Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Tanya - 6 mars 2010 23:42

Hej hej bloggen. Usch jag mår inge alls bra idag. Varken fysiskt eller psykiskt.
Jag mår dåligt fysiskt på grund av att jag har grymt ont i magen...
Jag mår dåligt psykiskt på grund av att en kill kompis till mig som betyder väldigt mycket för mig har sagt/erkänt att han tar mig för givet och detta är på grund av att jag är för snäll och kärleksfull... Han bad om det. Han bad om det han ska få nu. Det handlar inte om att jag vill hämnas, det handlar om att han ska få lära sig en läxa.

Han sa dessutom att han ville/tänkte ignonera mig med flit (alltså för tillfället, ikväll) på grund av att jag sa att jag kommer att vara kall mot honom i fortsättningen... Men på grund av det han sa/gjorde så kommer det bli snäppet värre. Vilket innebär:

* Jag ska inte skicka godnatt eller godmorgon sms till honom, vilket vi i vanliga fall brukar göra det varje morgon och kväll, innan vi går och lägger oss och när vi har vaknat.

* Jag ska inte svara på hans godmorgon sms imorgon eller ens smsa med honom...

* Jag kommer att undvika honom tills han verkligen ber om ursäkt, visar på något sätt att han saknar eller behöver mig och så vidare...

* Jag ska stänga av min mobil imorgon så jag inte kan se/veta när och om han smsar mig. Smsar han inte mig och min mobil är på så kommer jag bara undra och tänka varför han inte hör av sig, vilket kan göra mig väldigt arg eller sårad.
Eller så kan det bli så att jag saknar honom för mycket så att jag börjar själv höra av mig till honom och om han smsar mig och säger något som får mig att börja mjukna upp och sakna honom så kommer jag att svara på hans sms direkt vilket inte är bra, för då får han som han vill och har "kontroll" över mig på det sättet... Just därför ska min mobil vara avstängd, då finns det ingen risk att jag börjar att smsa honom så fort han skickar ett sms.

Detta gör jag för att han ska förstå och inse att mig kan man inte leka med eller köra med hur man vill. Jag tänker inte tillåta honom behandla mig såhär, jag tänker inte ge honom den makten...

Det gör ont inom mig, väldigt ont, men jag känner att jag är tvungen... Jag känner att detta måste hända imorgon, för då är jag hemma och behöver inte ha mobilen på. Är jag ute eller i skolan så måste jag ha mobilen på, vilket innebär att han får som han vill och det kan jag inte tillåta. Vilken tur att det är söndag imorgon och inte måndag, en vanlig skoldag!

Men nu måste jag gå men ni får ha det så bra.

Puss och kram. /Tanya

Av Tanya - 6 mars 2010 00:04

Film kväll.
Hej hej bloggen :)
Jag har märkt en grej som är bra, i alla fall med mig. Eller ja, snarare min blogg då, men det har ju med mig att göra så aa... Aa men ni fattar! :P
Min blogg statistik har ökat lite grann :) . Inte så jätte stor skillnad, men lite i alla fall och det är jag glad för :D .
Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv, lyssnat på musik och för en stund sen så såg jag på en film med min lilla syster, åt dipp med morötter och drack Pepsi Max. Mums, det är både nyttigare än chips och godare! :)

Världen är så ytlig...

Alltså det är sjukt att världen har blivit så ytlig...
Allt fler gör skönhets operationer, förstorar sina läppar och så vidare.
Jag läste nyss till och med att människor som ser bra ut får högre lön än dom som är "fula." Med "fula" menar jag t.ex dom som är rödblonda, inte har rakade ben, är skallig och till och med dom som har glasögon :S . Dom som är rödblonda, blondiner och skalliga kan bli mobbade/retade av sina kollegor och så vidare inom karriären... Normalt? Nej. Snällt? Knappast. Är det rätt att göra så?
Nej absolut inte! Seriöst, sluta vara så ytliga och inse att det är insidan som räknas!

Herre Gud, vart är världen på väg? Varför förstör man så mycket för sig själv?
Människor har blivit så ytliga och helt vilsna så det är inte sant!
Sluta med skönhets operationer och botox, acceptera för den du är och hur du ser ut.
Du duger, du är bra så som just du är... Lär dig att älska dig själv!
Man ska inte vara för hård mot sig själv och göra allt för att passa in, smälta in och vara "perfekt."
Ingen är perfekt, inse det och jobba med dig själv istället. Det är så du blir lycklig. Då menar jag inte utsidan, utan insidan... Det är det som behöver fixas till och förbättras.



P.s
Jag behöver inte skriva ner din blogg här, har redan länkat dig.
Gå längre ner i min blogg så står det länkar, där det står:
Frida, Linda och Min syster. Där finns du. Så nu slipper du tjata :) .
Du vet vem du är! :P .

Men nu ska jag gå. Ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram! /Tanya.   

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards