Alla inlägg den 28 september 2013

Av Tanya - 28 september 2013 21:54

Hej hej! Idag har jag haft fruktansvärt ont i magen hela dagen. Jag vet vad det beror på... Jag äter oregelbundet och när jag väl äter så äter jag för lite mat och lite mer sött... (I alla fall under helgerna, min mage brukar oftast vara som värst då.) Jag har egentligen inte i allmänhet dragit ner på sött, ändå har jag lyckats gå ner ett halvt kilo den här veckan, yay! Jag jublade av glädje... :'). Men konstigt nog så är det NU när jag har gått ner nästan 5 kg som jag känner mig "tjock" eller ja, mullig... Jag stör mig lite på det, men är inget jag har blivit besatt utav, som tur är... Jag tänker inte så mycket på det heller men ibland kommer det upp i tankarna. Jag ska INTE äta chips något mer i alla fall, det dödar min mage nästan... Varje gång jag får i mig chips så mår magen nästan alltid väldigt dåligt dagen efter, att jag inte lär mig :(. Sen så har jag nyss tryckt i mig 4 st Gifflar med kanelsmak i och jag fick mer ont i magen... att jag inte lär mig! Jag är väldigt svag & obetänksam när det gäller mina kroppsliga lustar... Alltså när det gäller sött och min hälsa överhuvudtaget... men en sak är jag seriös om: INGET mer chips på ett tag. Jag ska byta ut det mot morötter istället... Det är skonsammare mot magen + jag kanske går ner ännu mer i vikt då ;). Ska jag vara helt ärlig så vill jag gå ner 10-15 kg till. Jag orkar inte träna och svettas för det, jag vill RASA ner i vikt. Vill gå ner 15 kg på 2 månader liksom. Eftersom jag är lat och inte är villig att träna så får jag dra ner på sött (mest chips) för min del. Det är ohälsosamt och magen kommer må bättre i längden :). Sen så har jag i allmänhet vart ute och gått lite mer, men det är ingen enorm skillnad faktiskt. Så jag är riktigt glad över att jag har gått ner nästan 5 kg sammanlagt under ca 1 månad och ett halvt kilo den här veckan bara! :').

 

Idag så tog jag mig ut en snabbis och hämtade ut ett paket som jag har beställt från eleven.se :). Det är 15% rabatt just nu så jag slog till! Jag köpte ett transperant puder (när man använder den är den alltså osynlig på huden.) Det vill jag ha & behöver då mitt nuvarande puder är nästan slut, den är från Mac den jag har nu... Den från Too Faced (som jag köpe) sägs vara bra då den innehåller en del vitaminer i sig (haha, äter man inte så mycket vitaminer så får man använda det som smink istället, hehe.) Jag älskar förpackningen, den ser så lyxig ut! Idag är jag 100% osminkad men kunde ändå inte låta bli att testa på min hud & ja, den är helt ofärgad precis som det ska vara! :)

 

 

 

Jag älskar att förpackningen (den rosa) är så fin, det är så jag... Synd att själva pudret inte ser ut sådär och är svart istället med guld text på. Men det gör inget, jag tycker den ser väldigt lyxig och fin ut samtidigt :). Den kostade 278 kr den här gången eftersom det var 15% rabatt, hade det inte vart det så hade det kostat 315 kr. Det är lite dyrt men jag är van vid att köpa dyrt puder, foundations och concealers. Den är inte farligt dyrt i alla fall, hade den kostat ca 500 kr så hade jag verkligen inte köpt den... 

 

Men ja, jag har inget mer att blogga om just nu... Men ni får ha det så bra och sköt om er. Puss & kram! /Tani

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards