Alla inlägg under juli 2011

Av Tanya - 4 juli 2011 21:25

Hejsan. Idag är det ännu en dålig, deprimerande dag... Det har vart mycket snack på den senaste tiden att sälja Dino hit och dit... mamma har till och med nämnt att avliva honom på grund av att han inte är lycklig! :S . Men då blev jag arg, det är sjukt fel! Jag vet att Dino kan bli lycklig... jag tror/vet bara att om han stannade här tills på hösten så skulle han lugna ner sig, för han är värst på sommaren för det är då han vill ut som mest. Men nej... INGEN VILL LYSSNA PÅ MIG!! Jag blir kallad för självsik, egoistisk istället och så vidare...
Men nej, vi kommer inte att avliva honom. I värsta fall så ger vi bort honom :/ .
Åh... jag mår sjukt dåligt! Först Justin och nu Dino! :S . Känns som om jag ALLTID får allt skit på mig samtidigt!! Varför kan inte EN SAK KOMMA ENSAM?! Sen så några månader senare så kan nästa skit komma... men nej då, utan ALLT SKIT SKA KOMMA SAMTIDIGT! Fyfan för det hära livet alltså. Jag HATAR, HATAR OCH HATAR LIVET! Finns inget mening med mitt liv.

Jag vet att jag aldrig någonsin borde ha blivit född... Det var ett stort misstag! :/ . Jag har ju som sagt aldrig gillat livet, inte ens när jag var liten...
Jag har aldrig någonsin känt mig hemma någonstans. Varför? Jo, för jag helt enkelt inte hör hemma här på jorden. Det är inte min plats. Så enkelt är det.

Jag hör hemma hos Gud! Vid andra sidan, där mitt riktiga liv börjar...
Utan sorg, smärta, lidande, förtvivlan, svek, förvirringar, sjukdomar och så vidare... Hade jag vart svag som människa, så hade jag vart död nu...

"Tyvärr" så har jag valt att vara stark som människa + jag har det i mig.
Då kämpar och kämpar man in till det sista, tills man känner att ens själ dör...
Ska det vara såhär?! -.-

Jag skiter fullständigt i om min kropp ruttnar bort eller inte. Jag bryr mig inte om det hära livet. Det betyder inget för mig helt enkelt. Jag existerar i helt onödan... Det enda jag bryr mig om är Gud och min älskade Dino... Ja och några vänner då, men det är i stort sätt allt. Jag bryr mig om min egen själ, att den ska bli "räddad" och tro mig det är den... Det är bara min kropp, min hälsa och mitt psyke som går under. Som om jag bryr mig? Ja, en liten del... men mesta dels så nej. Jag skiter fullständigt i vad som händer med mig.

Jag orkar inte blogga mer just nu. Jag är ledsen, besviken, förbannad och upprörd. Inget går som jag vill... Ingenting är rätt längre känns det som.
Hejdå... / Tanya.

Av Tanya - 3 juli 2011 23:26

Hejsan... Idag har det vart en sjukt jobbigt och dålig dag för mig :( .
Jag gick upp, då var allt normalt... åt frukost hemma hos Frida och så...

Sen så hade jag ont i magen. Jag gick och la mig. Jag drömde en mardröm.
Jag drömde att jag var förlamad, kunde inte röra på mig och jag fick panik.

Jag grät på grund av att jag knappt kunde andas normalt. Jag ropade på Frida.

Det tog ett bra tag tills hon kom... när hon väl kom så gjorde hon inget.
Hon bara stod där och kollade på mig och sa att jag fick klara mig själv och att jag inte kommer att dö och så vidare... Usch det var hemskt :S .


Sen så har vädret vart dåligt idag, det har också gjort mig på dåligt humör.

Sen så har mamma och min syster pratat mycket om på senaste tiden att sälja Dino, vilket får mig att vilja dö... Jag mår riktigt dåligt + jag har nyligen förlorat Justin :/ . Sen så håller Dino på och jamar just nu och det gör ont i mig... Jag har drömt en hel del om Justin, jag tänker på honom...

Ja, det känns som om jag sakta men säkert förlorar dom som betyder mest för mig helt enkelt :/ . Sen så fick jag komma hem (jag är hemma nu) för att spara det jag vill spara och skicka några bilder till mamma, resten ska raderas...
Det finns många minnen på denna dator, minnen med Justin...


Åh, jag inser att jag seriöst är less på mitt liv och på många i min omgivning.
Jag vill bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka... Jag vill träffa morfar, Michael Jackson och Gud... Alltså, dom existerar inte här på jorden längre.
Det vill jag inte heller göra. Jag har ingenting att hämta här...


Jaja, detta blev ett deprimernade inlägg men såna dagar och tider finns också tyvärr. Därför gillar jag inte livet, det är för mycket upp och ned gångar.

För mycket kaos. För mycket svek. För mycket förändringar.
Jag har aldrig gillat livet och det gör jag inte nu heller. Jag kommer heller aldrig älska livet... det är näst intill omöjligt. Det finns för mycket ondska här i världen tyvärr...


Vet ni? Detta är sista gången som jag bloggar här via den svarta datorn från Asus ^^ .


Just ja, angående Justin... jag kollade igenom det vi skrev och så vidare...

Sista gången han sa helt seriöst att han älskade mig var den 4 maj...

Ja, så länge sen var det faktiskt :/ . Själv så sa jag senast för kanske... 1-2 veckor sen? Aja skitsamma, han kommer säkert aldrig mer säga att han älskar mig igen och jag får leva med det. Jag får leva med en massa skit jag...


* Sjukdomar
* Ångest
* Svek
* Sorg

* Tjat
* Oro
* Förlust
* Panik
* Lögner
* Dålig energi
* Stress och press
* För höga krav
* Ingen förståelse
* Blir missförstådd
* Negativa människor
* Dålig självtillit
* Brist på tillit (big time!)


Jag kommer inte på någonting mer just nu, det finns säkert en massa massa till.

Men jag orkar inte grubbla... vill bara gå hem till Frida med min syster.

Vi ska sova över där :) .
Här är min systers blogg btw: www.baralollo.bloggplatsen.se


Detta är sista inlägget jag skriver här på denna dator... Yay! Har inte saknat denna om jag ska vara ärlig, bara tiderna med Justin som denna påminner mig om :/ . Jag vill glömma allt, men samtidigt komma ihåg... Svårt att förklara.


Men nu så ska jag avsluta här. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tanya.

Av Tanya - 1 juli 2011 23:46

Hejsan! Sorry för att jag inte har bloggat tidigare idag, men jag har inte riktigt haft tid för det. Först så gick jag upp vid 9, packade ner mina saker, åt frukost, gjorde mig i ordning och så... Sen så skjutsade mormor mig till gammelmormor som bor bara ca 15 minuter härifrån. Mormor själv skulle jobba, därför så kom vi hem så pass tidigt. Jag var där i ett tag. Gick sen hem till Frida.

Vi har haft trevligt idag. Både min syster och min kusin Amanda kom hit en stund och hälsade på och så :) . Sen så gick dom hem.  Jag tog hit datorn och min påse fullt med Lush grejer som jag har köpt när jag var hos Avin ^^ .

Angående Lush... Jag visade Frida mina Lush grejer och hon älskade Lush tvålarna... Den rosa som heter Rock Star och den andra som heter Honey i washed the kids. Jag tror faktiskt att hon älskade Rock Star tvålen mest, hihi.

Jag ska sova över här hos Frida, borde nog höra av mig till mamma och säga att jag ska sova över här. Just ja, när jag och Frida gick ut med hennes hund tidigare idag så gick vi tillbaka till gammelmormor så att jag kunde hämta resten av mina saker, min väska så att säga. Där hade jag min medicin i, tandborsten, mina kläder, sminket och så vidare :) .

Men nu så ska jag gå. Ni får ha det så bra. Puss och kram! /Tani.

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards