Alla inlägg under juli 2011

Av Tanya - 22 juli 2011 00:23

Hejsan. Vet ni vad?... Idag var det exakt 1 månad sen jag fick min rosa laptop! :D  . Alltså den 21 Juli, inte 22... Så att ni inte misstolkar det.

Idag har jag vart med Micke, vi hann bara gå upp och äta frukost och sen så skulle han åka hem. Jag har under tiden snackat med en ny person på msn. Jim heter han. Han verkar vara snäll, trevlig och en omtänksam kille ^^ .

Så förutom det så har jag även kollat på 1 avsnitt av Förhäxad och jag har även nyss bakat kokosbollar... Mums! :D .


Det blev ca 30 st och då gjorde jag ju ändå dubbelsats...

 Jag har tyvärr tidigare idag vart på allmänt dåligt humör, men det är för att jag och Micke har vänt på dygnet :P . Imorgon måste jag städa och diska här lite, det behövs märker jag... 


Vet ni? Jag saknar fortfarande Justin... men jag vill inte ha tillbaka honom. Jag är på väg att gå vidare helt ärligt talat :) (Y) . Det känns faktiskt bra. 

Man ska inte älta och vara kvar i det gamla, försöka få tillbaka sitt ex och bara tänka på "gamla goda tider" och så vidare... Utan nej, här går man vidare :) .

Jag lär nog sakna honom ett tag till (minst 1 månad i alla fall) innan jag riktigt har hunnit vänja mig helt och hållet utan honom.

För ärligt talat så har jag inte gjort det helt än... och imorgon var det exakt 1 månad sen det tog slut mellan mig och Justin... Sorgligt, men sant.

Jag tycker att det känns sorgligt, synd och tragiskt att han valde detta.

Men men, vad kan jag göra? Jag har redan gjort ALLT i min makt, men han ville inte helt enkelt längre. Då får man acceptera det och gå vidare, hur ont det än gör... Btw, hoppas Jim loggar in snart på msn igen. Jag gillar att snacka med honom ^^ .


Just ja... visste ni att sen det tog slut mellan mig och Justin (imorgon en månad sen) så har vi inte snackat sen dess? Idag för 1 månad sen så var det sista dagen jag och Justin snackade som ett par... Jag hade ingen aning om att dagen efter så skulle allt förändras. Jag visste inte att det skulle dröja längre än en månad tills vi skulle prata igen... Ärligt talat så vet jag inte hur länge det kommer vara såhär.
Vill han skriva så fine, så får han göra det... men jag tänker inte höra av mig förrän jag har 100% gått vidare, när det inte är så smärtsamt och "sorgligt" att prata med honom igen... Visst nu har han ju inte vart inne på msn så mycket, men aa... Vill han något, får han höra av sig. Jag tänker i alla fall inte höra av mig på ett tag...


Men nu så ska jag gå. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tanya. 

Av Tanya - 21 juli 2011 03:19

Hejsan. Det var ett tag sen jag bloggade här kändes det som... Just nu så är Micke hemma hos mig, han har vart det sen i måndags faktiskt :) . Vi har vart på bio igår. Kollade på en film som heter Kronjuvelerna. Jag trodde att filmen skulle vara jätte dålig eftersom det är en svensk film... men den var faktiskt bra! :O . 

Nu i kväll så har vi kollat på en film som heter Fullt hus.

Hahahaha jag frågade nyss Micke: Vad hette filmen nu igen?! Hus i helvete?

Han ba skrattade sen så skrattade jag lite smått också. Vart fick jag hus i helvete ifrån?! Haha xD . Han ska åka hem imorgon. Sen så får vi se vad jag gör då... tar det allmänt lugnt. Nu kan jag göra det med gott samvete, för jag har inte alls isolerat mig själv så mycket som jag hade räknat med ^^ .


Gud så mycket läsk vi har druckit dom senaste dagarna :O . Vi har typ haft en varsin flaska läsk, ja sån 1,5 liters! Han gillar inte Pepsi Max och jag "får inte" alltså borde inte dricka vanligt Pepsi eftersom det innehåller mycket socker. Mycket socker = diabetes. Jag håller ju på och utvecklar det, så jag behöver minska på onödigt socker, inte öka :P . Micke drack helt själv igår en såndär Pepsi... Ja 1,5 liters läsk! Jag drack nästan upp allt jag med igår det var exakt 1 glas över, vilket jag tog idag. Just nu har jag en del läsk kvar, men jag lär väl hälla i mig några glas till ^^ . 


Vi har dessutom ätit chips med dipp både iförrgår och idag. Gud så nyttiga vi är av oss, eller vad säger du Micke? ;) xD .


Just ja... om cirka 1 vecka så fyller jag år, jag blir 21 år... Oh my God vad gammal jag känner mig! Kraven på mig ökar medans jag fortfarande känner mig som en 16-17 åring inombords... Not good! :O . Men men, ska inte tänka på andras förväntningar, för då lär jag bli besviken och misslyckas... Får helt enkelt göra det jag kan göra, vill göra och klarar av. Känn ingen press... (jag känner lite press just nu, men försöker få bort den känslan. Haha!)


Jag har inte så mycket mer att blogga om just nu. 

Ska lägga mig så småningom. Ni får ha det så bra. 

Puss och kram! / Tani :)

Av Tanya - 15 juli 2011 20:37

Hejsan! Som ni märker, så bytte jag text igen... xD . Detta var rent slumpmässigt faktiskt... Jag skulle bara flumma runt lite och testa olika stilar här på skojs skull... Jag valde något slumpvis, jag gillade inte den. Jag tog den som var ovanför den, precis ovanför... Bara för att testa. Det blev denna och insåg att jag gillade denna och ville behålla den hära texten! :D . 


Det som är dock lite "störande" med den hära texten är att jag tycker att den är en aning för liten, men det gör inget... Huvudsaken är att man ser vad man skriver och så vidare :) . Sen så är denna fin som sagt, trivs med denna... Men jag stör mig även på punkterna. Dom är så småa, jag tycker att det ser ut som om jag gör mer än 3 punkter, haha... Jag gör ALDRIG 2 punkter, gillar inte det. Jag gör antingen 1 punk eller 3 punkter. Varken mer eller mindre xD . På msn kan jag RÅKA av misstag göra 2 punkter, men då är det av misstag som sagt och inte med flit.


Idag har jag inte gjort så mycket... Drömt skumma drömmar om Justin.

Jag saknar honom där, gråter efter honom, vill ha honom... Jag är så sjukt less på mina drömmar. Sen det tog slut mellan oss så drömmer jag om honom väldigt ofta och samtidigt så har jag vart inne på msn lite mindre, för jag bryr mig inte på samma sätt längre... Skiter i om han loggar in varje dag eller 1 gång om månaden... Jag har faktiskt flera gånger starkt funderat på att ta bort honom från msn... Inte blocka, bara ta bort så jag slipper se honom online sen när han loggar in, det är frustrerande för mig tyvärr... :/ . Men jag har en känsla som säger att jag ska låta bli med det, så då tar jag inte heller bort honom i onödan bara sådär...


Hur som helst, vet inte om jag ska testa på fler nya texter eller om jag ska "nöja" mig med denna. Men jag tror att jag gillar den lite mer än den förra. För er som är medlem här på bloggplatsen.se och undrar, så hette den förra texten: Chantelli Aniqua :) . Så nu vet ni det xD .


Men nu så ska jag gå, ni får ha det så bra! Puss och kram. /Tanya 

Av Tanya - 15 juli 2011 02:02

Hejsan. Detta är andra gången som jag bloggar idag :) . Först så var jag hemma hos Frida, nu är jag hemma. Skönt att vara hemma faktiskt, har umgåtts med Frida mycket på den senaste tiden. Jag känner att jag behöver ganska ofta (ungefär regelbundet) egen tid för annars så kan jag må dåligt och tycka att det blir för mycket i längden, oavsett vem jag umgås med. Jag är sån bara och detta är på grund av att jag har Aspergers syndrom... En lätt sort, den lättaste. Jag är ingen "typisk" asperger, men ändå. 


I helgen så ska jag umgås med Avin och sen på måndag så ska jag vara med min vän Micke som jag inte har umgåtts på länge :) . Det kommer kanske bli lite för mycket för mig i längden, men samtidigt så tror jag att det kan vara bra för mig, att inte vara för mycket ensam så tankarna snurrar runt runt i timmar och man blir alledeles negativ och nedstämd till slut... Det är inte heller bra. Det är bra att komma ur den onda cirkeln så att säga. Komma ur sina negativa tankar :) .


Jag har kollat på en film med min mamma och min syster ikväll. 

Det är en sann historia... handlar om en psykisk sjuk tjej som har grymt dåligt självförtroende och självkänsla. Hon hatar sitt liv, sig själv... Sin kropp och så vidare. Hon blir avundsjuk på grannen... Hon är smal, fin, vacker... begåvad som hon kallade henne för. Hon var lycklig helt enkelt... Så hon lurade henne hem till sig och mördade henne. Det slutade med att hon blev inspärrad i fängelset till slut, men kände sig sedan lycklig mot slutet... Hmm, skumt faktiskt...

Tror den filmen heter: In her skin. 


Tyvärr så kände jag igen mig en del av den psykiskt störda tjejen...

När man känner sig ledsen, olycklig. Har dålig självtillit. Man känner sig störd och som om man bara är till besvär hela tiden och "avundas" lyckliga människor. Men hon var lite väl grov... För hon verkligen hatade sig själv, sin kropp och fick verkligen psykbryt. Så illa är det verkligen inte med mig, tack och lov!

Sen så är jag inte kapabel till att kunna mörda någon, ännu mindre ens hata någon... Så ja, hon var verkligen sjuk.


Hon är i fängelset nu och ska eventuellt släppas år 2013.  

Tragiskt, sorgligt faktiskt... att man är så skadad att man vill döda/skada någon annan för att den personen är till exempel vacker, lycklig, begåvad och så vidare... Ja, som sagt så var denna en sann historia. Den var inte läskig, det var bara obehagligt att se hur hon dödade henne och när hon fick sina utbrott...

Jag tror att dom dömde henne till 20 års fängelse... 


Men nu så ska jag gå. Har inte så mycket mer att blogga om just nu.

Känner mig nöjd faktiskt ^^ .


Förresten! Har ni sett att jag har även ändrat färg på texten på rubriken och bloggtiteln? Den är ju mörkrosa nu, den var vit innan :) . Men själva texten på rubriken vill jag faktiskt ändra till något annat. Tror jag har en aning om vad jag kommer att välja, men vi får se ;) . Glöm inte att kommentera vilket ni gillade bäst! Den gamla texten och färgerna, eller den nya?! :D .


Hur som helst... Jag ska verkligen gå nu, haha. Annars blir det hur långt som helst och då kommer nog nästan ingen orka läsa detta inlägg xD .

Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tani :)

Av Tanya - 14 juli 2011 19:51

Hejsan! Som ni säkert har märkt så har jag ändrat på bloggens "insida" lite... Alltså texten. Både på bloggen men även rubriken som ni säkert märker ^^ .

Jag har även ändrat texten på rubriken också. Kände länge att jag har velat byta stil alltså själva texten... men har varken "vågat" göra det eller orkat. Jag har inte "vågat" på grund av att jag var rädd att jag skulle bli fast där i timmar och byta text efter text, inte känna sig nöjd men till slut ändå nöja sig med något som man egentligen inte ens är så nöjd med... men man tänker till slut "äh, det får duga." Känner ni igen det, någon av er?... att man blir "fast" och försöker och försöker men i slutändan så känner du "åh jag orkar inte försöka mer, whatever detta får duga..." Isåfall, hör av er. Kommentera gärna :) . 


Jag har även ändrat färgen på texten. Själva rubriken. Jag gjorde den något mörkare och även ändrade lite nyansen på texten. Det passade bättre till den nya texten, så att man ser den tydligare :) . Vilket gillar ni bäst? Den nya texten på bloggen och rubriken eller den förra? Säg gärna vad ni tycker och kommentera.
Jag skulle verkligen uppskatta det! :)


Just nu är jag hemma hos Frida, men ska nog hem snart...

Angående Frida, hon har skapat en ny blogg! :D .
Jag hjälpte henne lite och så. Det var hon som fick mig att vilja testa lite olika stilar. Jag gick inte igenom en och en, utan jag visste på ett ungefär vad jag ville ha och vad texterna heter :) . Förresten, Vill ni se hennes blogg?! :D .
Ni som vill det, kolla in hennes nya blogg: www.Chantelles.bloggplatsen.se

Jag gillar i alla fall hennes blogg (inte bara för att hon är min vän, utan jag gillar den faktiskt och kommer helt klart bli en av dom bloggarna som jag kommer följa.) :D .


Nu så ska jag gå, har inte så mycket mer att blogga om...

Ni får ha det så bra.  Puss och kram. /Tanya!

Av Tanya - 12 juli 2011 18:05

Hej hej. Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara gått upp, ätit frukost. Kollat på våra bästa år och "fixat" mina naglar... Det innebär att jag tänkte måla franskt manikyr först (vilket jag också gjorde, men sedan tyckte att det blev misslyckat.) Så jag målade 2 lager ljusrosa färg över naglarna, borde dock ha hållt mig till ett lager då det blev som snyggast. Man såg det vita igenom samtidigt som det var rosa, var sjukt snyggt! Nu ser man fortfarande lite det vita, men mest rosa vilket är nog lite för mycket tycker jag. Men det blev ju ändå snyggt såklart! :) .


Igår umgicks jag med min vän Markus. Vi var ute på stan, vi träffades där. Fikade, gick sen hem till mig. Umgicks lite. Vi bad tillsammans, vilket kändes väldigt bra och skönt faktiskt :) . Sen så efter en stund så åt vi... Sedan fixade vi fram dipp, morötter och Coca-Cola :) . Det var gott. Vi kollade på tv och så. Sen så gick han hem. Jag fortsatte att kolla på tv. Sen så senare (mycket senare) så gick jag och la mig. Så gårdagen var lyckad :) . Idag känns det som en tråkig dag, då det är grått och blåsigt och det regnar...


Vet ni? Jag saknar min vän Chelise! Hon verkar inte ha hört av sig till någon av någon anledning (har ingen aning om varför, men det märks på Facebook.)

Jag har vart lite orolig, tänkt vad som kunde ha hänt... varför hon inte hade svarat på mina sms, varför hon inte har svarat på mina samtal och så vidare...

Men idag så kommenterade hon min blogg angående mediciner. Det uppskattade jag verkligen, då hon ändå visar på något sätt att hon finns här, även om hon inte riktigt har hört av sig av någon anledning...
Chelise, du ska veta att jag saknar dig vännen. Hör gärna av dig så fort du bara kan! Du ska veta att jag tänker på dig. Jag älskar dig!

Sen så vill jag nämna en grej till. Idag var det exakt 3 veckor sen jag fick min rosa dator ^^ . Jag tänkte på den dagen då jag också hade haft den i 2 veckor, det hade jag inte glömt... men jag mådde verkligen dåligt och hade ingen alls blogglust den dagen. Nu så ska jag gå, har inte så mycket mer att säga just nu...


Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tanya. 

Av Tanya - 10 juli 2011 17:24

Hejsan. Seriöst, vad är det som händer?! Jag känner att den ena efter det andra dåliga händer mig hela tiden innan det blir bättre igen...


Okej, låt mig ta detta från början: Jag var glad först. Jag var helt omedveten angående det med Justin och hans sanna känslor. Jag såg fram emot min rosa dator som jag använder just nu. Jag var så glad och lycklig just den dagen jag fick min rosa dator. Inte bara för datorns skull, utan även för att det själv var en bra dag. Hade trevligt sällskap med mamma, hennes väninna Linnéa och så :) .
Bra tider det (Y) .


Dagen efter så rasar allt... Jag fick reda på det med Justin. Hans sanna känslor om mig, att han kände att han inte hade kvar sina romantiska känslor för mig.

Jag blev ledsen och grät... Mådde verkligen dåligt den dagen då.

Pratade med min vän Markus. Han tröstade mig. Vi bad tillsammans och jag kände mig stark och jag kände att detta klarar jag, även om det är/var tufft just då. Så jag var beredd på att jag är tvungen att kämpa och ta mig upp med hjälp av mina vänners hjälp och framför allt Guds hjälp! Det var jobbigt, men jag var redo att kämpa för detta.


2 veckor senare fick jag höra att vi kommer göra oss av med Dino.

Mådde jätte dåligt då, grät en hel del... Mådde så dåligt att jag knappt klarade av att vara hemma ens. För en dag så fick vi hem en katt som heter Mimmi.

Hon fräste åt Dino. Dino följde efter henne överallt för han var nyfiken, men hon ville helt enkelt inte. Hon var dryg mot Dino. Det fick vi ta tänkte vi... men sen så vägrade hon gå på toa. Hon bajsade på badrums mattan. Mamma fick nog, då vi har hört att när en katt väl börjar hålla på att kissa och bajsa inomhus, så fortsätter dom göra det lite överallt. Så hon fick panik, gjorde oss av med Mimmi efter vi hade haft henne i 5 timmar. Där försvann hoppet att kunna behålla Dino så han kan bli lycklig och sluta jama jämt, då han vill vara ute hela tiden...


Så där hamnade jag på ruta 1 igen.

För några dagar sen fick jag reda på att min läkare hade ringt mamma och hon föreslog att jag ska käka ännu mer mediciner... ta såna anti-depressiva mediciner tror jag... Jag blev riktigt ledsen och grät. Känner mig misslyckad som människa. Jag är inte självmordbenägen (även om jag föredrar döden före livet.)  Jag är inte ens självskadebenägen... Trots det, så tycker min läkare att mediciner behövs för min del. Varför?! Jo, för att jag ska må psykiskt "bättre"... Pfft, bullshit! Man kan faktiskt bli sämre/värre av såna mediciner.
Man kan sluta vara sig själv. Bli annorlunda som person. Kanske bli lite FÖR GLAD... Vilket inte är bra! Eller så kan man bli ännu mer nedstämd och/eller deprimerad så att man seriöst vill nästan ta livet av sig. Så mycket kan gå fel...

Jag anser att jag seriöst inte behöver fler mediciner än vad jag tar just nu.
Jag tar ju redan sammanlagt 8 mediciner om dagen... Ska jag börja ta 15 mediciner istället, för att 8 inte räcker?! Åh, blir så irriterad och ledsen...


Dom medicinerna jag tar just nu är nödvändiga, då jag har hormonrubbningar, diabetes är på gång och så... men att behöva ta anti-depressiva är att gå för långt tycker jag! Det innebär att jag har gett upp. Min hjärna har gett upp. Den vill inte vara glad och positiv på egen hand längre. Då innebär det att jag behöver mediciner för att jag ska fortsätta att orka leva utan att känna sig nedstämd jämt... Vilken röra allt detta är... Jag ska nog snacka med min läkare och ställa en massa frågor. Jag tänker inte börja med flera mediciner bara sådär helt plötsligt! :S . Jag tror, hoppas och anser att jag kan bli lycklig på egen hand, utan några mediciner inblandade... men men, vi får se hur allt detta slutar. Hur den hära röran, den ena katastrofet efter den andra slutar...
Om det ens slutar här... Vem vet, det kanske dyker upp värre saker senare?

Det skulle inte förvåna mig, helt seriöst...


Allt detta har hänt på 2-3 veckor... Inte ens en hel månad har gått med andra ord. Den ena skiten efter den andra dyker upp... Förstå att jag är sjukt ledsen och mår dåligt och blir nedstämd och deprimerad! Det är inte så konstigt när allt rasar och när allt dessutom kommer samtidigt...


Från att få reda på att man har Aspergers syndrom, till att söka hjälp och gå till psykologen. Jag gör det. Sen lämnar Justin mig. Dino ska bort tydligen.
Jag ska antagligen börja med anti-depressiva mediciner... och folk undrar varför jag är så negativ och varför jag är som jag är... Är det inte uppenbart?!


Nej, jag orkar inte med detta. Jag är sur, arg, ledsen och besviken på livet, människorna runt om kring mig och hela tillvaron. Nu så ska jag leva som en drogad knarkare också som antagligen bryter ner, dämpar eller förändrar min personlighet... Great...


Jag orkar inte blogga mer just nu. Jag är som sagt irriterad, nedstämd och ledsen. Kom och döda mig någon så jag slipper allt skit... Nä nu ska jag inte ta i så mycket, men aa det är jobbgt...
Ni får ha det så bra. Puss och kram. /Tanya.

Av Tanya - 8 juli 2011 02:01

Hejsan. Idag är jag helt klart på bättre humör än vad jag var sist :) .
Det har hänt saker... Det är komplicerat och en lång historia och jag vet inte om jag riktigt orkar att dra upp det hela just nu :P . Vi får nog ta det nästa gång jag bloggar eller så... :) .


Anledningen till att jag var rätt så dramatisk sist jag bloggade och svor till och med... Usch jag borde inte ha gjort det. Har ju sagt att jag försöker låta bli att använda svordommar här i bloggen då jag inte gillar det :( . Ja, jag svär i verkligeheten tyvärr av en ren ful vana. Jag kan faktiskt kontrollera mig till en viss del så att man ser till att svordommar inte kommer med här i bloggen :) .
Men tyvärr så kontrollerade jag inte mig själv så mycket sist som ni säkert märkte... Hur som helst. Jag var ledsen för att Dino eventuellt ska/skulle säljas... Nu är det inte lika 100% säkert att vi ska sälja Dino :) . Vi ska nog försöka ett tag till och se sedan om han lugnar ner sig eller till och med blir värre... För blir han värre så blir vi tyvärr tvugna att sälja honom... :'( .

Men men, man får hoppas på det bästa och försöka hindra det. Helt enkelt göra så gott man kan :) . Ja, jag var dramatisk på grund av att jag var ledsen... men även för att jag fick mens den dagen (jag har fortfarande lite mens kvar.)
Jag skämms inte över att blogga om mens och så. Varför ska man göra det?

ALLA kvinnor får ju mens, ingen kommer undan :) . Det är helt normalt och naturligt. Så jag kan gärna dela med mig här på bloggen när jag får mens och när den slutar... Haha! :P .

Just nu så är jag hemma hos Frida. Tidigare idag så mådde jag jätte dåligt (inte psykiskt, utan fysiskt.) Jag hade ont i magen typ halva dagen... Fram tills tidigt på kvällen. Sen så gick det över, då kom jag hit till Frida :) . Innan dess så fixade jag lite, åt frukost, duschade och så :) .


Nu så ska jag gå, har inte så mycket mer att blogga om just nu.

Ni får ha det så bra! Puss och kram! / Tani :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards