Alla inlägg den 12 september 2013

Av Tanya - 12 september 2013 20:36

Hejsan... Idag är jag äntligen frisk, så jag tog mig ut! Gick på stan, jag behövde ändå köpa en ny schampo så jag passade på att köpa "lite" annat också, hehe... Det jag köpte sammanlagt var: En schampo från Wella, alltså en frisör schampoo som är just till för känsligt hårbotten, vilket jag har/lider utav. Sen så köpte jag läppbalsam från Biotherm, jag köpte även en återfuktande ansiktsmask från Biotherm, jag köpte även en ny Mascara från Loréal - Mega Volume miss manga. Jag köpte även en body butter fast det var inte till mig, utan det var till min lillasyster :). Jag bara kände för att köpa det till henne, inte så att hon fyller år än på ett tag eller så... Det jag ser mest fram emot att få använda/testa är den nya ansiktmasken (som jag ska använda ikväll) och även den nya mascaran, som jag ska använda nångång i helgen... Ska jag vara ärlig så behövde jag inte köpa en ny mascara, jag har redan 2 stycken... Men jag kunde inte motstå den här gången, färgen på själva locket (som är rosa) var så frestande, dessutom så älskar jag volym mascaror och just denna mascara är en volym mascara... :). Allt som allt, gick det på lite över 600 kr, hehe... Förstår inte varför jag skäms så mycket varenda gång jag köper saker för även 500 kr. Har jag fått dåligt samvete, har jag "mognat" inom den fronten?

 

Jag vet inte, men det känns inte bra att köpa "onödiga" saker för över 500 kr. Jag var ju värre förut, när jag var i Stockholm så kunde jag lätt köpa Lush produkter för mellan 500-800 kr och då var det body lotions, badbomber, bubbelbitar och tvålar och kanske någon enstaka ansikts produkt... Jag köpte en del onödiga grejer med andra ord, lite som jag har gjort idag. Det enda nödvändiga som jag egentligen har köpt idag är schampo och ansiktsmask... De andra var rätt så onödiga. Men men, jag har ju råd att göra så den här månaden, så varför inte? :).

 

Här är en bild på mig förresten, jag tog den bilden tidigare idag vid 3 tiden: 

 

Efter jag kom hem från stan så har jag försökt äta mat, men konstigt nog så fick jag ont i magen av maten, så det blev inte så mycket mat för min del... Jag får se till att inte lägga mig tom i magen i natt i alla fall, är inte bra för mitt blodsockervärde, tyvärr. Jag har kollat på Dr Phil idag, Våra bästa år & The big bang theory :). Nu så bloggar jag, ska lyssna på musik nu och om jag orkar (och känner för det) så ska jag eventuellt se på någon serie. Ska självklart (som alltid) tvätta bort sminket innan jag lägger mig och testa den nya ansiktsmasken... Förresten angående den, den luktar verkligen... manligt?!

 

Men det kanske "passar" mig eftersom min egen mamma säger att jag är som en man ibland... Hahaha! Enligt henne så gnäller jag lika mycket som en man när jag är sjuk... Kvinnor är liksom van vid sånt lidande, tar oftast hand om hemmet, barn och sådant när de är sjuka... Medans jag vill knappt äta när jag är sjuk och gnäller rätt så mycket och blir tjurig för det minsta lilla när jag blir sjuk, hahaha! Det sägs också att jag är som en man när det gäller mina känslor. Håller mycket inom mig, kan prata om det till en viss del så länge jag själv inte är känslosam då och sånt... Jag beter mig tydligen också som en man när det gäller shopping. Jag planerar mina köp, köper det jag vill ha/behöver och går därifrån sen. Medans typiskt jobbiga tjejer/kvinnor ska ta sig till 100 olika affärer, testa 100 olika plagg och köpa någon enstaka plagg, om ens något alls... Det kan pågå allt ifrån en halvtimme (OM MAN HAR VÄLDIGT TUR) till flera timmar... JAG HATAR DET! Seriöst era dryga kvinnor, planera era köp och sen låt det va, eller beställ från nätet och prova i lugn och ro och skicka tillbaka dom ni inte gillar... Eller kör med eran dryga stil NÄR JAG INTE ÄR MED! Jag hatar sånt, så drygt :O. Hinner ju tröttna och ruttna tills en tjej blir klar från några affärer... :P. På det sättet är jag faktiskt inte alls tjejig av mig, hehe :). Det är jag glad för, vem i helvete orkar vara en dryg tjej som inte vet innebörden av att köpa det som är nödvändigt och sen dra? Utan man måste dra ut på allting i helst sisådär minst 2 timmar?! Gah, jag blir bara trött av att tänka på det xD. 

 

Idag har jag vart på bra humör, det är jag glad för. För att jag ska fortsätta orka vara på glad humör och inte inom kort förvandlas till en dryg bitch så måste jag äta något, hehe :P. Så nu räcker det med bloggandet tycker jag, jag har skrivit mer än tillräckligt :). Ni får ha det så bra och sköt om er... Puss och kram! /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards