Alla inlägg den 7 september 2013

Av Tanya - 7 september 2013 13:53

Hejsan! Igår så hade jag en... normal, men ändå en konstig, lite smått jobbig dag, som ändå vart bra i slutändan... Jag gick inte ut för att ta en promenad igår... Först så var jag trött och bara tog det lugnt, sen när jag tänkte ta mig ut så fick jag en dundrande huvudvärk... Vi hade ingen Alvedon eller Iprem hemma, så jag kunde inte heller lindra det... Jag var bara hemma och led utav huvudvärk och går jag ut och går då, så finns risken att jag att huvudvärken blir värre, då jag vill väldigt gärna undvika solen när jag har huvudvärk...  Känns som om huvudvärken nästan ökar då. Som tur var så köpte mamma Iprem, så jag tog den mot kvällen och då försvann huvudvärken! Men det var senare mot kvällen, jag fick lida i timmar innan dess... Sen inte nog med det, så skulle min förkylda syster ge sig på mig med flit... Hur kramade mig, var nära mig, rörde vid mig... USCH! Fick panik, nu riskerar jag att bli sjuk pga henne :'(. Hon sa att jag hade redan kramat henne när hon var sjuk/förkyld, men då VISSTE jag inte att hon var sjuk, det sa hon efteråt... Där är skillnaden. Hon sprang in i mitt rum och hotade med att lägga sig i min säng :O. Jag blev galen då och sa att det får hon absolut inte göra, att jag hatar baciller och bakterier överhuvudtaget... Sen så sa min syster: Vad gör du om jag skulle lägga mig i din säng? Då sa jag att jag skulle direkt byta lakanen, att hon skulle ligga i min säng är som att jag skulle vara i en toalett ute och lägga sig på golvet där, är lika äckligt tycker jag!

 

Som tur var så la hon sig aldrig i min säng, hon ville såklart bara retas... Hon brukar faktiskt konstant reta mig, hon säger att jag är rolig att hålla på med eftersom jag blir väldigt lätt irriterad/skrämd :P. Sen senare mot kvällen, efter jag tog min älskade Iprem... Så fixade vi chips med dipp & läsk... Sen så senare kollade vi på en film som heter "Ego" min syster valde den filmen... Hehe, jag kände igen mig lite hos karaktären :P. Jag är ego av mig (säger alla i alla fall) och han var fåfäng och brydde sig en del om sitt utseende, det gör jag också... :P. Men han var lite mer extrem, levde ett ytligt liv, låg med tjejer här och där och sen skyllde på att hans mormor hade dött för att bli av med dom... Snällt, haha! Okej, nog med filmen, vill se ni se på den så får ni själva sen på den, haha! Vill inte avslöja för mycket för er som inte har sett den och vill se den :P.

 

Nu idag har jag bara gått upp, ätit frukost och hållt på med mobilen... och fixat Jelly! För er som inte vet vad det är, så lägger jag upp en bild på det. Bilden tog jag från Google :).

 

Visst är den vacker?! :D. Jag tycker den sen väldigt fin ut... och väldigt god är den också kan jag lova! Jag har den i körsbärssmak, finns flera olika smaker :). Den är väldigt billig också, kostar typ 8 kr per paket och då räcker det till 2 portioner, alltså i 2 små skålar :). Den är VÄLDIGT enkel att göra också, det kan till och med en 10 åring hantera! Enda nackdelen med denna är att den måste svalna en stund innan man lägger den in i kylskåpet, sen efter det så lägger man det i kylskåpet i flera timmar... Så det tar tyvärr lite tid tills den stelnar, men det går att tillaga den väldigt fort och är busenkelt!

 

Nu så tänkte jag lägga i dom i kylskåpet, för nu har jag låtit dom svalna i 20 minuter. Så jag ska gå nu, efter det så tänkte jag se på serien Gossip Girl, sen efter det så ska jag ta mig ut och ta en promenad så man fortsätter att hålla ångesten borta, så att man kan må bra både fysiskt och psykiskt... Men just nu så tänker jag mer på mitt psyke, vill inte få ångest igen och knappt våga ta mig ut igen, var ju hemskt att ha det såhär... Men nu så ska jag gå som sagt. Ni får ha det så bra och sköt om er... Puss och kram! /Tanya

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards