Alla inlägg den 4 september 2013

Av Tanya - 4 september 2013 19:10

Hejsan! Idag har jag haft en jobbig morgon också... Magen var lite värre idag än igår... Det kom tillbaka på kvällen när jag skulle lägga mig, innan dess så uppförde min mage sig helt normalt. Jag hade så extremt ont, så jag bokstavligen knappt kunde äta frukost... Ni som följer min blogg och/eller känner mig vet att jag lider utav ätstörningar... Idag var det värst. Jag var nära på att spy upp mackan... Jag kände en ren reflex, fick panik... Sprang in i badrummet och spottade ut den, hade hjärtklappningar... Men jag lugnade ner mig ganska snabbt, drack lite vatten och åt ganska sakta en banan istället, kan inte vara helt tom i magen heller... Sen när jag tog mig ut, så mådde jag mycket bättre :).

 

Jag träffade först Viola, hon åt lunch (det var lunchdags då alltså) och jag fikade... Åt en prinsess tårta (en bit alltså, inte en hel tårta såklart, haha!) och drack Cola zero till det eftersom dom inte hade Cola light... Sen så tog hon sig hemåt efter vi umgicks ett tag, jag väntade på min bästa vän Nathalie, vi umgicks och så. Hon hade ärenden att ta itu med och jag köpte en vanlig puder, som jag kommer använda som "solpuder" från Lancome... Jag skäms nästan över att nämna priset, men det gick på över 400 kr... hehe :$. Som tur är så köper jag inte ofta smink för den summan, jag gjorde det mer ofta förut... Jag gillar inte vanliga solpuder, tycker de är för mörkt för mig och jag vill ha det naturligt, så man ser bara lite grann att det är en skillnad... Vill inte det ska vara allt för tydligt :). Jag känner att jag inte passar i dessa mörka solpuder nämligen, ser lite dumt ut på mig... Så ett smart tips är att köpa vanliga pudet fast i några nyanser mörkare än ens egen hudton (matt köpte jag) för att få till det så bra som möjligt men utan att det blir för mörkt som sagt... Smart va? ^^ . Här en bild på det jag köpte:   

Bilden är taget från Google, vet inte om det är exakt samma nyans som jag köpte men det ser ut att vara ungefär den nyanser som jag köpte (om inte exakt.) Den heter: Lancome Tient Miracle i färgen 02 Lys Rosé! Visst, den är inte alls så speciellt mörk för att använda det som solpuder men det är exakt DET jag är ute efter, vill inte använda mörka solpuder... Jag har i princip aldrig använt solpuder just på grund av att de är för mörka för mig, så jag ger det här en chans och ser vad jag tycker om den i längden :). Efter ett tag, så kom jag hem... Kollade på dagens inspelade Våra bästa år, vilade mig och ja... nu bloggar jag, hehe :). 

 

Just ja, igår kollade jag aldrig på Gossip Girl eftersom jag smsade istället, lyssnade på musik och så... Sen så blev det för sent att kolla på det, då var det läggdags... Men ikväll så ska jag nog kolla på Gossip Girl :). Men nu så ska jag gå, ska kolla på The big bang theory, äta mat emellanåt och sen efter det kolla på Idol... Men ni får ha det så bra, sköt om er. Puss och kram! /Tanya


Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards