Alla inlägg den 3 september 2013

Av Tanya - 3 september 2013 22:11

Hejsan! Idag hade jag en jobbig start på dagen men det blev bättre senare... Jag hade extremt ont i magen hela morgonen... Jag vaknade konstant av det till & från och jag hade svårt för att somna om igen flera gånger, men till slut så lyckades jag! Jag fick verkligen tvinga mig själv upp, att göra saker, som att äta frukost, duscha och göra i ordning mig. Det var verkligen enormt motstånd men jag tvingade mig själv att ta mig ut ändå... Nu så mår min mage MYCKET bättre! :D. Jag skulle nämligen ta mig iväg till frisören idag för att noppa ögonbrynen... Tyvärr så vart jag inte så speciellt nöjd :/. Jag tyckte dom blev för tunna, näst intill "ett sträck." Jag kommer ihåg när jag hade den perioden förut, haha... Fattar inte hur jag tänkte där då, då var det ännu tunnare än vad jag har just nu! :O.

Men men, man kan fylla på med ögonbrynspenna (vilket jag har gjort också) men är annars helt osminkad... Jag har till och med lagt upp en bild på instagram på mig idag! :). Just ja... Igår, precis när jag hade bloggat klart så kom mamma in i mitt rum och gav mig nya hörlurar (rosa.) Så nöjd jag känner mig! :). Jag behövde verkligen nya då mina gamla, den ena hade slutat att fungera... Så ljudet krånglade sig på den ena sidan. Jag ska nog vara lite mer rädd om mina nya hörlurar känner jag, så den inte också går sönder allt för fort... Hehe :P. Ni ska också få se en bild på mina nya hörlurar såklart :)

Jag har även ätit mat idag (såklart, vad annars?!) sen så har jag kollat på dagens inspelade Våra bästa år, suttit vid datorn, kollat på The Big Bang Theory, kollat på Idol, sen kollat på ännu ett avsnitt av The Big Bang Theory! :). Nu så bloggar jag, sen så tänkte jag lyssna på lite musik & fortsätta kolla på Gossip Girl! Jag är på säsong 2 nu ^^.

Imorgon så ska jag träffa Viola på stan, sen efter det blir det att träffa Nathalie! :). Ska bli roligt/mysigt tycker jag... Sen eventuellt köpa något, vi får se... Var länge sen (typ en månad sen) jag köpte något senast och det verkligen kliar lite smått i mina fingrar just nu över att köpa något nytt, vilket jag också (kanske som sagt) ska göra ^^. Men nu så ska jag gå, känner att jag inte har något mer att lägga till. Jag bloggar kanske imorgon! Ni får ha det så bra och sköt om er! Puss & kram! /Tanya :).

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards