu är det inte lika 100% säkert att vi ska sälja Dino :) . Vi ska nog försöka ett tag till och se sedan om han lugnar ner sig eller till och med blir värre... För blir han värre så blir vi tyvärr tvugna att sälja honom... :'( .

Men men, man får hoppas på det bästa och försöka hindra det. Helt enkelt göra så gott man kan :) . Ja, jag var dramatisk på grund av att jag var ledsen... men även för att jag fick mens den dagen (jag har fortfarande lite mens kvar.)
Jag skämms inte över att blogga om mens och så. Varför ska man göra det?

ALLA kvinnor får ju mens, ingen kommer undan :) . Det är helt normalt och naturligt. Så jag kan gärna dela med mig här på bloggen när jag får mens och när den slutar... Haha! :P .

Just nu så är jag hemma hos Frida. Tidigare idag så mådde jag jätte dåligt (inte psykiskt, utan fysiskt.) Jag hade ont i magen typ halva dagen... Fram tills tidigt på kvällen. Sen så gick det över, då kom jag hit till Frida :) . Innan dess så fixade jag lite, åt frukost, duschade och så :) .


Nu så ska jag gå, har inte så mycket mer att blogga om just nu.

Ni får ha det så bra! Puss och kram! / Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards