Alla inlägg under mars 2010

Av Tanya - 12 mars 2010 12:14

Hej hej bloggen! Idag har jag inte heller vart i skolan på grund av fruktansvärt magont... Har ju haft ont i magen hela veckan :( . Men det hindrar inte mig från att åka till Stockholm och fira Avin, som fyller 21 år idag. Grattis! :) .
Jag "lovade" trots allt att komma dit och jag vill såklart inte svika henne.
Dessutom så känns magen bättre just nu, i alla fall för tillfället.
Jag hoppas att mag smärtan inte kommer tillbaka sen bara...
För det klarar jag mig utan, tro mig! Jag ska inte vara där hela helgen, utan jag kommer tillbaka på lördag, då mormor ska skjutsa hem mig när hon endå ska åka tillbaka, då kan hon ju lika gärna skjutsa hem mig så jag slipper ta tåget.


Jag hoppas bara att det inte blir som sist, sist jag åkte tåg då jag var på väg hem tillbaka från Stockoholm så hann jag inte gå av vid Enköping, så jag fick gå av vid Västerås istället :( . Det var obehagligt och det var första och förhoppningsvis sista gången detta hände mig. Som tur va så hämtade mammas kusin mig och körde hem mig. Jag mådde inte så bra den kvällen kommer jag ihåg, haha... Förresten, just nu så bloggar jag från mammas dator :P .


Men nu så ska jag gå, ska kolla på dagens inspelade Våra bästa år avsnitt, sen så tänker jag duscha, packa lite och så. Men vi hörs. Jag bloggar nog imorgon.
När du endå är här och tittar in i min blogg, skriv gärna en kommentar så kommenterar jag tillbaka :D .

P.s jag fick hela 29 läsare igår, wie! :D . Var bara tvungen att skriva det :P .


Ha det så bra och sköt om er! Puss och kram. /Tanya :)

Av Tanya - 11 mars 2010 16:47

Jag har fått fler blogg läsare! :D .


Hej hej bloggen. Det blev inge skola idag heller... *Suck.*
Men vad ska man göra?
Mår man dåligt så gör man det, man kan ju inte "tvinga" sig själv att må bra, eller hur?
Jag kan i alla fall inte göra det... Så idag har jag vart hemma, ätit frukost. Kollat på dagens inspelade Våra bästa år avsnitt. Det var ganska bra idag :) . Samtidigt som jag bloggar så är jag inne på msn, Facebook och samlar poäng så man får fler läsare till min blogg.
Angående läsare så har jag fått hela 21 läsare idag, trots att jag inte har skrivt nå inlägg idag, sist skrev jag igår.
Haha det märks att jag gillar att få fler läsare och att jag är en amatör med tanke på att jag blir glad när jag får 21 läsare.
Finns ju dom som får minst 100 läsare dagligen, haha lyckos dom! ^^ .


Innan så städade jag lite, hjälpte till mamma med lite olika saker och så.
Nu hör jag att hon dammsuger, haha :P .

Ghost Whisperer.

Ikväll så blir det äntligen Ghost Whisperer!   

Det börjar varje torsdag kväll kl 20.00 och slutar 22.00
Det är 2 avsnitt i rad. Det är tv 400.
Älskar verkligen Ghost Whisperer, jag ser fram emot det varje
torsdags kvällar :) .

Men nu ska jag gå. Jag kanske bloggar igen senare, vi får se.
Men kommentera gärna så blir jag glad! + jag kommenterar tillbaka då ;) .
Ha det så bra. Puss och kram! /Tani.

Av Tanya - 10 mars 2010 21:58

Hej hej bloggen!
Idag har jag vart hemma från skolan på grund av mag problem :( .
Men senare under dagen så gick jag till stan och köpte lite saker.
Hår inpackning till Avin, concealer (stavas concealer så?)
och mascara till mig själv :P .
Concealern är från Lumene och Mascaran heter: The Falsies Volum Express mascara från Maybelline.
Det sägs att man ska tydligen få samma resultat som man får när man använder lös ögonfransar... Hmm, det ska bli kul och testa och se om det stämmer.
Om det sen stämmer fullt ut, lite grann, ganska mycket eller inte alls.
Jag ska nog använda den imorgon så jag säger det då :D .


Jag blev medlem på facebook nu, haha :P .
Flera har tjatat på mig att jag ska bli medlem där, sen så tänkte jag: Äh whatever, jag kan väl testa och se sen vad jag tycker om Facebook och sånt.
Hittills så gillar jag den :) .


Men nu ska jag gå, vet inte vad jag ska skriva mer.
Ska fixa håret snart (jag kom nyss ut från duschen) och bara ta det lugnt.

Kanske se på dagens inspelade Våra bästa år om jag hinner, men vi får se...
Men ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram. /Tanya :) .

Av Tanya - 8 mars 2010 23:35

Hej hej bloggen. Helt plötsligt så kände jag mig lite blogg sugen :) .
Kul att jag har fått 7 besökare idag när jag inte ens har uppdaterat min blogg förrän nu :P . Idag så har jag inte gjort något speciellt. Vart hemma, kollat på tv och bara ruttnat inomhus :/ . Just ja, har handlat lite också. Bröd, mjölk, glass och så vidare. Jag gick inte till skolan idag på grund av att jag hade ont i magen :( . Men imorgon så ska jag gå till skolan, så är det bara!
Det är bra mellan mig och min kill kompis nu, har diskuterat vidare detta och så. Vi kommer att lösa detta med tiden på ett eller annat sätt :) .

Aw, vad dåligt samvete jag fick... En tjej kompis till mig behövde mig verkligen och skrev till mig på msn, men såg inte det förrän ganska nyligen... Har både ringt och smsat henne men jag antar att hon sover nu. Jag ville ju finnas där för henne! Aja, hoppas att hon öppnar sig för mig imorgon då...
Men på ett sätt så avundas jag henne. Hon kan i alla fall vända sig till mig (och kanske andra också) när hon mår dåligt, men det kan inte jag...
Jag håller allt inom mig och lider i tystnad. Skriver ut mina känslor i min blogg och jag går inte till mina vänner när jag behöver dom som mest... Bara om jag skulle känna mig riktigt desperat, annars håller jag det mesta inom mig...
Det kanske inte verkar eller märks för många andra, men jag har svårt att verkligen lita på en människa fullt ut och kunna öppna mig när jag verkligen behöver den personen som mest... Jag påpekar inte någon speciell person, utan alla allmänt liksom... Oliver är däremot ett stort undantag. Honom litar jag på upp till 100% och kan berätta allt för honom... Resten av mina vänner som jag älskar och betyder mycket för mig, dom har jag grymt svårt för att verkligen öppna mig, tyvärr... På grund av det så känner jag mig grymt instängd och plågas av det men samtidigt så vet jag inte hur eller ens om jag klarar av att bryta den onda cirkeln...

Men nu så ska jag gå. Ska äta något, byta om och gå och lägga mig.
Men ni får ha det så bra och sköt om varandra!
Puss och kram! /Tanya   

Av Tanya - 7 mars 2010 22:40

Det blir bättre.

Hej hej bloggen. Idag så mår jag bättre och är lugnare av mig.
Ja, jag ignonerade honom, skickade varken godnatt eller godmorgon sms och jag hade min mobil avstängd, men inte lika länge som jag hade tänkt mig.
Jag vaknade idag ca kl 10.30 och satte på min mobil runt kl 15.
Det är väldigt olikt mig att låta det gå flera timmar innan jag sätter på min mobil, brukar annars i vanliga fall sätta på den så fort jag har vaknat, innan jag går på toa, innan jag äter frukost.
Men inte idag, det var annorlunda idag... Han hörde av sig och sa: Har du dött eller? Jag sa: Om det endå vore så enkelt... Sen så sa jag: Fattar du absolut ingenting eller?! Då sa han: Vadå? :O .
Då förstod jag att han inte alls förstod eller visste att jag ville ignonera honom med flit på grund av att jag kände mig grymt sårad av honom, så jag berättade hur det var och även att det kändes som om han inte brydde sig om mig eller mina känslor, men som tur var så sa han att han bryr sig om mig och mina känslor, vilket jag visste innerst inne :) .
Jag störde mig också på att han kan/kunde vara lite små dryg ibland. Då sa han att han slutar med det när jag slutar med det. Så det tänker jag göra.
Nu till nästa problem, att han ska sluta ta mig för givet... Nu diskuterar vi lite om det och ska försöka komma på en lösning.

Det blev inge städ dag idag.

Det skulle egentligen ha vart en städ dag idag, men det blev det inte.
Men imorgon så måste vi verkligen städa...
Vi var helt enkelt för lata för att ta itu med detta, haha.
Jag skulle också egentligen ha duschat idag men det blev sent sen så orkade jag inte...
Men jag ska duscha imorgon bitti innan jag går till skolan.

Men nu så ska jag gå. Ska gå och lägga mig. Det är ju skol dag imorgon. Men ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram! /Tanya.

Av Tanya - 6 mars 2010 23:42

Hej hej bloggen. Usch jag mår inge alls bra idag. Varken fysiskt eller psykiskt.
Jag mår dåligt fysiskt på grund av att jag har grymt ont i magen...
Jag mår dåligt psykiskt på grund av att en kill kompis till mig som betyder väldigt mycket för mig har sagt/erkänt att han tar mig för givet och detta är på grund av att jag är för snäll och kärleksfull... Han bad om det. Han bad om det han ska få nu. Det handlar inte om att jag vill hämnas, det handlar om att han ska få lära sig en läxa.

Han sa dessutom att han ville/tänkte ignonera mig med flit (alltså för tillfället, ikväll) på grund av att jag sa att jag kommer att vara kall mot honom i fortsättningen... Men på grund av det han sa/gjorde så kommer det bli snäppet värre. Vilket innebär:

* Jag ska inte skicka godnatt eller godmorgon sms till honom, vilket vi i vanliga fall brukar göra det varje morgon och kväll, innan vi går och lägger oss och när vi har vaknat.

* Jag ska inte svara på hans godmorgon sms imorgon eller ens smsa med honom...

* Jag kommer att undvika honom tills han verkligen ber om ursäkt, visar på något sätt att han saknar eller behöver mig och så vidare...

* Jag ska stänga av min mobil imorgon så jag inte kan se/veta när och om han smsar mig. Smsar han inte mig och min mobil är på så kommer jag bara undra och tänka varför han inte hör av sig, vilket kan göra mig väldigt arg eller sårad.
Eller så kan det bli så att jag saknar honom för mycket så att jag börjar själv höra av mig till honom och om han smsar mig och säger något som får mig att börja mjukna upp och sakna honom så kommer jag att svara på hans sms direkt vilket inte är bra, för då får han som han vill och har "kontroll" över mig på det sättet... Just därför ska min mobil vara avstängd, då finns det ingen risk att jag börjar att smsa honom så fort han skickar ett sms.

Detta gör jag för att han ska förstå och inse att mig kan man inte leka med eller köra med hur man vill. Jag tänker inte tillåta honom behandla mig såhär, jag tänker inte ge honom den makten...

Det gör ont inom mig, väldigt ont, men jag känner att jag är tvungen... Jag känner att detta måste hända imorgon, för då är jag hemma och behöver inte ha mobilen på. Är jag ute eller i skolan så måste jag ha mobilen på, vilket innebär att han får som han vill och det kan jag inte tillåta. Vilken tur att det är söndag imorgon och inte måndag, en vanlig skoldag!

Men nu måste jag gå men ni får ha det så bra.

Puss och kram. /Tanya

Av Tanya - 6 mars 2010 00:04

Film kväll.
Hej hej bloggen :)
Jag har märkt en grej som är bra, i alla fall med mig. Eller ja, snarare min blogg då, men det har ju med mig att göra så aa... Aa men ni fattar! :P
Min blogg statistik har ökat lite grann :) . Inte så jätte stor skillnad, men lite i alla fall och det är jag glad för :D .
Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv, lyssnat på musik och för en stund sen så såg jag på en film med min lilla syster, åt dipp med morötter och drack Pepsi Max. Mums, det är både nyttigare än chips och godare! :)

Världen är så ytlig...

Alltså det är sjukt att världen har blivit så ytlig...
Allt fler gör skönhets operationer, förstorar sina läppar och så vidare.
Jag läste nyss till och med att människor som ser bra ut får högre lön än dom som är "fula." Med "fula" menar jag t.ex dom som är rödblonda, inte har rakade ben, är skallig och till och med dom som har glasögon :S . Dom som är rödblonda, blondiner och skalliga kan bli mobbade/retade av sina kollegor och så vidare inom karriären... Normalt? Nej. Snällt? Knappast. Är det rätt att göra så?
Nej absolut inte! Seriöst, sluta vara så ytliga och inse att det är insidan som räknas!

Herre Gud, vart är världen på väg? Varför förstör man så mycket för sig själv?
Människor har blivit så ytliga och helt vilsna så det är inte sant!
Sluta med skönhets operationer och botox, acceptera för den du är och hur du ser ut.
Du duger, du är bra så som just du är... Lär dig att älska dig själv!
Man ska inte vara för hård mot sig själv och göra allt för att passa in, smälta in och vara "perfekt."
Ingen är perfekt, inse det och jobba med dig själv istället. Det är så du blir lycklig. Då menar jag inte utsidan, utan insidan... Det är det som behöver fixas till och förbättras.



P.s
Jag behöver inte skriva ner din blogg här, har redan länkat dig.
Gå längre ner i min blogg så står det länkar, där det står:
Frida, Linda och Min syster. Där finns du. Så nu slipper du tjata :) .
Du vet vem du är! :P .

Men nu ska jag gå. Ni får ha det så bra och sköt om er!
Puss och kram! /Tanya.   

Av Tanya - 4 mars 2010 21:58

Hej bloggen. Nu har jag lugnat ner mig och är inte lika ilsken längre, tack och lov! :) .

Jag är tyvärr inte lika duktig på att skriva dikter och sånt som Malin kan, därför skriver jag ner det jag känner istället.

Nu så ska jag blogga om en nära vän till mig som heter Malin och jag har känt henne sen jag var 12 år, hon var 11 år då. Nu 7 år senare så är vi fortfarande vänner och har kontakt med varandra. Så mycket har hänt. Vi har haft både dåliga och underbara stunder och minnen.
Du har funnits där för mig, tröstat mig, lyssnat på mig, gett mig goda råd och så vidare. Så som en vän ska vara.
Mycket har förändrats, tiden, vi har förändrats och allting, men mina känslor för dig har inte gjort det. Du har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha det. Vi har vart bästa vänner sen hur länge som helst...
Jag kommer ihåg den tiden vi snackade i telefon precis varje dag, dom dagarna jag inte fick höra din röst så blev jag ledsen och började att sakna dig direkt...
Haha kommer du ihåg det? :) .
Tyvärr så har jag med tiden och åren stängt igen mig lite grann. Jag säger inte lika mycket som du säkert har märkt och öppnar inte mig på samma sätt, men jag tror att det kan bli bättre, förändrats så jag kan berätta allt för dig, verkligen allt, så som jag en gång gjorde... Det kanske kan ta lite tid, men det blir det värt. Jag vill inte ge upp våran vänskap, jag vill aldrig ge upp dig eller förlora dig.
Du betyder mycket för mig och jag älskar dig och jag har alltid älskat dig.

Du är ofärglömlig och ingen kan ersätta dig. Varken som vän eller den platsen i mitt hjärta som du har.
Jag älskar dig och jag hoppas att du vet om det, vad som än händer.  

Tyvärr så får jag inte sprida vidare Malins blogg, just därför tänker jag inte heller länka den. Hade gjort det om hon hade velat det, men nu vill hon inte det och det förstår och respekterar jag :) .

Men nu ska jag gå. Ni får ha det så bra alla. Sköt om er, och sprid kärlek! :D .

Puss och kram. /Tanya. :)

Presentation


Jag Älskar Jesus! :)

Gästbok

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du att min blogg är intressant?
 Ja, jätte intressant!
 Ja, den är intressant.
 Ganska intressant.
 Helt okej.
 Nja, sådär.
 Inte riktigt...
 Nej.
 Nej, det är inte riktigt min stil.
 Nej, den är tråkig.
 Nej, den är ganska tråkig.
 Nej, den är jätte tråkig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards